Πρόσφατα Δημοφιλή | Σήμερα | της Εβδομάδας | του Μήνα | Φέτος | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | Ιέβερ
 

Η φατρία των 50 σεντς

"Τίποτε το πρωτότυπο δεν υπάρχει σε όλα αυτά. Είναι γνωστά, σχεδόν αναμενόμενα. Απλώς οι σημερινοί, κάπως πιο άμαθοι, πεινασμένοι και αδίστακτοι, τα κάνουν λίγο πιο ατσούμπαλα, λόγω ασχετοσύνης, πιο συνέχεια..

Αναφορά στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου κατέθεσε η σύζυγος Στουρνάρα — ΣΚΑΪ

ζητώντας να αποδοθούν πειθαρχικές ευθύνες για την άδικη και παράνομη καταδίωξη της και την εισβολή στα γραφεία της εταιρείας της συνέχεια..

Τα 600 δισ. του κ. Σώρρα και τα εξώδικα δανειοληπτών στις τράπεζες

Ούτε καν Μπανανία

«Από κανένα αποδεικτικό μέσο δεν αποδείχθηκε η αναλήθεια όσων υποστηρίζουν οι κατηγορούμενοι. Ειδικότερα, ουδόλως αποδείχθηκε η ανυπαρξία του ανωτέρου χρηματικού ποσού ή η πλαστ συνέχεια..

Είμαστε και φαινόμαστε

Γι' αυτό ακριβώς ψηφίστηκε τον Σεπτέμβριο, για να μετακυλήσει όσο μπορεί τα βάρη στους μενουμευρωπαίους, και αυτό ακριβώς κάνει. συνέχεια..

Μαύρη ημέρα για το Κράτος Δικαίου στην Ελλάδα

Το θεσμικό λάθος όμως είναι πρωτοφανές και ασυγχώρητο. Οχι μόνο γιατί η πρόεδρος του Αρείου Πάγου αποδεικνύει ότι δεν ανέχεται την κριτική και μάλιστα την πολιτική κριτική. Οχι μόνο γιατί καταθέτει μ συνέχεια..

Οταν η Αγκελα Μέρκελ πρότεινε Grexit (Παλαιολόγος / "Κ")

"Η κ. Μέρκελ και οι κ. Γκάμπριελ και Σταϊνμάγερ έδωσαν το «πράσινο φως» για το σχέδιο του προσωρινού Grexit, με την κατανόηση όμως ότι θα ήταν ένα διαπραγματευτικό εργαλείο για να τρομάξει η Αθήνα κα συνέχεια..

Η δίκη του ιστορικού Χάιντς Ρίχτερ [ομιλούσες εικόνες/Παπαχελάς/σκάι]

Χ. Ρίχτερ: "χρησιμοποίησαν τον Ρίχτερ για να πάρουν εκδίκηση. Βεβαίως τους τουρίστες δεν τους ακουμπάνε --φέρνουν χρήματα" συνέχεια..

Υπόθεση Ρίχτερ: μια αποτίμηση (Αναγνωστόπουλος - Καλλίρης / "Κ")

"Η αθώωση του κ. Ρίχτερ μπορεί και πρέπει να αποτελέσει σημείο διπλής καμπής [...] διότι με την άρτια τεκμηρίωσή της ανοίγει τον δρόμο για την κατάργηση του φιμωτικού άρ. 2 Ν. 927/1979." συνέχεια..

Τα ψέματα του Νίκου Παππά για τις άδειες – Τί πραγματικά συμβαίνει στην Ευρώπη

Η Ελλάδα πρέπει να είναι η μοναδική (δημοκρατική) χώρα του πλανήτη όπου ένα πρωί, κάποιος υπουργός αποφασίζει με τη μία να αλλάξει το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο, να κλείσει επιχειρήσεις, να ανοίξει άλλες συνέχεια..

ΕΡΤ, ή αλλιώς «ηλεκτρονική Αυγή»

Δεν ήταν τόσο η αντιστροφή της πραγματικότητας που προκαλούσε μόνο γέλια. Δεν ήταν τόσο ο βομβαρδισμός με ωμά ψέματα που απευθυνόταν μόνο σε αφελείς. Δεν ήταν τόσο η απροκάλυπτη γκεμπελική προπαγάνδα συνέχεια..

Πού ’σαι νιότη...

Η πρώτη εμφάνιση πολλών σημερινών πρωταγωνιστών της πολιτικής ζωής. συνέχεια..