Αλήθειες και μύθοι για την ελληνική οικολογία - Mάργαρης

Ακούτε τον κάθε ανόητο εδώ να λέει ότι επειδή η Ελλάδα είναι σεισμογενής δεν θα πρέπει να γίνουν πυρηνικά εργοστάσια. Στην Ιαπωνία δεν έχουν σεισμούς;

Σχόλια

 • από dytistonniptiron πριν 4218 μέρες 5       

  Για γέλια ή για κλάματα;

  Σημειώνω κι αυτό:
  " Ακόμα κι η Πυροσβεστική, όταν τους ρώτησαν γιατί δεν καταβρέξανε τη φωτιά στα Δερβενοχώρια, είπαν ότι δεν μπορούσαν να πετάξουν νερό πάνω απ' τους πυλώνες. Όταν πιάνει βροχή, τι γίνονται οι πυλώνες; Τόσο άσχετοι!"

  Μόνο που όταν πιάνει βροχή, δεν βρίσκεται κανένας στα σύννεφα να κάνει επαφή ούτε η βροχή πέφτει σε συνεχή ροή νερού. Άλλο να πάθει ηλεκτροπληξία ο θεός (συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια) και άλλο ο πιλότος.

  • από talos πριν 4218 μέρες 8       

   Η βεβαιότητα με την οποία ο Μάργαρης κατακεραυνώνει κόσμο για πράγματα τα οποία δεν γνωρίζει είναι εφάμιλλη μόνο της έντασης των διαμαρτυριών του που μη-ειδικοί ασχολούνται με τα περιβαλλοντικά (τα οποία είναι μονολιθικά αυτά που λέει εκείνος).

 • από Elias πριν 4218 μέρες 13       

 • από cinto πριν 4218 μέρες 4        1

  "Ο Έλληνας δεν έχει καλή σχέση με τη φύση. Δηλαδή, ακόμα κι όταν κάνει εκδρομή, το μόνο που σκέφτεται είναι το φαγητό. Αν τον ρωτήσεις για τις Μηλιές στο Πήλιο που πήγε, θα σου πει τι έφαγε, ποτέ για τη βιβλιοθήκη, αν τον ρωτήσεις για τη θέα από τα Χάνια και για το δάσος, θα σου πει για τη φασολάδα που έφαγε και το λουκάνικο."

  LOL!

 • από vegasthedog πριν 4218 μέρες 6       

  Με μία πρώτη ματιά στο isi έχει κάνει κάποια δουλειά, την οποία όμως δε μπορώ και ούτε θα κάτσω να αξιολογήσω, γιατί βαριέμαι να ψάχνω impact factors, citation counts, μέσους όρους κτλ. Αν κάποιος γνωρίζει ας πει.

  Οι υπερφίαλοι άνθρωποι είναι δυστυχώς και επιστήμονες. Θα περίμενα μία πιο επιστημονική αντιμετώπιση και πιο πειστική. Με αναφορές. Όχι αναφορές στον έτερο ξερόλα Δήμου.

  Ο Hulot γενικά μου αρέσει. Αν θέλεις όμως να λέγεσαι δημοσιογράφος με αρχίδια πρέπει να φιλοξενείς και την απέναντι άποψη και σαν δημοσιογράφος να επιβάλεις το διάλογο και όχι την πολυξερία.

  Χαζεύω ειδήσεις, διαβάζω blogs και εξακολουθεί να μου λείπει η τεκμηρίωση.


Log in για σχολιασμό ή γίνε μέλος εδώ.

Ποιά μέλη του buzz ψήφισαν αυτή την καταχώριση