Σχόλια

 • από akindynos πριν 3987 μέρες 7       

  τεχνοκρυπτοφασισμός

 • από th.alys πριν 3987 μέρες 5       

  Με τις γνώσεις χημείας του Καμμένου και τα αγγλικά του Καπερνάρου, δεν είναι να απορείς που τα βρήκαν οι ΑνεξΈλληνες με τον ΣΥΡΙΖΑ.

  • από contrabando πριν 3987 μέρες 2       

   @Τh.alys
   Χωρίς γνώσεις χημείας και με κακά αγγλικά μπορεί να τους ρίξουνε οι γερμανοί και να τους βάζουνε να παίρνουνε μέτρα και να ψηφίζουνε απανωτά μνημόνια. Ενώ ο ΓΑΠ με τα άριστα αγγλικά τα κατάφερε ωραία και βγήκαμε στις αγορές το 2012.

  • από th.alys πριν 3987 μέρες 3       

   Τι να τους ρίξουν; Μ'ένα ψέκασμα γίνεται η δουλειά. Φςςς.

  • από dkamen πριν 3987 μέρες 3       

   πρέπει να απαγορευτεί το "ενώ".

 • από inlovewithlife πριν 3983 μέρες 1       

  Το κριτήριο για την αξία κάποιου πολιτικού δεν μπορεί να είναι το αν ξέρει καλά αγγλικά αλλά το αν από τη θέση εξουσίας του παλεύει για βάθεμα της δημοκρατίας και κοινωνική δικαιοσύνη. Οι ΑΝΕΛ ως λαμόγια και στα δύο σκοράρουν χάλια, όπως και οι λοιποί κουστουμάτοι λελέδες που μας διοικούν.

  Η τεχνοκρατική αντίληψη περί πολιτικής από την εποχή του Πλάτωνα μέχρι σήμερα είναι τόσο πολύ της μοδός στους αριστοκρατικούς κύκλους όσο είναι και άχρηστη και κενή περιεχομένου για την ερμηνεία της πραγματικότητας. Γιατί πέρα από το χιούμορ υπάρχει και μία σοβαρότητα γύρω από αυτά στα μυαλά ορισμένων wannabe με πολιτικές βλέψεις δήθεν πιο έξυπνων από τους υπάρχοντες. Ο λόγος που πάμε έτσι δεν είναι τα άτομα αλλά οι κοινωνικές σχέσεις.

  • από th.alys πριν 3983 μέρες 2       

   Όταν θες να κυβερνήσεις μια χώρα εν μέσω διεθνούς κρίσης και γεωστρατηγικών αναταράξεων, πρέπει να γνωρίζεις καλά τους διεθνείς σου εταίρους, είτε εχθρούς, είτε φίλους, είτε ευκαιριακούς συνεργάτες.

   Η γλώσσα είναι ένα καλό πρώτο βήμα προς την κατανόηση των άλλων παιχτών.

   Επίσης, όσο κι αν κάνεις ταχύρρυθμα μαθήματα, όσο γρήγορα κι αν τα πιάνεις, η εσωστρέφεια και η περιχαράκωση στην εγχώρια ζωή, δεν ξεπλένονται εύκολα.

  • από akindynos πριν 3982 μέρες 1       

   @th_alys Χμ

  • από dkamen πριν 3982 μέρες 1       

   βασικά εμένα το ότι δεν ξέρει καλά αγγλικά μου λέει ότι σαν φοιτητής πολυτεχνείου ποτέ δεν ασχολήθηκε με βιβλιογραφία και ποτέ δεν ασχολήθηκε να βρει δουλειά.

  • από th.alys πριν 3981 μέρες       

   Οι πρόεδροι των ΗΠΑ έχουν τη δυνατότητα να έχουν νομπελίστες για υπουργούς και συμβούλους όμως. Πες μου καλύτερα για τους πρωθυπουργούς της Αυστρίας, της Ολλανδίας, της Δανίας ή της Σουηδίας.

  • από dkamen πριν 3981 μέρες 1       

   συν ότι τα αγγλικά είναι παγκόσμια γλώσσα. Και στον ελληνορωμαϊκό κόσμο για παράδειγμα άλλο να μίλαγες μόνο λατινικά ή ελληνικά, άλλο να μίλαγες μόνο ιλλυρικά.

 • από ProkopisDoukas πριν 3983 μέρες 5       

  Nαι, αλλά η πλήρης άγνοια των σημερινών κοινωνικών δεδομένων (γιατί περί αυτού πρόκειται - κι όχι για έλλειψη "τεχνοκρατικής" αντίληψης), σε συνδυασμό με την καταφανή αδυναμία να λειτουργήσεις σε ένα διεθνές/ευρωπαϊκό περιβάλλον, όπως οφείλει ένας πολιτικός (ανεξαρτήτως αν του αρέσει ή δεν του αρέσει η κοινή ευρωπαϊκή πολιτική), είναι δείγμα εγκληματικής εσωστρέφειας και ανεπάρκειας.

  Δουλειά του πολιτικού (όπως και του δημοσιογράφου) είναι μεταξύ άλλων να επικοινωνεί ιδέες, απόψεις και πολιτικές. Αν δεν μπορεί να το κάνει με όρους σύγχρονους, γιατί είναι εθνικιστής, "ελληναράς" ή απλώς παρωχημένος, ας κάτσει σπίτι του. Είναι το ίδιο με τους (πάμπολλους) δημοσιογράφους, που δεν μπορούν (ούτε έχουν ενδιαφερθεί) να διαβάσουν έστω κι ένα άρθρο σε ευρωπαϊκή ή αμερικανική εφημερίδα/site. Μια χώρα σε κρίση όχι μόνο δεν τον έχει ανάγκη, αλλά την βλάπτει εξ ορισμού.

  • από MichaelCorvin πριν 3981 μέρες 2       

   Ακριβώς Προκόπη.
   Όπως ο άλλος τραχανοπλαγιάς, ο Διώτης, που "δεν ήξερε από αυτά" και "έδωσε το usb να του το αντιγράψουν". Γίνεται να διοικείς οργανισμό και να μην ξέρεις να βγάλεις μια κόπια?
   Δηλαδή να υποθέσουμε βάσιμα ότι ο (κάθε) Καπερνάρος δεν διαβάζει ξένο Τύπο ή τίποτα στο Ίντερνετ έτσι? Που πάμε ρεεε... και κυριώς με ποιους...


Log in για σχολιασμό ή γίνε μέλος εδώ.

Ποιά μέλη του buzz ψήφισαν αυτή την καταχώριση