Αυτός είναι διάλογος!

Το ΠΑΜΕ διαλύει τον "διάλογο" του κρατικού συνδικάτου που λέγεται ΓΣΕΕ με τον ΣΕΒ. Έκανε και κάτι καλό.

Σχόλια

 • από Epanechnikov πριν 4334 μέρες 1       

  "Έκανε και κάτι καλό. "

  Οι τραμπουκισμοί είναι κάτι καλό; Αν είναι να ξεκινήσουμε να τραμπουκίζουμε και εμείς οι υπόλοιποι και να δούμε που θα μας βγάλει...

  • από orck πριν 4330 μέρες       

   Οκ ειναι λαθος να σταματας τον διαλογο. Αλλα ειναι επισης λαθος να επιτρεπεις τον τραμπουκισμο των στυλοβατων την δημοκρατιας.

 • από beta πριν 4334 μέρες 2       

  Δεν είναι φοβερή λεπτομέρεια ότι καπνίζουν μέσα στην αίθουσα;;;

 • από cinto πριν 4334 μέρες 8       

  Ούτε ένας δε φοράει μαύρη ταινία στο μανίκι. Ούτε ένας.

  Έρημε Κιμ, δεν πέρασαν σαράντα μέρες από τον χαμό σου και οι πιστοί σου σε λησμόνησαν.

 • από gebre πριν 4334 μέρες 5       

  Αίσχος. Αυτοί είναι χειρότεροι και από τη χρυσή αυγή. Από την άλλη τους λυπάμαι βέβαια, γιατί με τόσες πλύσεις που πρέπει να έχει δεχτεί ο εγκέφαλός τους, έχουν χάσει κάθε κριτική ικανότητα.

 • από inlovewithlife πριν 4334 μέρες 4       

  Ο διάλογος έχει νόημα όταν είναι αυτό που λέει η λέξη : διάλογος και όχι εκβιαστική επιβολή.

  Ο τωρινός "διάλογος" ΓΣΕΕ - ΣΕΒ ονομάζεται τραμπουκισμός των εργαζομένων. Αφού κάποιοι είναι τόσο "δημοκράτες" και βρίσκουν χειρότερο από τη Χ/Α και αίσχος τη διακοπή αυτού του προσχηματικού "διαλόγου", τότε αναμένω την αντίδρασή τους στην κρατική επιβολή όσων δεν συμφωνηθούν, όπως έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση. Pacta sunt servanda και ζήτω η δημοκρατία δηλαδή.

  Επίσης, ας αναρωτηθούν γιατί έχει τέτοια δημοφιλία η κίνηση του ΠΑΜΕ σε όσους εργάζονται. Είναι και αυτοί Χ/Α ή απλώς δεν είναι ανόητοι;

  • από Epanechnikov πριν 4334 μέρες 6       

   Είναι ντροπή οι δημοκρατικά εκλεγμένοι εκπρόσωποι των εργαζομένων και των εργοδοτών να συζητούν. Την αλήθεια την κατέχει το ΠΑΜΕ και οι Σεξ Πίστολς... γκέγκε;

 • από inlovewithlife πριν 4334 μέρες 4       

  Χαχα, και ο Πολυζωγόπουλος σε ρόλο Πετρόχειλου.

  Η κοινωνική "αλήθεια", σε αντίθεση με την αλήθεια των φυσικών φαινομένων, βρίσκεται μέσα από τον συσχετισμό δυνάμεων.

  Τώρα, αν θεωρείς δημοκρατικά εκλεγμένο εκπρόσωπο των εργαζομένων της χώρας τον πρόεδρο της κρατικής ΓΣΕΕ, σε παραπέμπω στο τελευταίο τραγελαφικό συνέδριο αυτής της ομοσπονδίας και στους κανόνες εκπροσώπησης των δευτεροβάθμιων σε αυτή (πχ. υπερεκπροσώπηση εταιρειών security και άλλων υπέροχων κάστρων του ΠΑΣΟΚ).

  Πρόκειται περί αχυρανθρώπων που έχει στήσει το κράτος με τον ΣΕΒ, για να περνάνε ό,τι γουστάρουν ενάντια στους εργαζόμενους. Χωρίς κρατική επιχορήγηση η ΓΣΕΕ δεν μπορεί να λειτουργήσει ούτε μία ώρα.

  • από beta πριν 4334 μέρες 5       

   Χωρίς κρατική επιχορηγηση ούτε το ΠΑΜΕ θα μπορούσε να λειτουργήσει έστω και για μια ώρα...

  • από dkamen πριν 4334 μέρες 6       

   //Η κοινωνική "αλήθεια", σε αντίθεση με την αλήθεια των φυσικών φαινομένων, βρίσκεται μέσα από τον συσχετισμό δυνάμεων. //

   Άμα θέλει πραγματικά το κράτος ή ο ΣΕΒ (δε χρειάζεται και οι δύο), όλα τα μέλη του ΠΑΜΕ εξαϋλώνονται σε 3 δευτερόλεπτα. Which is why δεν τους παίρνει να πάει η φάση σε "ποιος μπορεί να ασκήσει τη μεγαλύτερη βία". Προφανέστατα όχι το ΠΑΜΕ.

 • από gebre πριν 4334 μέρες 3       

  "Επίσης, ας αναρωτηθούν γιατί έχει τέτοια δημοφιλία η κίνηση του ΠΑΜΕ σε όσους εργάζονται. Είναι και αυτοί Χ/Α ή απλώς δεν είναι ανόητοι; "

  Δεν ξέρω πού την είδες τη δημοφιλία, εγώ από τους συναδέλφους μου και τους φίλους μου που εργάζονται σε διάφορους τομείς βλέπω το ακριβώς αντίθετο.

 • από inlovewithlife πριν 4331 μέρες 4       

  Στο ΠΑΜΕ μπορεί κανείς να καταλογίσει πολλά, όχι όμως ότι είναι κρατικό. Αν αφαιρέσουν τις κρατικές επιχορηγήσεις από τα κοινοβουλευτικά κόμματα, αυτό που θα χτυπηθεί λιγότερο είναι αναμφισβήτητα το ΚΚΕ.

  @dkamen
  Εντυπωσιακό ότι άρεσε σε 5 άτομα το σχόλιό σου περί εξαΰλωσης. Εντάξει, πιστεύω ότι ο ΣΕΒ δε θα προχωρήσει σε πρακτικές πολέμου των άστρων (με δασκαλόπουλο σε ρόλο darth vader) εξαϋλώνοντας ΠΑΜίτες, μπορεί όμως να πετύχει τον στόχο του βάζοντας την κυβέρνηση να βγάλει τα πορίσματα αυτού του "διαλόγου" με νόμο. Ξέρουμε όλοι ποιος μπορεί να ασκήσει τη μεγαλύτερη βία σε αυτή την κοινωνία, όπως και ξέρουμε ότι πράγματι την ασκεί και θα την ασκήσει και με πιο ολοκληρωτικούς τρόπους. Να δούμε τότε που θα βρει το γεγονός τον δικό μου κόσμο και που τους "φιλελεύθερους".

  @gebre
  Μιλάω για την κίνηση διακοπής του διαλόγου, όχι γενικά για το ΠΑΜΕ που ευτυχώς για άλλους όμως λόγους δεν είναι δημοφιλές.


Log in για σχολιασμό ή γίνε μέλος εδώ.

Ποιά μέλη του buzz ψήφισαν αυτή την καταχώριση