Για τον Βαγγέλη τώρα η σιωπή - Η κορδωμένη ημιμάθεια (Χάρης)

Συνέχεια του προηγούμενου, με Ζουράρι (και Μπογδάνο) και το τραγικό, σωστά ειπωμένο: "ένιωσα σαν βρόχο στον λαιμό τη σκέψη πως αυτές οι μπαλοθιές που τώρα, κατά την παμπάλαιη παράδοση του τόπου του, τον τιμούσαν, οι ίδιες πριν τον σκότωσαν, οι μπαλοθιές σαν μέρος μιας συγκεκριμένης κουλτούρας, ηθικός αυτουργός των ηθικών αυτουργών του θανάτου του Βαγγέλη."

Σχόλια

 • από Epanechnikov πριν 3113 μέρες       

  Αυτό το στεατοπυγικού μου έκανε και εμένα μεγάλη εντύπωση. Στεάρ = λίπος, πυγή = οπίσθια (εξού και πυγολαμπίδα = κωλοφωτιά). Έχει ο Ζουράρις γεννητικά όργανα ζώου στα λιπαρά του οπίσθια;

 • από vasvas πριν 3113 μέρες 1       

  Για το Βαγγέλη: Δεν καταλαβαίνω καθόλου, ούτε νιώθω αυτό που γράφει. Επειδη ο Βαγγέλης δε βρήκε τη δύναμη να μιλήσει, πρέπει να μείνουμε σιωπηλοί κι εμείς; Γιατί; Για να αυτοκτονήσει κι ο επόμενος Βαγγέλης; Το χρωστάμε στους επόμενους Βαγγέληδες να μιλήσουμε.

  Πραγματικά μου φαίνεται τερατώδης η προτροπή του.

  • από akindynos πριν 3113 μέρες       

   Γράφει "ναι, να αποκαλυφθούν οι ένοχοι, ναι, να ξεγυμνωθεί η ιδεολογία και οι αντιλήψεις που τον θυματοποίησαν", επομένως υποθέτω πως η σιωπή έχει να κάνει με το πρόσωπο του Βαγγέλη.

  • από vasvas πριν 3112 μέρες       

   Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Αν κάνεις θέμα την "ιδιαιτερότητα", προφανώς κάνεις out το Βαγγέλη, αν δεν την κάνεις θέμα, αφήνεις στην τύχη του τον επόμενο.


Log in για σχολιασμό ή γίνε μέλος εδώ.

Ποιά μέλη του buzz ψήφισαν αυτή την καταχώριση