Ελληνες και Ευρωπαίοι να κάνουμε πράξη την ενότητα (Ιερώνυμος / "Κ")

"Ηρθε ο καιρός να φτιάξουμε την Ελλάδα που θέλουν τα παιδιά μας για να ριζώσουν στον τόπο τους. Ακόμη και αν χρειαστεί να βάλουμε για θεμέλια σε όσα χτίζουν, τους κόπους και τα δικά μας όνειρα."

Σχόλια

 • από yorgos πριν 2906 μέρες 1       

  Το μόνο κείμενο που διάβασα σήμερα σε ελληνικό και ξένο μέσο και μου έκανε εντύπωση. "Δεν είναι δουλειά ενός παπά να μπλέκει στα χωράφια των πολιτικών" γράφει, για να προλάβει την εύλογη ένσταση και μάλλον ξέρω πώς θα αντιδρούσα σε αντίστοιχη παρέμβαση του προκατόχου του. Απ' την άλλη, συγκρίνεις το (όχι σπουδαίο) κείμενό του με εκείνο του μέχρι πριν 5 μήνες πρωθυπουργού στις ίδιες σελίδες και σε πιάνει μελαγχολία. Ακόμα μεγαλύτερη όταν συνειδητοποιείς πόσο quaint ακούγονται στην Ελλάδα του 2015 οι δύο προτάσεις που διάλεξες για το summary.

  • από gebre πριν 2906 μέρες       

   Και ο μέχρι πριν 5 μήνες πρωθυπουργός για μεγάλη εθνική συνεννόηση μιλάει, αλλά σε πιάνει ακόμα μεγαλύτερη μελαγχολία αν σκεφτείς πόσο υποκριτής και καιροσκόπος είναι:

   http://www.naftemporiki.gr/story/968547/ethniki-sunennoisi-proteinei-ston-syriza-o-ant-samaras

   "δίνοντας ώθηση στις μεταρρυθμίσεις, προωθώντας ακόμη ταχύτερα αποκρατικοποιήσεις και επιλέγοντας ξεκάθαρα τον περιορισμό του μεγάλου κράτους αντί για νέους φόρους".


Log in για σχολιασμό ή γίνε μέλος εδώ.

Ποιά μέλη του buzz ψήφισαν αυτή την καταχώριση