Εφ. Μακεδονία - Αλλάζει το σκηνικό η προφυλάκιση Λεμούσια

Απίστευτα πράγματα!!! Ειδικά το μέρος με τους διορισμούς. "Δώριζαν" ακίνητα στον Γ.Γ. του Παπαγεωργόπουλου για να βάλουν τα παιδιά τους υπαλλήλους στον Δήμο Θεσσαλονίκης.

Σχόλια

 • από ermippos πριν 4552 μέρες 4       

  Ο γιος της δωρήτριας

  Το 1999 προσελήφθη στο δήμο και ο Φ.ΤΣ., γιος της ΣΤ.ΤΣ., η οποία την περίοδο εκείνη κατέθεσε αγωγή σε βάρος του δήμου για υπόθεση που αφορούσε ένα οικόπεδό της. Ο Φ.ΤΣ. προσελήφθη την εποχή που κατατέθηκε η αγωγή αρχικά ως συμβασιούχος και μονιμοποιήθηκε το 2005. Λίγους μήνες μετά τη μονιμοποίηση του γιου της η μητέρα εμφανίζεται να δωρίζει στον κ. Λεμούσια οικοπεδική έκταση, εμπορικής αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.


 • από akindynos πριν 4552 μέρες 5       

  Τι στο λύκο αποδοχές, λευκές και μαύρες, έχουν σαν υπάλληλοι και κάνουν απόσβεση του τιμήματος της συναλλαγής;

 • από arcades πριν 4552 μέρες       

  Έχω ακούσει (αστικός μύθος; δεν μπορώ να ξέρω) ότι η ελάχιστη ταρίφα για την εξασφάλιση μόνιμης θέσης εργασίας είναι πενήντα χιλιάρικα - από βουλευτή. Μια απλή ψήφος είναι από καιρό πολύ φθηνή.

 • από tanevramou πριν 4552 μέρες       

  Δυστυχώς δεν πρέπει να είναι αστικός μύθος. Από ότι έχω ακούσει ανάλογα την θέση είναι και παραπάνω. Για πρόσληψη σε ΔΕΚΟ τύπου ΟΣΕ είναι αρκετά μεγαλύτερη.

  Τα μαθηματικά είναι απλά. Έστω ότι κάποιος προσλαμβάνεται με μεικτές αποδοχές 20,000 ευρώ ετησίως. Αυτό σημαίνει ότι αν κάνει 35 χρόνια υπηρεσίας στο δημόσιο θα έχει λάβει 700,000 ευρώ. Όχι και άσχημα έτσι; Αν υπολογίσεις δε ότι ανάλογα με τον διακανόνισμο μπορεί να μην πατάει το πόδι του ποτέ στην εργασία του και να εξασκεί παράλληλα άλλο επάγγελμα, τότε καταλαβαίνεις ότι τα νούμερα γίνονται αστρονομικά.

 • από zombieastral πριν 4552 μέρες 2       

  "Αν υπολογίσεις δε ότι ανάλογα με τον διακανόνισμο μπορεί να μην πατάει το πόδι του ποτέ στην εργασία του και να εξασκεί παράλληλα άλλο επάγγελμα,"

  μα ισα ισα αυτοί που κυνηγάνε λυσσαλέα τετοιες θεσεις αυτό που θέλουν να αποφύγουν ειναι να δουλέψουν, σιγά μη κάνουν παραλληλα δευτερη δουλειά. Η μαγκιά ειναι να κάθεσαι κ να πληρώνεσαι...:)
  ειναι σαν αυτους που μπορούν να βγάλουν αρκετά χρήματα κ δεν πρόκειται να να σταματήσουν να δουλεύουν ποτε...

  • από tanevramou πριν 4552 μέρες 1       

   μπα μη το λες.
   Πολλοί το αντιμετωπίζουν σαν εισόδημα από ενοίκια.

   Ε και κάνουν και κάτι για να σκοτώνουν την ώρα τους και να συμπληρώνουν εισόδημα.
   Κάπως έτσι γνωστός μου, υπάλληλος σε ΔΕΚΟ, απόκτησε σπίτι, εξοχικό και αμάξι των 35.000 ευρώ.

 • από ermippos πριν 4552 μέρες 2       

  Διαβάζοντας το ένοιωθα ενστικτωδώς μια συμπόνια και μια συμπάθεια για τους γονείς, όπως θα ένοιωθα για κάθε γονέα που το παιδί του ξέπεσε. Απώθηση θα μου πείτε. Διότι είναι θλιβερό και κανείς δεν θέλει να το σκέφτεται, ότι αυτά ήταν τα πραγματικά όνειρα των γονιών για τα παιδιά τους. Όνειρα για τα οποία θυσίαζαν ότι ιερότερο μπορεί να αποκτήσει ένας έλληνας. Το οικοπεδάκι του.

  Δεν ξέρω αλλά νομίζω πως η επόμενη γενιά είναι κατά πλειοψηφία αυτή που ανατράφηκε έτσι. Γιαυτό και οι ελάχιστες ελπίδες μας για τις επόμενες δεκαετίες.


Log in για σχολιασμό ή γίνε μέλος εδώ.