Ζωή Κωνσταντοπούλου: Επιστρέφω το έγγραφο ως απαράδεκτο

Η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου επιστρέφει ως «απαράδεκτη», όπως ανακοίνωσε, την Έκθεση της νομισματικής πολιτικής στον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα.

Σχόλια

 • από th.alys πριν 3181 μέρες 4       

  Η μάγισσα του Σάλεμ συνεχίζει την επανάσταση της με την ρίψη ενός ακόμα αντιφρονούντα στην πυρά. Δεν κούνησε ωστόσο το δάχτυλο, οπότε όλα καλά.

  Η ΤτΕ φυσικά είναι ανεξάρτητη, υποχρέωση ενημέρωσης της Βουλής έχει, όχι διαβούλευσης με την ΠτΒ για το τι θα γράψει στις εκθέσεις της.

  ΥΓ. Γερούν γερά.

 • από snaporaz πριν 3181 μέρες 5       


  Είσαι σεξιστής

 • από dpant πριν 3181 μέρες       

  Τον κυνηγάνε γιατί είναι ομορφάντρας

 • από contrabando πριν 3180 μέρες       

  //Είναι υποχρεωμένος ο εκάστοτε διοικητής τής Τραπέζης τής Ελλάδος να ασπάζεται και να υπεραμύνεται δημοσίως της όποιας κυβερνητικής πολιτικής; Οχι βεβαίως, αφού ο ρόλος του οφείλει να είναι αυτός του ανεξάρτητου τοποτηρητή τού χρηματοπιστωτικού συστήματος. Είναι, εξάλλου, δεσμευμένος ο κάθε δημοσιογράφος να δηλώνει ενθουσιασμένος με τον εκάστοτε πρωθυπουργό και τους υπουργούς του και να τους υπερασπίζεται παντοιοτρόπως; Επίσης, όχι βεβαίως. Οταν, όμως, η διαφοροποίηση δεν εκκινεί από ιδεολογική ή πατριωτική διαφωνία ή προσωπική αντίθεση ως προς την τακτική, αλλά γιατί όποιος πολιτεύεται με αυτόν τον τρόπο λειτουργεί ως μαριονέτα τότε έχει κάθε δίκιο η Ζωή Κωνσταντοπούλου να χαρακτηρίζει απαράδεκτο τον κάθε Γ. Στουρνάρα και η πλειονότητα του λαού παπαγαλάκια τους γραβατωμένους δημοσιογράφους τής μιντιακής διαπλοκής...

  Είναι, άλλωστε, μερικές συμπτώσεις που προβληματίζουν. Σύμπτωση πρώτη: ο Γ. Στουρνάρας στην έκθεσή του χρησιμοποιεί το επιχείρημα περί εξόδου τής χώρας όχι μόνο από την ευρωζώνη αλλά κι από την Ε.Ε. στην περίπτωση που δεν υπάρξει συμφωνία. Το ίδιο πανικόβλητο επιχείρημα άρχισαν να χρησιμοποιούν από χθες κι ορισμένοι ευρωπαίοι αξιωματούχοι, όπως ο Μ. Σουλτς, αν και οι ίδιοι παραδέχονται ότι δεν υφίσταται καμιά νομική διαδικασία για την αποβολή ενός κράτους από την Ενωμένη Ευρώπη. Αν δεν κάνω λάθος, εξάλλου, αυτήν τη στιγμή υπάρχουν ήδη κράτη-μέλη, όπως η Μεγάλη Βρετανία, τα οποία δεν είναι στο ευρώ. Τί έγινε επομένως; Ο Γ. Στουρνάρας ξύπνησε συμπτωματικώς έχοντας την ίδια ιδέα τρομοκράτησης του ελληνικού λαού που είχαν και οι ευρωπαίοι φίλοι του;...// LINK

  • από th.alys πριν 3180 μέρες 2       

   Άμα το λέει ο vromostomos έτσι θα'ναι.

  • από contrabando πριν 3179 μέρες       

   Αμα το λέει ο Γεωργιάδης είναι αλλιώς;

 • από dkamen πριν 3179 μέρες 1       

  επειδή ήταν σε στικάκι, όχι για αυτά που έλεγε.

  • από th.alys πριν 3179 μέρες 1       

   You're smarter than that.

  • από contrabando πριν 3179 μέρες       

   Δεν έχει καμία σημασία ο λόγος που το επιστρέφει.
   Αυτά είναι ψιλά γράμματα για τους *αντικειμενικούς* και δεν τα διαβάζουνε.

 • από Auslaender πριν 3179 μέρες 3       

  Έχθές με τις ερπύστριες προσέθεσε άλλο ένα λιθαράκι στην υστεροφημία της. Θα κάνω κάτι που σιχαίνομαι και καταδικάζω και είναι προφανώς λάθος - ψυχολογία εξ αποστάσεως.

  Ο άνθρωπος αυτός (μην την πούμε γυναίκα και κατηγορηθούμε για σεξιστές) ειλικρινά μου δίνει την εντύπωση πως βρίσκεται σε έναν παροξυσμό μεγαλείου, χωρίς αίσθηση ούτε του πραγματικού της ρόλου ούτε της εικόνας που δίνει. Την εικόνα ενός αριστερού τρολ που εκεί που έγραφε συνωμοσιολογικές παπαριές στο ίντερνετ για το debtocracy ξαφνικά του δόθηκε το χρυσό εισιτήριο του Γουόνκα να πραγματοποιήσει όλες τις φαντασιώσεις του. Να την πει από έδρας στον Σαμαρά γιατί στη ρύμη του λόγου χρησιμοποίησε μια κοινότατη μεταφορά και παράλληλα να κάνει το Βούδα όταν ο Καμμένος χρησιμοποιεί μια πολύ πιο σεξιστική και χυδαία, να τη λέει σε ένστολους και σε δημοσιογράφους του Σκάι και μετά να πηγαίνει στην ΕΡΤ με τον αέρα της αντάρτισας και στα πλήθη "της" στην πλατεία να την αποθεώνουν. Να φτύνει την (κουτσή, στραβή) έκθεση του διοικητή της ΤτΕ με προσχήματα επιπέδου γραφείου επαρχιακού δήμου και να προτάσσει την (κουτσότερη, στραβότερη) έκθεση της επιτροπής "της" η οποία ουδεμία πραγματική ισχή έχει εκεί που μετράει. Και δεν μιλάω για το left.gr φυσικά.

  Και ο άνθρωπος αυτός συνεχίζει, χωρίς να τον σταματάει κανένας, και θα τον κοιτάμε μέχρι αναπόφευκτα να καεί, με μόνο ερώτημα το πόσοι θα καούν μαζί του.

  • από contrabando πριν 3176 μέρες       

   Δε σε απασχολεί να βρεις τί είναι αυτό που σε αναγκάζει να κάνεις αυτό που σιχαίνεσαι και καταδικάζεις; Ο καλός ψυχολόγος πρέπει να έχει ψάξει πρώτα τον εαυτό του και μετά τους άλλους.

   Δεν είδα να σε πίεσε κανένας εδώ και δε μπορώ να καταλάβω γιατί κάνεις κάτι που αναγνωρίζεις ότι είναι λάθος. Σαν ψυχολόγος που είσαι τί έχεις να πεις γιαυτή την περίπτωση;

 • από snaporaz πριν 3177 μέρες 4       


  Ούτε ψαγμένες θεωρίες χρειάζονται, ούτε βαθείες αναλύσεις.

  Στοιχειώδης εμπειρία ζωής χρειάζεται: το βλέμμα, η εκφορά του λόγου, η αυταρέσκεια, η γλώσσα του σώματος, η συμπεριφορά μπροστά σε κοινό, η αντίδραση όταν στριμώχνεται...

  Σε κάθε γραφείο, σε κάθε υπηρεσία, σε κάθε εταιρεία, σε κάθε σύλλογο υπάρχει τουλάχιστον ένα τέτοιο άτομο: οι φιλοδοξίες του είναι πολύ πιο πάνω από τις δυνατότητες του, ο χαρακτήρας του απαγορευτικός για οποιαδήποτε ανέλιξη στην βάση της δημοφιλίας ακόμα και αν υπάρχει επγγελματική επάρκεια. Σε αυτόν τον γρίφο ζωής, υπάρχει μόνο μια λύση: ίντριγκα και εξουσιομανία
  (όχι μόνο επαγγελματικά, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο).

  Κρίμα που οι σημερινοί αριστεροί είναι τόσο αδιάβαστοι: αν είχαν μελετήσει έστω και στοιχειωδώς την ιστορία της αριστεράς (αντί απλά να προσκυνούν σύμβολα), θα ήξεραν τι ζημιά έχουν προκαλέσει στην αριστερά τέτοια άτομα 1,5 αιώνα τώρα και θα τα περιθωριοποιούσαν ασαπ. Τώρα τα θαυμάζουν...κάτσε να στριμώξει λίγο περισσότερο η κατάσταση, και θα δείτε ποιους υποστηρίζετε (όταν, φυσικά, θα είναι ήδη πολύ αργά).


Log in για σχολιασμό ή γίνε μέλος εδώ.

Ποιά μέλη του buzz ψήφισαν αυτή την καταχώριση