Σχόλια

 • από th.alys πριν 2617 μέρες 2       

  Παραλήρημα, συνωμοσιολογία, στοχοποίηση δημοσιογράφων κι όλ'αυτά γιατί την στρίμωξε η ερώτηση, καταδεικνύοντας ότι η ΠτΒ θα χρησιμοποιήσει κάθε δικαιολογία, ακόμα κι αλληλοαναιρούμενες, για την στάση της.

  Για τους εξυπνακισμούς του dkamen με το usb έχουμε νέο Βατερλό, "πολιτική η ερώτηση" λέει η ΠτΒ στην αρχή, "δεν είναι πολιτική η ερώτηση" αργότερα που εκνευρίστηκε.

  Ακίνδυνε πες μου αν έχασα κάνα κόμα στα εντός των εισαγωγικών, μην τυχόν και παραπληροφορώ.

  Περιμένω και λινκ contrabando από το psekasmenoi_syriza.blogspot.gr με διαφωτιστικό άρθρο από τον vromostomos.

  Η ανακοίνωση των εργαζομένων του Σκάι εδώ. Ώπα λάθος, αυτό είναι από τότε που ο Καμμένος ονειρευόταν την ανατίναξη του σταθμού. Εδώ είναι η ανακοίνωση για την Ζωή. Να δω πόσες θέσεις θα πέσουμε στην ελευθερία του Τύπου. Ή όχι; Λέτε ν'ανέβουμε τώρα που ξανάνοιξε το ελληνικό BBC;

  Α, και για την ελευθερία του Τύπου και την σχέση της εθνικοσοσιαλιστικής κυβέρνησης μας με αυτήν, μην πείτε ότι δεν είχατε προειδοποιηθεί.

  • από contrabando πριν 2616 μέρες 1       

   Ελήφθη. Πάρε το πρώτο διαφωτιστικό LINK για βρομόστομο : http://www.tribune.gr
   Πάρε και ένα δεύτερο με έντονο πατρικό συναίσθημα : via twitter

  • από akindynos πριν 2616 μέρες 1       

   @th_alys δεν παραπληροφορείς, η Ζωη εδώ ήταν δέκα μέτρα οφσάιντ.

   Λάβε όμως υπόψη ότι είχε προηγηθεί ψυχανάλυση της παιδικής της ηλικίας στο δελτίο του Σκάι από τον Παπαδημητρίου. Και ακολούθησαν (του οφσάιντ, όχι της ψυχανάλυσης) έντεκα αναφορές στο βρακάκι της: τρεις στο 17¨35, μία στο 20:05, δύο στο 25:50, τρεις στο 29:10, μία στο 31:55 και μία τελευταία στο 35:30

  • από th.alys πριν 2616 μέρες 2       

   Φαντάζομαι την έκφραση την γνωρίζεις, αν όχι, εδώ. Τώρα παραπληροφορείς εσύ. Πιο πετυχημένη θα ήταν η υπεράσπιση αν αναφερόσουν στο σεξιστικό περιεχόμενο της έκφρασης. Είναι λαϊκή όμως, οπότε πρόσεχε μην ταραχτεί ο Ξυδάκης που βλέπει installation στον Επιτάφιο (μπόνους tribute στον ΚΚ Β').

   Για την ψυχανάλυση, εδώ έπεσε στα σκληρά ο Auslaender, ο Μπάμπι θα γλίτωνε; Και βαριέμαι τώρα να ψάχνω την ψυχανάλυση του Στουρνάρα σε 140 χαρακτήρες από βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ που δεν προκάλεσε κανέναν χαμό. Μονά ζυγά δικά μας δεν γίνεται. Ή όλοι ή κανείς. Αν και δεν θα είναι η πρώτη φορά που ο εθνικοσοσιαλιστικός ΣΥΡΙΖΑ απαιτεί τρίδιπλα στάνταρ.

   Αν πιστεύει ότι την προσβάλλουν δημοσιεύματα και εκπομπές, ας προσφύγει στην μαμά της, συγγνώμη στο ΕΣΡ ήθελα να πω. Ή ας μην τους δίνει συνεντεύξεις(πόσες έδωσε η Ζωή στο Σκάι το τελευταίο 5μηνο είπαμε;). Σε συνέντευξη τύπου με την ιδιότητα της ΠτΒ δεν έχει καμμία απολύτως δικαιολογία γι'αυτό το έκτρωμα που είδαμε.

   Έχω κι άλλα να πω, αλλά τα φυλάω για όταν βρω την συνέντευξη του αξιολογοτάτου να την μπαζζάρω.

  • από Auslaender πριν 2616 μέρες 2       

   Να υπογραμμίσω, όπως είπε ο thalys, η Ζωή όχι απλώς φλερτάρει με τη δημοσιότητα, έχουν ήδη παιδί και περιμένουν το δεύτερο. Η κριτική είναι μέρος του πακέτου. Όχι με οποιοδήποτε τρόπο (το σκίτσο του Χατζόπουλου βούταγε στον σεξισμό πχ), αλλά οι ψυχαναλύσεις εξ αποστάσεως δεν υπερβαίνουν τα εσκαμμένα, ούτε καν η χρήση του "τον έβαλε στο βρακί της" από μια οθντκ σατιρική εκπομπή.

   Αλλά ακόμα και αν αισθάνεται ανυπέρβλητα θιγμένη, ας πει πως δεν απαντάει σε ερωτήσεις του Σκάι, ας το τελειώσει εκεί στη Βουλή και μετά ας βγάλει μια ανακοίνωση, από αυτές που τόσο αγαπάει να εξηγήσει το γιατί. Το να γίνει ο Άνθιμος του κοινοβουλευτικού άμβωνα όμως δεν είναι μέρος του παιχνιδιού.

  • από contrabando πριν 2616 μέρες       

   //Με ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι και η διοίκηση του τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού σταθμού ΣΚΑΪ, τονίζουν ότι δεν πρόκειται να φοβηθούν από τις απειλές καμίας εξουσίας και θα συνεχίσουν να επιτελούν στο ακέραιο και αμερόληπτα το δημοσιογραφικό τους καθήκον.//

   ROFL Στο ακέραιο και *αμερόληπτα*. Ετσι στην ψύχρα.
   Γελάει όλη η DIGEA. Γελάει μέχρι και ο Αδωνης.  • από akindynos πριν 2616 μέρες       

   @Auslaender συμφωνώ με όσα και όπως τα έγραψες. Αλλά για να δεις τι βάσανο είναι το POV, άλλαξε το "οθντκ σατιρική εκπομπή" σε "Λαζόπουλος του μετριοπαθούς κέντρου" και πρόσθεσε μια τζούρα χατζιδάκειας προφητείας για το τέρας κλπ.

  • από th.alys πριν 2616 μέρες 2       

   Δεν θυμάμαι κανέναν του ακραίου κέντρου να εγκαλεί τους δημοσιογράφους του Άλφα ως "ερπύστριες που συνθλίβουν τον λαό" εξαιτίας του Λαζόπουλου. Ούτε τους θυμάμαι να υποδεικνύουν σε κανένα κανάλι ποιες ειδήσεις να καλύψει και πώς να τις προβάλει. Αυτά ήταν, μέχρι πρότινος, αποκλειστικά γνωρίσματα των περιθωριακών ακραίων.

   Χτες το βράδυ η Ζωή έκανε τα ίδια στο Channel 4, μόνο ερπύστριες δεν τους αποκάλεσε αυτούς, τους σώζει ο Πολ ο Μέησον μάλλον. Επιπλέον παρουσιάζει την εξωθεσμική επιτροπή που συνέστησε, χωρίς την έγκριση της Βουλής, ως κοινοβουλευτική επιτροπή. Κανονικό le Parliament c'est moi. Μπορούμε να πανηγυρίσουμε για την ισότητα των φύλων βέβαια, έσπασε το glass ceiling στους επίδοξους δικτάτορες.

  • από Epanechnikov πριν 2616 μέρες       


   Οι συγκριμένοι δεν κράζουν επιλεκτικά, δεν κάνουν άμεση ή έμμεση διαφήμιση σε πολιτικά κόμματα, ούτε στοχεύουν εμμονικά συγκεκριμένα πρόσωπα με σκοπό την πολιτική και την ηθική τους εξόντωση. Το οθντκ σατιρική εκπομπή καθόλου άστοχο δεν τον βρίσκω. Δεν είναι όποιος δεν σατιρίζει μόνο τους άλλους αλλά και τους δικούς μας αξιοχλεύαστους κυβερνητικούς " Λαζόπουλος του μετριοπαθούς κέντρου"

  • από th.alys πριν 2615 μέρες       

   Μου ζητήθηκε από το κοντρόλ να διευκρινίσω ότι το "οθντκ" σημαίνει ο θεός να τον/την κάνει.

  • από dkamen πριν 2615 μέρες       

   "Για τους εξυπνακισμούς του dkamen με το usb έχουμε νέο Βατερλό"

   θα με αναγκάσεις να υποστηρίξω κανα μήνα Ζωή για εκπαιδευτικούς λόγους και ξέρεις ότι μπορώ να σε εκνευρίσω πολύ χειρουργικότερα.

 • από Auslaender πριν 2616 μέρες 2       

  @akindynos

  Κατά σύμπτωση και εγώ τον Λαζόπουλο σκεφτόμουν ως αντίστοιχο της "άλλης πλευράς" ή και την Ελληνοφρένεια, και έχω την (εντελώς αβάσιμη μιας και δεν τον έχω ακούσει ποτέ) υποψία πως οι παραγωγοί του "Στο Κόκκινο" δεν θα συμπεριφέρονται πολύ αβρότερα στους πολιτικούς της αντιπέρα όχθης, τουλάχιστον κρίνοντας από τους συναδέλφους τους. της Αυγής.

  Δεν μπορώ να θυμηθώ πχ τον Μεϊμαράκη σε ανάλογα ξεσπάσματα κατά του Alpha ή ά;λλων ΜΜΕ. Φαντάζεσαι τι θα γινόταν αν έλεγε στον ρεπόρτερ της Αυγής πχ για ερωτήσεις κονσερβοκούτια; Και μιλάμε για τον άνθρωπο που είπε μέσα στη Βουλή "έλα να γλείψεις τον δικό μου που είναι πιο γλυκός" στον νυν ΠτΔ.Η Ζωή έχει καταφέρει να τον κάνει να φαίνεται μετριοπαθής και μετρημένος.


  • από akindynos πριν 2616 μέρες       

   Και όμως, δεν έχουν περάσει ούτε δέκα χρόνια (μόνο εννιάμισι) όταν υπουργός on air είπε σε δημοσιογράφο με τον οποίο ήταν σε αντιδικία να προσέχει όταν διασχίζει το δρόμο μην τον χτυπήσει κανένα αυτοκίνητο.

   Για να είμαστε δίκαιοι την απειλή την είπε αφού ήδη είχε παραιτηθεί, επειδή έβρισε τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

   Τίποτα από τα δύο δεν έβλαψε την πολιτική του σταδιοδρομία (ο βλαμένος τη βλάβη δεν τη φοβάται). Μάλιστα αναβαπτίστηκε στα νάματα του μετριοπαθούς κέντρου όταν συμμετείχε στη Δημοκρατική Συμμαχία (μη κάνετε πως δεν τη θυμάστε).

   Βέβαια στη μνήμη μας θα μείνει για πάντα ως ο μόνος άνθρωπος που εν μέσω ομηρικών (κατ' άλλους μαρβελικών) καυγάδων ύψωσε το ανάστημα του απέναντι σε αυθάδη νεόκοπη βουλεύτρια του τότε αντιπολιτευόμενου Σύριζα και έτσι έσωσε τη δημοκρατία, την ευρώπη και γενικά τον ανθρώπινο πολιτισμό.

   Πως τα φέρνει η ζωή, ε;

 • από Auslaender πριν 2615 μέρες 3       

  Να υποθέσω πως εννοείς τον Υφυπουργό τότε Μαρκογιαννάκη; Και πως το να καταλήξει στην πράγματι αξέχαστη ΔΗΣΥ δεν το θεωρείς πτωτική πορεία στην καριέρα του; :) Είναι αλήθεια βέβαια πως ο Κωστάκης είχε προλάβει να τον αναβαπτίσει ως αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών προτού ολοκληρωθεί η θητεία του.

  Πάντως, με κάθε αγάπη, δεν καταλαβαίνω πως κολλάει η παράθεση, πέρα από το ότι προσφέρει μια σύνδεση με τη Ζωή. Ούτε ισχυρίστηκε κανείς πως η Ζωή είναι η πρώτη πολιτικός που επιτίθεται σε ΜΜΕ ούτε καν πως είναι η πρώτη ντροπή στην προεδρία της Βουλή. Αυτά που προσωπικά με ενοχλούν στη συγκεκριμένη είναι άλλα

  Ομολογώ πως είναι το ύφος και αυτό το self righteousness που εκπέμπει. Κάτι που με ενοχλεί γενικότερα με το ΣΥΡΙΖΑ αλλά η Ζωή ανεβάζει την ένταση στο 11. Αυτά όμως είναι δικά μου κολλήματα. Αυτό που φέρνει η συγκεκριμένη στο τραπέζι και θα έπρεπε να ενοχλούν και άλλους είναι η κατάχρηση του θεσμικού της ρόλου της για την προώθηση της προσωπικής της ατζέντας (άλλο επιτίθεται ο τέως υφυπουργός στο ραδιόφωνο, άλλο η ΠτΒ κατά τη διάρκεια διαδικασίας της Βουλής) και η χρήση διπλών στάνταρ, η δυσανεξία στην κριτική, μια κριτική φυσικό επακόλουθο μιας τόσο έντονης δημόσιας παρουσίας.


Log in για σχολιασμό ή γίνε μέλος εδώ.

Ποιά μέλη του buzz ψήφισαν αυτή την καταχώριση