Η διαπόμπευση ως κοινωνική προσφορά, ο εκφασισμός ως επένδυση

"Και φτάνουμε στο σημείο όπου παγιώνεται άλλη μια μέθοδος εκφασισμού της Ελληνικής κοινωνίας, με τη δημοσίευση στοιχείων οροθετικών ιερόδουλων να θεωρείται πια η ενδεδειγμένη αντίδραση του κρατικού μηχανισμού. Έτσι, σήμερα είχαμε τη δημοσίευση στοιχείων και φωτογραφιών άλλων 11 οροθετικών ιερόδουλων. Η κατηγορία, ίδια: «βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη σε βάρος αγνώστου αριθμού προσώπων".

Σχόλια

 • από dkamen πριν 4318 μέρες 3       

  βέβαια να σημειώσουμε ότι η ελληνική κοινωνία χρειάζεται τσο και λο για να *μην* είναι φασίστες, όχι για να *γίνουν*.

 • από Epanechnikov πριν 4318 μέρες 1       

  "Αρκεί που ευηπόληπτοι Ελληναράδες θα ησυχάσουν τελικά στη σκέψη ότι μπορούν να συνεχίσουν ψωνίζουν άφοβα πόρνες"

  Οι τελευταίες 11 μου δίνουν την εντύπωση πως αποτελούν θύματα της πρέζας με πελάτες που ανήκουν στο περιθώριο. Πιθανότατα ούτε οι ίδιες αλλά ούτε και οι πελάτες τους (που κάθε άλλο παρά "ευυπόληπτους" τους θεωρεί η κοινωνία) θα δουν τις φωτογραφίες τους ποτέ στο internet και τις εφημερίδες. Υποπτεύομαι δε πως είναι οι πιο βολικές για έλεγχο που μπόρεσαν να βρουν στο δρόμο.

  • από dkamen πριν 4318 μέρες 2       

   Κανένας δεν πάει στις πουτάνες για να περάσει καλά (εκτός αν είναι των 2.000 ευρώ και ερχονται αυτές σε εσένα). Πάει για να αυτοεπιβεβαιωθεί ασκώντας εξουσία, όπως συμβαίνει με κάθε βιασμό.

   Όσο πιο ελεεινό το micropenis ελλημπάνι κι όσο πιο σιχαμένα πράγματα έχει στο μυαλό του, τόσο πιο τσακισμένη πρέπει να είναι και η πόρνη ώστε να τολμήσει να της τα κάνει.

  • από Ignatius πριν 4318 μέρες 2       

   Σε άλλο σχόλιο διάβασα ότι οι πόρνες εξυπηρετούν και αναλφάβητους. Οι αφίσες είναι το επόμενο βήμα.

  • από dkamen πριν 4318 μέρες       

   //(εκτός αν είναι των 2.000 ευρώ και ερχονται αυτές σε εσένα). //

   btw αυτή η μικρή διαφορά ανάμεσα στο τσόκαρο που κάνει το κομμάτι του και στο 99.999% των συναδέλφων της που βιάζονται μέχρις εξοντώσεως είναι που καθιστά όλη τη ρητορική περί απενοχοποίησης του sex industry ταξικότατη και φαλλοκρατική ως το κόκκαλο (και το ίδιο το τσόκαρο προδότρια του γένους της, άξιο στόχο φεμινιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης).

   Είναι όπως με τα ανθρώπινα όργανα: δε μπορείς να επιτρέψεις την αγοραπωλησία τους χωρίς να ανοίξει ο ασκός του Αιόλου.

 • από dytistonniptiron πριν 4318 μέρες 3       

  Μόλις είδα τις φωτογραφίες. Με ονοματεπώνυμο, ημερομηνία και τόπο γέννησης, διεύθυνση (σχεδόν) κατοικίας. Έχω φρικάρει (όπως). Και ο dkamen μου αποσπά ένα χεράκι, κι ας μην κατάλαβα τι είναι το τσο και λο.

  • από Ignatius πριν 4318 μέρες       

   ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΙ ΞΥΛΟ

  • από Auslaender πριν 4318 μέρες 8       

   Η δημοσίευση αυτών των φωτογραφιών είναι ότι πιο φασιστικό και εμετικό έχει κάνει αυτή η κυβέρνηση. Ειλικρινά, δεν μπορώ να σκεφτώ σε τι διαφέρει ως τακτική από τη διαπόμπευση των Εβραίων από τους Ναζί. Προσπαθούν να φτιάξουν τον εξιλαστήριο αχυράνθρωπο για να κατευθύνουν το λαϊκό μίσος που είναι έτοιμο να πέσει επάνω τους.

  • από dytistonniptiron πριν 4318 μέρες 2       

   Και με απίστευτο τουπέ ο Χρυσοχοΐδης ζητάει και τα ρέστα. Το έγραψα και αλλού, μπαίνω στον πειρασμό να πω: οι νεοναζί μας μάραναν.

  • από th.alys πριν 4318 μέρες 1       

   Με τους ιδιοκτήτες των παράνομων οίκων ανοχής τι γίνεται; Αυτοί έχουν καμμιά ευθύνη ή τα φορτώσαμε όλα στις ιερόδουλες και καθαρίσαμε;


Log in για σχολιασμό ή γίνε μέλος εδώ.