Η προπαγάνδα φαίνεται την επόμενη μέρα

Όλοι καταλαβαίνουμε τη σημασία που είχε αυτή η προπαγάνδα στο αποτέλεσμα του αδιανόητου Δημοψηφίσματος. Η απόλυτη καθησύχαση του κόσμου, ο οποίος θέλει σε ποσοστό 70% την παραμονή μας στη ζώνη του Ευρώ, ότι δεν κινδυνεύει η συμμετοχή μας σε αυτήν, η διαβεβαίωση από τα πιο επίσημα χείλη ότι η συμφωνία είναι δεδομένη, μαζί με τη δέσμευση για ανοιχτές τράπεζες στην περίπτωση του ΟΧΙ θα με έκαναν και μένα να ψηφίσω ΟΧΙ. Ευτυχώς δεν άκουγα μόνο αυτούς του πολιτικούς και δημοσιογράφους αλλά και τους άλλους. Αυτούς που δικαιώνονται σήμερα. Αυτούς ακριβώς που, σύμφωνα με πληροφορίες, το Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ σκοπεύει να καλέσει σε απολογία γιατί «επιχείρησαν μαζική τρομοκράτηση των πολιτών», δηλαδή γιατί έκαναν τη δουλειά τους να ενημερώσουν το λαό για αυτό που θα ζούσαμε την επομένη μέρα, και έπεσαν μέσα.

Σχόλια

 • από contrabando πριν 3153 μέρες       

  Και το 61 % ευτυχώς άκουγε τους άλλους και κατάλαβε τί έπρεπε να κάνει.

  Η προπαγάνδα είχε φανεί από τότε που καταλάβανε ότι έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ. Η ΕΣΗΕΑ το κατάλαβε την επόμενη μέρα του 61 %. Guess why.

  Το 70 % που θέλει την παραμονή στο ευρώ είναι σαν τα ανεκδιήγητα γκάλοπ που βγάζανε το *ανεκδιήγητο* δημοψήφισμα αμφίροπο; Είναι σαν τα ανεκδιήγητα γκάλοπ που δίνανε 15 % στη ΔΗΜΑΡ το 2012; Eίναι σαν το ανεκδιήγητο *Δε φταίω εγώ αν όλες οι κοινωνικές ομάδες τάσσονται υπέρ του ΝΑΙ* της Σαράφογλου του MEGA; LINK λολ μας έπεισε.

 • από Superdora πριν 3150 μέρες 1       

  Το ερώτημα για μένα είναι άλλο, είχε η vivawallet εσωτερική πληροφόρηση??
  (Αλλά βλέπω ότι ακυρώθηκε η μεγάλη σύνοδος, άρα μάλλον δεν μας πετάνε έξω.)


Log in για σχολιασμό ή γίνε μέλος εδώ.

Ποιά μέλη του buzz ψήφισαν αυτή την καταχώριση