Η πρόκληση δεν είναι κατά του ΠΑΟΚ. Είναι κατά της Θεσσαλονίκης (Σ. Κόλκας, sdna)

"Εκπροσωπώντας το σύνολο των βουλευτών Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, οι κύριοι Αυγενάκης, Ζαγοράκης και Καλαφάτης ξεκαθάρισαν ότι [...] δεν έκαναν καν τον κόπο να αλλάξουν λίγο το έργο."

Σχόλια

 • από dpant πριν 2473 μέρες       

  "Χαρακτήρισαν τον ΠΑΟΚ μεγάλη και ιστορική ομάδα που υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει, πάνω από επιχειρήσεις, πάνω από τα κόμματα και πάνω από τις κατά καιρούς διοικήσεις της."

  (όχι τίποτα άλλο, πήραν οι αχαΐρευτοι και κοτζάμ έγκυρη "Κ" στο λαιμό τους. Πάλι καλά που είναι μόνο αναμετάδοση από το ΑΜΕ ΜΠΕ και δεν πρόλαβε να γράψει καμιά άμεση ανάλυση και κανένας επώνυμος)

 • από dkamen πριν 2472 μέρες 1       

  Τι φρικτή διασταύρωση γαυροσύνης, αυριανισμού και γκαγκανοβλαχιάς τζιτζιρίτζιμπουμπαμάρα είναι αυτή;


 • από dkamen πριν 2471 μέρες       

  Indeed το ψηφισα γιατι μου θυμισε τη σκηνη στο Μαυρη Γατα Ασπρος Γατος που ο μαφιοζος νικαει τον αλλο στα ζαρια και σιγοτραγουδωντας μαζευει το μαρουλι και ΤΑΥΤΟΧΡΠΝΑ καταφερε να κανει τον τσουκαλα να φανταζει αρχοντικος ευπατριδης.

 • από dpant πριν 2471 μέρες       

  μουχαχα τι είναι η τζιτζιρίτζιμπουμπαμάρα;

  Καλά έκανες και το ψήφισες, το θέμα έχει αυθεντικά κωμική διάσταση, πχ εν προκειμένω βλέπουμε έναν βουτυρομπεμπέ κολεγιόπαιδα συνομοταξίας Κούλη να προσπαθεί να καλοπιάσει τον λαό του μΠάοκ...

  περισσότερη τύχη θα είχε να συνεννοηθεί μέσα στον οβελίσκο του Arrival, δλδ άστο ρε συ Coolis, το ´χεις κάψει αυτό το χαρτί, συγκεντρώσου στον κουμπάρο που στην τελική θα σου φέρει ως και ψηφαλάκια αποδήμου ελληνισμού Νότινχαμ

  • από dkamen πριν 2471 μέρες       

   https://youtu.be/M3MfuFoULYI?t=1m22s

   ο κ. Αρχηγός κ. Μητσοτάκης μου την έχει σπάσει πάρα πολύ τώρα τελευταία και νομίζω θα αναγκαστώ να αποσύρω τη στήριξη που με τόσο κόπο (κόπο των συριζαίων ασφαλώς) είχε κερδίσει ο πρώην κ. Αρχηγός κ. Βαγγέλας.


Log in για σχολιασμό ή γίνε μέλος εδώ.

Ποιά μέλη του buzz ψήφισαν αυτή την καταχώριση