Καταρρίπτει τον μύθο της σπάταλης ΕΡΤ το Spiegel

"Επίσης, το προσωπικό της ΕΡΤ φαίνεται πολύ λιγότερο: στη Βαυαρική Ραδιοφωνία απασχολούνται 3.350 μόνιμοι υπάλληλοι και γύρω στους 1.500 συνεργάτες, δηλαδή ένα σύνολο περίπου 5.000 εργαζομένων έναντι 2.600 της ελληνικής ραδιοτηλεόρασης, συνεχίζει το άρθρο."

Α, ρε Κεδίκογλου που τους χρειάζεται

Σχόλια

  • από dkamen πριν 3349 μέρες 3       

    Στοιχίζει 3.5 φορές περισσότερο για διπλάσιους εργαζόμενους ενώ το επίπεδο μισθών της χώρας είναι διπλάσιο (όλα αυτά δεδομένα του άρθρου τα οποία δέχομαι σαν υπόθεση εργασίας). Άρα θα αναμέναμε τετραπλάσιο κόστος, που σημαίνει ότι 1) η ΕΡΤ είναι αναλογικά 25% ακριβότερη και 2) η ανικανότητα των δημοσιογράφων στην αριθμητική συμπαντικός κανόνας.

    Πικρή πραγματικότητα τώρα: 2.500 καθαρά για τρίωρο (εξάωρο στα χαρτιά) με ψεύτικα βαρέα ώστε αφενός να πέφτει σύνταξη στα 20 χρόνια και αφετέρου να είναι διπλές οι ημέρες άδειας και ρεπό. Σε περιοδικό με διαφορετικό αρχισυντάκτη (και όλη την ομάδα από κάτω) ανά φάκινγκ δισέλιδο.

    Δίπλα μένουμε, συμμαθητές μας είναι όλοι αυτοί, δε χρειαζόμαστε ούτε τον Κεδίκογλου ούτε το Σπήγκελ να μας πει τι γίνεται στην ΕΡΤ.

  • από dkamen πριν 3349 μέρες 1       

    Δηλαδή εντάξει. Το διαβάσαμε κι αυτό. Η Αγία ΕΡΤ, προστάτισσα των φτωχών. Πυρηνικά στην Ήπειρο των Entitlements ΤΩΡΑ. Θυσιάζομαι.


Log in για σχολιασμό ή γίνε μέλος εδώ.

Ποιά μέλη του buzz ψήφισαν αυτή την καταχώριση