Μη, Καίτη, μη, με πόνο σού φωνάζω… (Καιτίων ο Αγονιώδης)

"Να χέσω τον Ζουράρη,
να χέσω και τον Άδωνη και όσους στο παζάρι
λένε πως απ’ τα μήδεα του Πλάτωνα κρατάμε.
Μας πέφτουν φαίνεται βαριά, γι’ αυτό παραπατάμε."

Σχόλια

 • από arcades πριν 3097 μέρες       

  Νταξ, η σύλληση έχει σχεδόν τις ίδιες εμφανίσεις στο γκουγκλ με τη σύληση. Αυτό προέκυψε από δυο τρία άρθρα του Βήματος που κατόπιν διασκεύασαν τα διάφορα "ενημερωτικά" σάιτς (κατά την Αμφιπολιάδα).

  Σημερινό κρούσμα απ' τον κύριο Καρακούση:

  https://twitter.com/akarakousis/status/585766717160300545

  https://twitter.com/tovimagr/status/585767183399124992

  που απ' ό,τι βλέπω διορθώθηκε στον τίτλο του άρθρου-πηγή:

  http://www.tovima.gr/world/article/?aid=693280

  Αυτά δεν έχουν βέβαια τη χάρη της Κέτης, αλλά σε κάθε περίπτωση, φαίνεται ότι οι εφημερίδες των μορφωμένων αστών -ή έστω, οι ηλεκτρονικές τους σελίδες, ξέμειναν από διορθωτές.

 • από dkamen πριν 3095 μέρες 1       

  'Έτσι, έμεινα κατάπληκτος με όσα έλεγε τις προάλλες στη Βίκυ Φλέσσα (24.3) ο καθηγητής κλασικής φιλολογίας Γιώργης Γιατρομανωλάκης, αυτός που κάποτε είχε διατυπώσει τη σοφή, ουσιαστικά, άποψη, να είναι μάθημα επιλογής τα αρχαία, και τώρα έλεγε ότι από πολύ νωρίς («απ’ το δημοτικό» εκστασιαζόταν η Φλέσσα!) πρέπει να ερχόμαστε σε επαφή με τα αρχαία, που είναι πολύ εύκολα, είπε ο ειδικός, αρκεί να μάθεις 600 λέξεις, και η σύνταξη είναι εξαιρετικά απλή (!), συμπλήρωσε ο ειδικός –μόνο καμιά Καίτη ξεφεύγει πού και πού, και μας βγάζει τη γλώσσα, λέω τώρα εγώ.'

  Παντα η εξηγηση ειναι οικονομικη, αρχαια στο δημοτικο = 10.000 θεσεις εργασιας για αποφοιτους της σχολης του Γιατρομανωλακη, σχεδον το ειχαν καταφερει να περασει με πειραματικη εφαρμογη εδω κι εκει γυρω στο 08-09.

  Θα μπορουσε να ηταν χειροτερα: θα μπορουσε η πολυπληθεστερη ειδικοτητα πτυχιουχων στα ελληνικα ΑΕΙ να ηταν οι πρωκτολογοι.


Log in για σχολιασμό ή γίνε μέλος εδώ.

Ποιά μέλη του buzz ψήφισαν αυτή την καταχώριση