ΝΕΑ - ΤΡΙΤΗ ΑΠΟΨΗ Τέλος το έλλειμμα σε μια νύχτα...

Οι επιλογές είναι δύο: (Η εξής μία δηλαδή θέλει να πει ο άνθρωπος) α) ... ... (β) η ειλικρινής συνεργασία με τους εταίρους και ο ανελέητος πόλεμος κατά του πελατειακού κράτους και της διαφθοράς - να σώσουμε ό,τι μπορούμε. Πρέπει λοιπόν πρώτα να το αποφασίσει ο λαός και μετά να βρούμε ανθρώπους να το κάνουν. Αδιέξοδο.

Σχόλια

  • από ermippos πριν 4540 μέρες 1       

    Η λύση είναι μια και προφανής. Όσο προφανές είναι το γεγονός ότι η ΕΕ δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να εγκαταλείψει την Ελλάδα, εάν βέβαια αυτή η ίδια θελήσει πραγματικά να σωθεί και καταβάλει ειλικρινείς προσπάθειες.

    Ποιος όμως θα πολεμήσει, και μάλιστα ανελέητα, το πελατειακό κράτος και την διαφθορά;

    Προς το παρόν οι μόνοι διαθέσιμοι μαχητές είναι τα δύο μεγάλα κόμματα που, όμως, είναι γνωστό από καιρό ότι αυτά τα ίδια είναι και το πελατειακό κράτος και η διαφθορά. Πως μπορεί να πολεμήσει κανείς και να εξολοθρεύσει τον εαυτό του; Ειδικά μάλιστα όταν αυτό το "πελατειακό" κράτος έχει ακόμη αρκετούς πελάτες που ξερογλύφονται έξω από τις βιτρίνες του;

    Ας ψηφίσουμε λοιπόν τώρα το "μεσοπρόθεσμο" για να βρεθούν οι πόροι για τις αντιπαροχές των ώριμων απαιτήσεων του ταμείου της ΓΕΝΟΠ, -όπως σωστά λέει ο συντάκτης του μπαζωμένου-, και βλέπουμε για την μόνιμη λύση αργότερα. Στην έκτη δόση ίσως.


Log in για σχολιασμό ή γίνε μέλος εδώ.

Ποιά μέλη του buzz ψήφισαν αυτή την καταχώριση