Ξυδάκης - Πολιτική Χρεοκοπία

Οποιαδήποτε άρα ελπίδα ανάκαμψης προϋποθέτει την εξαφάνιση αυτών των προσώπων από τη σκηνή ... ... η σιδηρά, καίτοι ταπεινωτική, παρέμβαση του ξένου παράγοντος μπορεί να συμβάλει προς τούτο, στο μέτρο που θα διασωθούν χωρίς μείζονες απώλειες ο εθνικός κορμός και η κοινωνική συνοχή

Σχόλια

 • από arcades πριν 4331 μέρες 3       

  βαρειά η κατακλείδα

 • από ProkopisDoukas πριν 4331 μέρες 3       

  Η δική μας πολιτική τάξη δεν μπορεί να λογίζεται ως "ελίτ", imho.

  • από dkamen πριν 4329 μέρες 2       

   μπορεί αλλά αυτό μας λέει απλά ότι ο λαός είναι ακόμα πιο σιχαμένος.

  • από contrabando πριν 4329 μέρες 1       

   Eυτυχώς που εμείς δεν ανήκουμε στο λαό..... 8)

  • από dkamen πριν 4329 μέρες 6       

   Είναι προβληματική έννοια ο λαός αλλά τη χρησιμοποίησα για λόγους συντομίας. Εννοώ ότι αυτό το πολιτικό σκηνικό δεν είναι παρθενογένεση. Είναι εκατομμύρια σταυροί.

   Εγώ δε βλέπω να εξαφανίζεται το πολιτικό σκηνικό, με εξαίρεση ελάχιστες φάτσες. Βλέπω να αναδιατάσσεται αρκετά έντονα, και να ενισχύεται ο Σαμαράς. Όλα αυτά από τη βούληση εκατομμυρίων ανθρώπων (όπως φαίνεται να αποτυπώνεται στις δημοσκοπήσεις).

   Δε μπορεί να είναι το πρόβλημά μου ο Σαμαράς. Ο Σαμαράς εκπέμπει ένα μήνυμα, κανενός δεν βάζει το πιστόλι στον κρόταφο για να το αποδεχτεί, εμένα ας πούμε μου προκαλεί αηδία και περιφρόνηση αντί για τάση να τον ψηφίσω. Το πρόβλημά μου είναι αυτοί που επιλέγουν διαφορετικά. Ο καθένας τους ατομικά. Δεν είμαι ελιτιστής αντιδημοκράτης να τον θεωρώ άβουλο αντικείμενο που άγεται και φέρεται επειδή τόσα ξέρει τόσα κάνει. Αν είναι έτσι να κάτσει σπίτι του την ημέρα των εκλογών αντί να ασκήσει περισσότερη εξουσία απ' όση οι γενιές -5 έως -555.555 των προγόνων του αθροισμένες προς την κατεύθυνση του να μου γαμήσει τη ζωή. Όχι φίλε μου, είναι ένας πλήρης άνθρωπος που ζει την υποκειμενική εμπειρία του το ίδιο αληθινά με εμένα, και συνεπώς του αξίζει να τον θεωρώ ένα βρωμερό εγκληματικό κάθαρμα που πρέπει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο να αλλάξει μυαλά πριν να είναι πολύ αργά και για τους δυο μας (αν δεν είναι ήδη που μάλλον είναι).Log in για σχολιασμό ή γίνε μέλος εδώ.

Ποιά μέλη του buzz ψήφισαν αυτή την καταχώριση