Ο κύριος Λοβέρδος λοιπόν. Ο υπουργός Υγείας, παρακαλώ ...

Είναι βέβαιο ότι ο κύριος Λοβέρδος θα πληρώσει βαρύ πολιτικό τίμημα, όπως και άλλοι σαν αυτόν, αρχομανείς, οχλολοίδοροι, ανεπαρκείς κοινωνικά, κυνικοί, αμοραλιστές.

Σχόλια

 • από antiphono πριν 4457 μέρες       

  Για τον κ. Λοβέρδο και εδώ: http://antiphono.wordpress.com/2011/09/12

 • από zoutiri πριν 4457 μέρες 5       

  "Αλλά τέτοιος ραγιαδισμός μπροστά στους παπάδες, σ' αυτούς τους ρασοφόρους που με την ενδυμασία τους και το παρουσιαστικό τους προκαλούν τρόμο και απέχθεια στα μικρά παιδιά (αλλά και σε πολλούς ενηλίκους που έχουν δική τους αντίληψη για την αισθητική...)!"

  επιχειρημα επιπεδου οχι αστεια.

 • από Stathis.D πριν 4457 μέρες 7       

  Ο απομακρυνθείς:
  Απόφοιτος της σχολής μηχανολόγων μηχανικών του πολυτεχνείου, με προϋπηρεσία 31 ετών στα δημόσια νοσοκομεία. Για 15 ολόκληρα χρόνια ήταν διευθυντής των τεχνικών υπηρεσιών του νοσοκομείου Βέροιας, ενώ τον τελευταίο ενάμιση χρόνο είναι διοικητής του νοσοκομείου Γρεβενών. Έκθεση του υπουργείου Υγείας κατέταξε το νοσοκομείο Γρεβενών στα τρία καλύτερα νοσοκομεία της χώρας, ενώ ο υφυπουργός Υγείας Χρήστος Αηδόνης, απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή Γρεβενών του ΠΑΣΟΚ, Θανάση Χαντάβα, υπογράμμισε ότι «το νοσοκομείο Γρεβενών είναι το πρώτο στη Βόρεια Ελλάδα», καθώς σημείωσε κατακόρυφη αύξηση της παραγωγικότητας, με παράλληλη δραστική μείωση των δαπανών.

  Ο "εκλεκτός":
  Καθηγητής – διευθυντής σε επαγγελματικό λύκειο της Κοζάνης, από όπου κατάγεται. Προέρχεται από το λεγόμενο …βαθύ ΠΑΣΟΚ, ιδρυτικό μέλος του κόμματος, πρώην γραμματέας της Ν.Ε. Κοζάνης, επί σειρά ετών συνδικαλιστικό στέλεχος της ΠΑΣΚ Δημοσίων Υπαλλήλων, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι προσφάτως διεκδίκησε και τη θέση του διευθυντή περιφερειακής εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας

  http://www.star-fm.gr/?p=18689

 • από zuqzuq πριν 4457 μέρες 6       

  Δεν είναι ακριβής η εικόνα που μεταφέρει το άρθρο. Ίσως δεν είναι μόνο ο μητροπολίτης που έκανε τη δουλειά.

  "Οι γνωρίζοντες στη μικρή κοινωνία των Γρεβενών, υποστηρίζουν αδιαμφισβήτητα ότι [ο Μιχάλης Γαβρίδης] αποπέμφθηκε, καθώς δεν υπάκουσε στις πιέσεις του περιβάλλοντος του τοπικού βουλευτή Γρεβενών του ΠΑΣΟΚ, Θανάση Χαντάβα, αλλά και στην κόντρα που είχε με τον τοπικό μητροπολίτη Σέργιο

  Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διοικητής δεν ικανοποίησε αξιώσεις του βουλευτή για «διευκολύνσεις», «μετακινήσεις» και «εξυπηρετήσεις». Ενδεικτικές είναι οι πιέσεις που δέχτηκε από συγγενικό πρόσωπο του βουλευτή για ανάθεση του έργου φύλαξης του νοσοκομείου σε ιδιωτική εταιρία. Όμως αρνήθηκε ευγενικά, αντιτείνοντας ότι το νοσοκομείο δεν χρειάζεται πρόσθετα μέτρα φύλαξης, καθώς περικλείεται από τη σχολή αστυφυλάκων και από ένα στρατόπεδο, με πολλές σκοπιές."

  Αναρωτιέμαι αν ο δημοσιογράφος [ή η εφημερίδα] προστατεύουν τον τοπικό βουλευτή του ΠΑΣΟΚ. Το πιθανότερο είναι όχι, απλώς δεν κάνουν ολοκληρωμένη δουλειά, αλλά καλό είναι να αναρωτιέται κανείς...

  [πηγή, όπως βλέπω το άρθρο είναι το ίδιο με αυτό που παραθέτει από πάνω ο Στάθης]

 • από neTpen πριν 4457 μέρες 1       

  Δε μου αρέσει καθόλου το πώς είναι γραμμένο το άρθρο (θα ήθελα περισσότερα γεγονότα από αγανάκτηση και στόμφο), αλλά αν αληθεύει, είναι αηδιαστική παλαιοπασοκική αναξιοκρατία, τύπου 80s.

  Ωστόσο, συχνά σε αυτές τις περιπτώσεις οι πληροφορίες στρατεύονται. Θα ήθελα να δω αν υπήρξε αιτιολόγηση της απομάκρυνσης.

  (Τα προσόντα του διαδόχου, σε κάθε περίπτωση, φαίνονται μη επαρκή, για να το πω κομψά)

  ++ Μέχρι στιγμής και στον τοπικό ηλεκτρονικό τύπο δεν βρήκα την παραμικρή κουβέντα κατά του Διοικητή, όλοι φαίνονται να απορούν και να αγανακτούν με την απομάκρυνση.

 • από ermippos πριν 4457 μέρες 7       

  Πολυ μικρη σημασια εχει αν ο υπουργος πιέστηκε από τον δεσπότη Σέργιο τον βουλευτή ταδόπουλο, το τοπικό πασόκ ή τον διάβολο τον ίδιο. Και ακόμη το ποιον καλύπτει ή δεν καλύπτει το δημοσίευμα. Αυτό που μετράει είναι ότι η χώρα συνεχίζει να κυβερνιέται με τα κριτήρια που όλοι ξέρουμε και που δεν πρόκειται να αλλάξουν εάν δεν αναλάβουν τις τύχες της κάποιοι άλλοι άνθρωποι. Και πλανώνται πλάνην οικτράν όσοι πιστεύουν ότι το κάθε σκουπίδι της πολιτικής θα αλλάξει συμπεριφορά και αντιλήψεις εν όψει των ακραίων συνθηκών ή ακόμη ότι με την πάροδο του χρόνου (ποιου χρόνου άραγε, πόσος έχει απομείνει;) η καλύτερη επιλογή των πολιτών στις κάλπες θα αναδείξει μέσα από αυτά τα κόμματα κάποιους άλλους, καλύτερους από τους σημερινούς. Το πολιτικό σύστημα δεν πρόκειται να αλλάξει επειδή η αλλαγή του θα σημαίνει την ίδια στιγμή και την αυτοκατάργηση του. Η αυτοκτονία σπάνια βρίσκεται εγγεγραμμένη στο DNA των ζωντανών οργανισμών. Απλά θα πεθάνει λόγω της ασφυξίάς που του προκαλεί η έλλειψη των πόρων που κατανάλωνε μέχρι τώρα για την διατήρηση του. Πριν πεθάνει βέβαια θα έχει εξοντώσει πλήρως τον ξενιστή.


Log in για σχολιασμό ή γίνε μέλος εδώ.

Ποιά μέλη του buzz ψήφισαν αυτή την καταχώριση