Σχόλια

 • από tachiaou πριν 4320 μέρες 6       

  Φίλη μου που βρέθηκε στο κέντρο που τραγουδούσε ο Ρέμος όταν βγήκε η περίφημη φωτοραφία με τα λουλούδια να φτάνουν στα γόνατά του (http://www.lifo.gr/team/bitsandpieces/26682) αναρωτιόταν για καιρό ποιοι μπορεί ήταν εκείνοι οι τύποι που έστελναν τους δίσκους.
  Πήρε απάντηση πριν λίγες μέρες, όταν είδε φωτογραφίες από τη σύλληψη του κυκλώματος των τοκογλύφων κλπ. της Θεσσαλονίκης.

  • από dkamen πριν 4320 μέρες 4       

   Αυτό πολύ βολικά θα περιόριζε όλα τα κακά της κοινωνίας σε εκατό ας πούμε συγκεκριμένα άτομα, που είναι και εγκληματίες και φοροφυγάδες και αυθαιρετούχοι και βυσματωμένοι με πολιτικούς και φαν του Ρέμος και χοντροί σαπιοκοιλιάδες.

  • από arcades πριν 4320 μέρες 4       

   Συμπτωματικά αυτό πάντα περιλαμβάνεται στην υπερασπιστική γραμμή των καραμπέρηδων αυτής της κενονίας.

  • από dkamen πριν 4320 μέρες 2       

   κακώς, εγώ το είπα σαν κατηγορητήριο για τους υποκαραμπέρηδες (i.e. την κοινωνία). Σε φάση "ναι, γεννήθηκα χθες, πιστεύω ότι ο Καραμπέρης έκλεψε την εφορία και ο Καραμπέρης έκανε πλούσιο τον Πλούταρχο, τι αθώοι και ανάξιοι για εξόντωση που είστε καλοί μου πεντακάθαροι Ελ".

  • από arcades πριν 4320 μέρες 2       

   Κατάλαβα πώς τόγραψες, ανέφερα τι συμβαίνει. Η διαφορά μας καταλήγει στο εξής: οι καραμπέρηδες προκύπτουν στατιστικά από τους υποκαραμπέρηδες ή οι υποκαραμπέρηδες δημιουργούνται για να επιβιώσουν υπό τους καραμπέρηδες. Σε κάθε περίπτωση οι καραμπέρηδες με την κατσίκα στον ώμο πάντα λένε ότι όλοι καραμπέρηδες είμεθα.

 • από tanevramou πριν 4320 μέρες       

  Ο σιγά ρε μαλάκα δεν είναι αυτός;

  • από Epanechnikov πριν 4320 μέρες 1       

   Πάνω που θα ρωτούσα ποιοι είναι αυτοί οι δύο. Αδυνατώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν κάποιοι να ξοδεύουν ένα κάρο χρήματα για να ακούσουν τέτοια σκυλοφάλτσα...

  • από dkamen πριν 4320 μέρες 3       

   //Αδυνατώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν κάποιοι να ξοδεύουν ένα κάρο χρήματα για να ακούσουν τέτοια σκυλοφάλτσα...//

   Dude ξέρεις ότι είσαι σεσημασμένος μεταμοντερνιστής, αριστεριτζής και αντεξουσιαστής, ευνούχος εθνικής ταυτότητας. Αν δεν αποποιείσαι μετά βδελυγμίας, σίγουρα θα στέκεσαι αμήχανος απέναντι σε καθετί το "ελληνικό".

   Στην προκειμένη περίπτωση είναι προφανές ότι αποποιείσαι μετά βδελυγμίας τον τραγουδιάρη, και στέκεσαι αμήχανος απέναντι στο κοινό του.

  • από Epanechnikov πριν 4320 μέρες 1       

   Τζιβάτος είσαι και φαίνεσαι :P


Log in για σχολιασμό ή γίνε μέλος εδώ.

Ποιά μέλη του buzz ψήφισαν αυτή την καταχώριση