Πυρκαγιά στην Πεντέλη - Αμοντάριστες σκέψεις (Reality OverDose)

"Μα δε θα ξεχάσω οτι καταφέραμε 4 παιδιά με 1 όχημα να σταματήσουμε ενα μέτωπο 500 μέτρων", και μεις τους ανθρώπους που κράτησαν ζωντανά λίγα κομμάτια της φλεγόμενης Ελλάδας. Έτσι δεν είναι;

Σχόλια

 • από oldboy πριν 5935 μέρες 0

  Να την πω την αμαρτία μου, έχει μια οσμή μικρού Αλέξανδρου το θέμα.

 • από Oneiros πριν 5935 μέρες 0

  Σαφώς και πρέπει να είμαστε σκεπτικοί με ότι διαβάζουμε, αλλά δεν αναιρούμε το όλο νόημα των blogs, αν απαιτούμε ταυτότητες για να αποδεχτούμε την εγκυρότητα τέτοιων κειμένων; Όντως μυρίζει Αλέξανδρο το συγκεκριμένο κείμενο, αλλά σίγουρα τέτοιες ιστορίες συνέβησαν, κι αν υπήρχαν περισσότεροι δημοσιογράφοι με την ικανότητα να ψάξουν τις ανθρώπινες ιστορίες και να τις καταγράψουν, θα τις διαβάζαμε στις εφημερίδες (πολλοί αντιγράφουν το ΑΠΕ, ακόμα και σε τέτοια θέματα). Φυσικά, δεν εννοώ ότι ο στόχος πρέπει να είναι ο μελοδραματισμός και το εύκολο συναίσθημα, αλλά και η καταγραφή των προσωπικών ιστοριών είναι σημαντική για να χωνέψουμε τι ακριβώς συνέβη στη χώρα, και να μπορέσουμε να το ξεπεράσουμε κάποια στιγμή.

 • από philos πριν 5935 μέρες 0

  oldboy, όταν διαβασα και γω το mail το ίδιο ένιωσα με σένα. Αλλά έψαξα και βρηκα το blog και διαβασα και προηγουμενα ποστς του ιδιου. Και με έπεισε. Ο τρόπος και η ένταση αυτή των συναισθηματων δείχνει κάτι από έντονη ταραχή και φόρτιση. Κάτι πιο ανεπιτηδευτο και ίσως πιο απλοϊκό απο κάποιο κείμενο ενός πιο έμπειρου γραφιά. Και με έπεισε...

 • από oldboy πριν 5935 μέρες 0

  Oκ, λάθος μου. Είχα λάβει το κείμενο με μέιλ και με ανώνυμο σχόλιο στο μπλογκ και νόμιζα ότι έτσι είχε μπει και στο μπλογκ του. Δεν κατάλαβα ότι είναι δικό του. Μέα κούλπα που θα λεγε κι ο αείμνηστος.

 • από dkamen πριν 5935 μέρες 0

  Τελικά όχι μόνο είναι δικό του, αλλά του το αντέγραψαν και τα Νέα απ' ό,τι φαίνεται... http://iliotropio.blogspot.com/2007/09/blog-post_01.html

 • από Oneiros πριν 5935 μέρες 0

  Αντέγραψαν, όχι προσπάθησαν να τον βρούν και να μάθουν την ιστορία του, ε; Τι λέγαμε για τεμπελιές δημοσιογράφων; Στη σημερινή έκδοση είναι; (δεν έχει ανέβει ακόμα online)

 • από dkamen πριν 5935 μέρες 0

  Σόρι κάτι παίζει με τα λινκς, φαίνεται ότι δε μπορείς να κάνεις μια λεξούλα λινκ αλλά πρέπει να βάζεις σκέτο URL.

 • από Rodia πριν 5935 μέρες 0

  TA NEA: http://www.tanea.gr/Article.aspx?d=20070830&nid=5796676

 • από Rodia πριν 5934 μέρες 0

  Ακουσα σήμερα, 1η Σεπτ, να το απαγγέλει ο Τέρενς Κουίκ στο Δελτίο του ΑΛΤΕΡ το μεσημέρι. Με πάθος, ολόκληρο, αλλά με αναφορά σε "ημερολόγιο 24χρονου δασοπυροσβέστη" χωρίς το νικ νέιμ του, ούτε αναφορά σε μπλογκ.

 • από Oneiros πριν 5934 μέρες 0

  Το παίρνω πίσω ειδικά για τα Νέα, διάβασα τη σημερινή έκδοση και τα ρεπορτάζ και στο κυρίως φύλλο και στον Ταχυδρόμο ήταν εξαιρετικά. "χωρίς το νικ νέιμ του" Γυναίκα είναι, σύμφωνα με το αρθράκι των Νέων.


Log in για σχολιασμό ή γίνε μέλος εδώ.

Ποιά μέλη του buzz ψήφισαν αυτή την καταχώριση