Πόσο Κάνει Το Διαμέρισμα Του Άρη Σπηλιωτόπουλου; (Το σπιτόσκυλο)

Το σπιτόσκυλο δεν ξέρει, υποθέτει πως κάποια λογική εξήγηση θα υπάρχει, κάποια κληρονομιά, κάποιο Τζόκερ, ποιος ξέρει, το αφήνει στα λαγωνικά της δημοσιογραφίας, και στρέφει την προσοχή του στο δεύτερο ενδιαφέρον σημείο: Το τζακούζι.Το οποίο ο Άρης ο Σπηλιωτόπουλος εγκατέστησε στο δώμα. Και το οποίο χωράει 4-6 άτομα.Χμ.

Σχόλια

 • από pidyo πριν 5041 μέρες +1

  Αυτό το έρμο το πόθεν έσχες πότε θα γίνει πραγματικό πόθεν έσχες αντί για τι έσχες που είναι τώρα;

 • από Rodia πριν 5041 μέρες 0

  Δεν βλεπω καποιο "μικρο δώμα"... Εκτος αν προκειται για αλλη πολυκατοικια.

 • από neTpen πριν 5041 μέρες +2

  Η δημοσίευση της διεύθυνσης και της φωτογραφίας είναι κιτρινισμός, νομίζω, επικίνδυνος μάλιστα. Τα σχολιάκια για το τζακούζι και τα άτομα που χωράει, κιτρινισμός επίσης.

  Κατά τα λοιπά, καλώς αναρωτιόμαστε για το πόθεν έσχες. Καλό είναι να τα αναδεικνύουμε όλα αυτά, μέχρι να έρχονται οι απαντήσεις. Ας γίνεται όμως με τρόπο που δεν προκαλεί απέχθεια, ο δημόσιος έλεγχος είναι μια διαδικασία εξαιρετικά πολύτιμη για να την ευτελίζουμε σε δημοσιεύματα τύπου φυλλάδας λαιφστάιλ.

  • από Rodia πριν 5041 μέρες 0

   Παλια, ηταν το "σπιτι με τους 7 καμπινεδες", μετα ηρθε το "κολοσπιτο" (σημερα εγινε μεζονεττες, "λογω αναγκης") και εδω και μερικα χρονακια εχουμε πηξει στις βιλλες... Ενα διαμερισμα, εστω και αυτης της αξιας, θα πει κανεις, τι περισσοτερο προσθετει;
   Προσθετει τη τελευταια σταγονα! :)

  • από pidyo πριν 5041 μέρες +3

   Να μην ευτελίζουμε τον δημόσιο έλεγχο, σύμφωνοι, αλλά he that liveth by lifestyle, shall perish by lifestyle.


Log in για σχολιασμό ή γίνε μέλος εδώ.

Ποιά μέλη του buzz ψήφισαν αυτή την καταχώριση