Πώς δουλεύει το Buzz

Welcome! Δοκιμάστε το site και ρίξτε ιδέες και bug reports στα σχόλια.

Σχόλια

 • από rotas πριν 6120 μέρες 0

  Πολύ καλό!

 • από Azrai πριν 6120 μέρες +1

  Κάποια κουμπάκια δεν φαίνονται σωστά. Πχ, το κουμπάκι που σου βγαίνει όταν δώσεις λάθος address στο Πρότεινε νέο. (έβαλα μια κενή, σκέτο το http δηλαδή και τίποτε άλλο... πειραματιζόμουν με κάτι) το αναφέρω απλά και μόνο σαν bug και όχι για να σας κακολογήσω ή τίποτε τέτοιο... είναι εξαιρετική δουλειά

 • από Azrai πριν 6120 μέρες +1

  Επίσης το πράσινο πλαίσιο με το τικ όταν προσθέσεις φίλο, που σε ενημερώνει ότι έγινε, δεν έχει την κάτω οριζόντια γραμμή για να κλείνει. Και ένα τελευταίο αν και δεν είμαι σίγουρος... όταν κάνει κλικ στο όνομα κάποιου που έχει καταχωρήσει κάτι (πχ ο god εδώ) σε αυτήν την σελίδα σου εμφανίζει μαγικά (γαμάτο) το add to friends και ερμ, να δεις το profile. Στην κεντρική σελίδα όμως, ενώ το στατους μπαρ του ΙΕ λέει όταν κάνω χόβερ ότι το τζαβα θα γίνει λινκντ, όταν πατάω το όνομα δεν γίνεται κάτι. Έβγαλα νόημα;

 • από yorgos πριν 6120 μέρες 0

  Thanks παιδιά - Azrai, όντως χρειάζονται ακόμα κάποια μερεμέτια. Τα πρώτα δύο θα τα φτιάξω στην πρώτη ευκαιρία. Το πρόβλημα με τη javascript στην κεντρική σελίδα με ποιά έκδοση του ΙΕ το βλέπεις; Δοκιμάζω με 6 και 7 και δεν μπορώ να το αναπαραγάγω. Ό,τι άλλο βρεις, shoot.

 • από Azrai πριν 6120 μέρες 0

  ΙΕ7 έχω και τώρα δεν μπορούσα ούτε εγώ να το αναπαραγάγω, οπότε ίσως έφταιγε κάτι στον υπολογιστή μου εκείνη την ώρα. Αν το ξαναεντοπίσω θα σου πω. Ένα ακόμα κουμπάκι δεν βγαίνει σωστά, όταν κάνεις νέα καταχώρηση, στο δεύτερο βήμα, έχει ένα κουμπί που λέει Τροποποίηση και ένα άλλο, που δεν ξέρω τι λέει, κάτι στη λογική του Submit, λογικά. Επίσης, η καταχώρηση είναι από το χωρώ και όχι από το χωρίζω νομίζω, άρα θέλει η και όχι ι, αλλά κοίτα και κανα λεξικό γιατί δεν είμαι και απόλυτα σίγουρος.

 • από nikan πριν 6118 μέρες 0

  Νομίζω πως το κουμπάκι του voting πρέπει να μικρύνει και γενικά να βγαίνουν στην κάθε σελίδα περισσότερες καταχωρήσεις

 • από yorgos πριν 6115 μέρες 0

  Azrai: μεγάλη κουβέντα με το καταχωρώ και το καταχωρίζω. Κατόπιν εμβριθούς μελέτης, επείσθην ότι το τελευταίο είναι σωστότερο για την περίπτωσή μας. chartopontikas: thanks. τώρα έχουμε 15/σελίδα. το νέο κουμπάκι του voting είναι λίγο μικρότερο -- αλλά αρκετά μεγάλο για να χωράει και τετραψήφιους αριθμούς =)

 • από sraosha πριν 6114 μέρες 0

  Παιδιά, τι είναι το κάρμα; Εδώ εννοώ, όχι γενικά.

 • από bizwriter πριν 6108 μέρες 0

  Πριν από λίγο διαπίστωσα ότι το κουμπάκι της μελισσούλας... μεταλλάχθηκε σε... emoticon που τον παίζει! Αυτό το είδα στο δικό μου blog, σε όλα τα wordpress (είτε org είτε com) που επισκέφθηκα και σε κάποια blogspot. Έβαλα το link του image στον browser και μου έβγαλε, πάλι, το emoticon που τον παίζει πάλι. Στο source γράφει "This image [...] cannot be displayed, because it contains errors".


Log in για σχολιασμό ή γίνε μέλος εδώ.

Ποιά μέλη του buzz ψήφισαν αυτή την καταχώριση