Στα θολά απόνερα του «Σώτη-gate» | LiFO

Κάποιοι βιάζονται να μας βάλουν πρόωρα στη δίνη των «πολιτισμικών πολέμων» και κάποιοι άλλοι σκιαμαχούν ενάντια στην επέλαση ενός μη μου άπτου δογματισμού που δήθεν επιβάλλει η περιβόητη πολιτική ορθότητα.

Σχόλια

 • από akindynos πριν 2212 μέρες 2       

  Δεν έχω ψάξει αν έχει επισημανθει πουθενά, αλλά έχω την εντύπωση πως περνάει στο ντούκου ότι έχουμε την τύχη να συζούμε με τους πιθανότατα μετριοπαθέστερους μουσουλμάνους, τους Αλβανούς.

  • από dkamen πριν 2211 μέρες 1       

   Δεν είναι μετριοπαθείς μουσουλμάνοι, είναι μετροπαθείς σκέτο και σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό απ' ό,τι οι Έ*******ς. Τουλάχιστον στα θρησκευτικά.

   Η γειτόνισσα ο πατέρας της ήταν μουσουλμάνος και η μάνα της χριστιανη. Αυτή έγινε μουσουλμάνα και οι δυο αδερφοί της χριστιανοί. Μετά παντρεύτηκε έναν ορθόδοξο πιστό μέχρι αηδίας που νήστευε 280 μέρες το χρόνο (αλλά όχι αρκετά πιστός ώστε να μην την πάρει), κάνανε παιδί, το παιδί είναι τώρα 20 χρονών και δεν ξέρω τι είναι, η ίδια εδώ και 3-4 χρόνια αποφάσισε ότι της αρέσει πιο πολύ η ορθοδοξία και φόρεσε μια σταυρουδάρα μέχρι τον αφαλό.

   Φαντάσου σε πόσα σημεία της παραπάνω ιστορίας θα είχανε σκοτώσει/πεθάνει από τη στεναχώρια/σταματήσει να μιλιούνται για χρόνια οι περισσότεροι από τους εμπλεκόμενους αν ήταν Ε******ς αντί για Αλβανοί.


Log in για σχολιασμό ή γίνε μέλος εδώ.

Ποιά μέλη του buzz ψήφισαν αυτή την καταχώριση