Συνελήφθη ο Λαυρεντιάδης

Είναι και τα φωτογραφικά αρχεία αμείλικτα, δεν επιτρέπουν να σβήσεις φωτογραφίες. Όμως δεν είναι λίγοι οι γνωστοί αυτής της χώρας που θα ήθελαν να διαγράψουν με τη μία τις φωτογραφίες τους με τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη. Όλες με χαμογελαστά πρόσωπα.

Σχόλια

 • από maikaek πριν 4093 μέρες       

  Σήμερα που γνωρίζουμε πως αυτοί που κυβερνούν και νας λένε να κάνουμε υπομονή, έχουν 30-40ή 50 ακίνητα ο καθένας το μόνο που μπορεί να πει κάποιος είναι: χα χα χα χα χα

 • από dkamen πριν 4092 μέρες 1       

  Ήδη είναι έξω, μια και "αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα υγείας":

  http://www.newsnow.gr/article/304240/sto-nosokomeio-o-lavrentiadis-meta-ti-syllipsi-tou.html

  Αχ αυτή η φιλασθένεια των μεγαλοαπατεώνων.

  • από phi4physics πριν 4092 μέρες 2       

   "των μεγαλοαπατεώνων"
   κακίες. Ο άνθρωπος ήταν έλληνα πρότυπο επιχειρηματία. Έκανε χορηγίες στην τέχνη. Ήταν και θρησκευόμενος. Να τα λέμε αυτά. Ολόκληρο νόμο πέρασε ο Βενιζέλος για να τον αμνηστεύσει. Τί, μόνο σε ΠΑΕ θα χαρίζει χρέη;

   Πάντως το ίδιο άθλημα (παίρνω δάνεια από την τράπεζά μου για να επενδύσω σε αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου της τράπεζάς μου ή του ομίλου επιχειρήσεών μου ή το λίγο πιο πολύπλοκο παίρνω δάνεια από τράπεζα φίλου και ο φίλος από δικού μου για να επενδύσουμε στις τράπεζές μας κ.ο.κ) το έχουν ασκήσει και άλλα μεγάλα λαμόγια (συγνώμη άλλοι έλληνες επιχειρηματίες πρότυπα).
   Μετά το δημόσιο, ο ιδιωτικός τομέας είναι το άλλο (εξίσου) μεγάλο πρόβλημα στην Ελλάδα.

  • από dkamen πριν 4092 μέρες 2       

   εγώ αναρωτιέμαι, η ναρκομανής οροθετική πόρνη μπορεί να επικαλεστεί προβλήματα υγείας, ή δουλεύει το κόλπο μόνο για ταξικά ανώτερους από τον ξεφτίλα δικαστικό;

 • από phi4physics πριν 4092 μέρες 2       

  "η ναρκομανής οροθετική πόρνη μπορεί να επικαλεστεί προβλήματα υγείας, ή δουλεύει το κόλπο μόνο για ταξικά ανώτερους από τον ξεφτίλα δικαστικό"

  1ον Μην ξεχνάς ότι δεν είναι μόνο ο ξεφτίλας δικαστικός αλλά και ο ξεφτίλας γιατρός.
  2ον Ίσα και όμοια η ναρκομανής οροθετική πόρνη και το αγαπημένο παιδί του ελληνικού lifestyle?

  Τελικά το μόνο λαμόγιο σε αυτή τη χώρα που πιάστηκε κορόϊδο και μπήκε φυλακή είναι ο Άκης. Αλλά ένας Άκης δεν ξεπλένει τις αμαρτές όλης της μεταπολίτευσης. Καλώς ή κακώς ο κόσμος θέλει αίμα.

  • από dkamen πριν 4092 μέρες 1       

   σημείωσε ωστόσο ότι για να είναι πιο άνετα η γυναίκα του αδειάσανε το σέξιον των οροθετικών και τις στείλανε στη μούχλα και το σκοτάδι και το στριμωξίδι.


Log in για σχολιασμό ή γίνε μέλος εδώ.

Ποιά μέλη του buzz ψήφισαν αυτή την καταχώριση