Τα ψέματα του Νίκου Παππά για τις άδειες – Τί πραγματικά συμβαίνει στην Ευρώπη

Η Ελλάδα πρέπει να είναι η μοναδική (δημοκρατική) χώρα του πλανήτη όπου ένα πρωί, κάποιος υπουργός αποφασίζει με τη μία να αλλάξει το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο, να κλείσει επιχειρήσεις, να ανοίξει άλλες που ο ίδιος επιλέγει, καταστρατηγώντας το Σύνταγμα αλλά και τις σχετικές Κοινοτικές Οδηγίες.

Σχόλια

  • από Epanechnikov πριν 2929 μέρες 2       

    Δεν μου προκαλεί έκπληξη η δυσανεξία στην αντίθετη άποψη και η προσπάθεια φίμωσης της από πρόσωπα τα οποία θαυμάζουν απολυταρχικά καθεστώτα. Εξάλλου έχουν υπάρξει πάμπολλα ιστορικά προηγούμενα στα οποία καθεστώτα που μοιράζονταν παρόμοια πιστεύω επιχείρησαν να φιμώσουν και να στοχοποιήσουν απόψεις που δεν ταυτίζονταν με τι δική τους. Η προπαγάνδα, η διαστρέβλωση και η φίμωση αποτελούν συνήθεις πρακτικές τους. Ο κόσμος των ΜΜΕ (αυτών που υπηρετούν τα συμφέροντα της κυβέρνησης αλλά και των υπολοίπων που στοχοποιούνται από αυτή) μπορεί με να μην είναι αγγελικά πλασμένος αλλά αυτό είναι αισχρό για όταν χρησιμοποιείται ως πρόφαση για να κλείσουν τα στόματα που δεν τους αρέσουν. Και αυτό όταν έχτισαν ολόκληρο επαναστατικό πανηγύρι στο όνομα δήθεν της ελευθερίας έκφρασης εξαιτίας της αντικατάστασης ενός δημόσιου καναλιού με ένα άλλο λίγο μικρότερο.

    Το οξύμωρο είναι βέβαια πως τα ιδιωτικά κανάλια είναι εκείνα που σύσσωμα τους ανέδειξαν όλους αυτούς. Τον Βαρουφάκη τον παρουσίαζαν ως διεθνής αναγνώρισης γκουρού των οικονομικών, τον Κατρούγκαλο ως σοβαρό καθηγητή νομικής σχολής, τον Λαπαβίτσα ως σοβαρό οικονομολόγο, τον Μητρόπουλο ως μαχόμενο για τα δικαιώματα των αδυνάτων εργατολόγο κοκ.


Log in για σχολιασμό ή γίνε μέλος εδώ.

Ποιά μέλη του buzz ψήφισαν αυτή την καταχώριση