Σχόλια

 • από contrabando πριν 3051 μέρες       

  //Αν σε λίγες μέρες την δούμε να το παίζει και Αρχιεπίσκοπος, θα ξέρουμε ότι ήρθε η ώρα να την κάνουμε//

  Σοβαρό και αμερόληπτο άρθρο..... Aλλος ένας που νομίζει ότι απευθήνεται σε έμβρυα.

  • από th.alys πριν 3049 μέρες 2       

   Μπορείς βέβαια να σταματήσεις να βλέπεις παντού φαντάσματα κι εχθρούς της επανάστασης και να συνειδητοποιήσεις ότι όταν ακόμα και ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο Δημοκίδης, στρέφονται εναντίον της Κωνσταντοπούλου, κάποιο πρόβλημα ενδέχεται να υπάρχει.

   Κατανοώ ότι δεν τα γράφουμε τόσο ποιητικά όσο ο χειροκροτητής κάθε είδους ολοκληρωτισμού με αριστερό φερετζέ, αλλά παράβλεψε για λίγο το περιτύλιγμα κι έλεγξε την ουσία.

  • από contrabando πριν 3048 μέρες       

   Εδώ δε μιλάμε για ΣΥΡΙΖΑ αλλά για ότι έγραψε για την Κωνσταντοπούλου. Εάν εσύ αντιμετωπίζεις σοβαρά ένα άρθρο που λέει //Αν σε λίγες μέρες την δούμε να το παίζει και Αρχιεπίσκοπος// εγώ το βρίσκω μεγάλη σαχλαμάρα και δε μπορώ να το δω με τον ίδιο τρόπο. Κάνεις λάθος εάν πιστεύεις ότι θα αλλάξω γνώμη επειδή λες ότι αυτός ο αρθρογράφος ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ.


  • από th.alys πριν 3048 μέρες 2       

   Προσπάθησε να νοσφιστεί την δικαστική εξουσία όταν έκανε άνω κάτω την Βουλή γιατί ο εισαγγελέας δεν έδωσε άδεια στους ναζί. Προσπαθεί να νοσφιστεί την εκτελεστική εξουσία με τις δηλώσεις της για την αναστολή πληρωμής του χρέους κατόπιν απόφασης της αρμόδιας επιτροπής της Βουλής.

   Απαραίτητη σημείωση 1: Η επιτροπή αυτή συστάθηκε από την ΠτΒ προσωπικά και δεν έχει εγκριθεί από την ολομέλεια.

   Απαραίτητη σημείωση 2: Ακόμη κι αν η επιτροπή είχε κοινοβουλευτική νομιμοποίηση, η απόφαση της δεν θα ήταν δεσμευτική. Για δημοσιονομικά θέματα τέτοιου είδους είναι αμφίβολο αν ο,τιδήποτε λιγότερο από νόμο ψηφισμένο στην ολομέλεια θα δέσμευε την κυβέρνηση.

   Ο Δημοκίδης σατιρίζει διά της υπερβολής την τάση της Κωνσταντοπούλου να προσπαθεί να επεκτείνει την εξουσία της εκεί που δεν έχει καμμία δουλειά.

   Κι ας μην μιλήσουμε τώρα για την εξουσία της που έχει καταντήσει τον θεσμό του ΠτΒ δικτάτορα του κοινοβουλίου.

 • από contrabando πριν 3046 μέρες       

  Δεν ήξερα γράφει σατιρικά άρθρα και δεν το κατάλαβα από αυτό που διάβασα. Παίρνω πίσω ότι είπα αλλά προσωπικά δεν το βλέπω να πετυχαίνει σε αυτό το είδος.


Log in για σχολιασμό ή γίνε μέλος εδώ.

Ποιά μέλη του buzz ψήφισαν αυτή την καταχώριση