Φαγοπότι στο ΟΑΚΑ

"Όργιο σπατάλης γινόταν επί ετών στο ΟΑΚΑ όπου ο μέσος όρος τακτικών αποδοχών των εργαζομένων ξεπερνούσε (στις αρχές του 2011, παρακαλώ, με την Ελλάδα να βρίσκεται μεταξύ φθοράς-αφθαρσίας) τα 3.200 ευρώ, με αποτέλεσμα να κατατάσσονται στους πλέον καλοπληρωμένους του ευρύτερου Δημοσίου. "

Σχόλια

 • από tanevramou πριν 3899 μέρες 3       

  Εδώ το αρχικό άρθρο.

  • από Epanechnikov πριν 3899 μέρες 1       

   Cheers. Το έψαχνα και δεν το έβρισκα...

   @contra

   "3.400 € οι νυχτοφύλακες, 3.900 οι γραμματείς!"

   Δεν νομίζω πως εντάσσονται στις διοικήσεις οι συγκεκριμένοι επαγγελματίες...

 • από contrabando πριν 3899 μέρες       

  Ο Μ.Ο. δεν αποδεικνύει ότι όσοι δουλεύουνε στο ΟΑΚΑ είναι οι πιό καλοπληρωμένοι του Δημοσίου. Δεν τα * φάγανε μαζί* βοηθητικό προσωπικό και διοικήσεις.

 • από cinto πριν 3899 μέρες 8       

  "οι θέσεις εργασίας έχουν μειωθεί από τις 300 στις 240."

  Πώς το επέτρεψε το ΠΑΜΕ; Φτου τους, οι πουλημένοι.

 • από Auslaender πριν 3898 μέρες 2       

  Αυτός ο ισοπεδωτικός νεοφιλελευθερισμός καταντάει κουραστικός. Οι ικανοί υπάλληλοι του δημοσίου πρέπει να αμοίβονται ανάλογα της προσφοράς τους

 • από orck πριν 3898 μέρες 1       

  Οσα τους εδιναν, αυτα επερναν. Και εμενα εαν αυριο ξαφνικα τρελαθει ο εργοδοτης μου και μου διπλασιασει τον μισθο θα τον αποδεχτω μια χαρα.
  Αυτος που τα δινει εχει το προβλημα. Εαν εχει κανει μελετη και κρινει οτι βγαινει το μαγαζι εχει καλως, εαν δεν βγαινει τοτε αυτον θα πρεπει να κυνηγησουν για να λογοδοτησει στην δικαιωση.
  Δεν ειναι λογικο να προσπαθουμε να πεθανει η αγελαδα του γειτονα επειδη δεν εχουμε και εμεις απο μια.

  • από dkamen πριν 3898 μέρες 4       

   Για 1000ή φορά το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν έχουμε αγελάδα, το πρόβλημα είναι ότι μας τρώει το χορτάρι και χέζει στο μονοπάτι μας. Δε θέλουμε απλά να ψοφήσει, θέλουμε να ψοφήσει από ασφυξία με το κεφάλι της χωμένο στον κώλο του παλιομαλάκα του γείτονα.

  • από Epanechnikov πριν 3898 μέρες 2       

   Δεν τα δίνει ο εργοδότης σε οποιονδήποτε και όχι επειδή τρελάθηκε. Τα δίνει στους εκλεκτούς του που θα του εξασφαλίσουν την επενεκλογή.

   Ο γείτονας μπορεί να κάνει την γελάδα του ότι γουστάρει. Αρκεί να μη την ταΐζει με τα μαρούλια που έχω στο περιβόλι μου. Σε αυτή τη περίπτωση φυσιολογικά η γελάδα πρέπει να καταλήξει σε μπριζόλες και κοκκινιστό και ο γείτονας με μαυρισμένο μάτι...

 • από stassa πριν 3898 μέρες       

  Έχω μπερδευτεί τελείως. Γελάδια, χορτάρια, γειτόνοι... Σίγουρα είμαι στο σωστό νήμα;

  • από Auslaender πριν 3898 μέρες 1       

   Το ΟΑΚΑ και γείτονες έχει, και χορτάρι και 2-3 φορές το χρόνο το χορτάρι του είναι για γελάδια και όχι για μπάλα. Προφανώς και είσαι στο σωστό νήμα ;)


Log in για σχολιασμό ή γίνε μέλος εδώ.

Ποιά μέλη του buzz ψήφισαν αυτή την καταχώριση