Auslaender / Δημοφιλή

ΝΕΡΙΤ, πίσω από τις κουρτίνες

Ζουμερό κουτσομπολιό για το παρασκήνιο της ΝΕΡΙΤ από τον Προκοπάκη συνέχεια..

Ιστορίες κι αμαρτίες; | Ρογήρος

Και ξαφνικά το ελληνόφωνο Διαδίκτυο πήρε φωτιά! Αιτία (ή αφορμή) η αναγόρευση του Γερμανού ιστορικού Χάιντς Α. Ρίχτερ σε επίτιμο διδάκτορα του Πανεπιστημίου Κρήτης... ...Τελικά, πόσο δικαιολογημένη ή συνέχεια..

Όχι άλλο αίμα

Όταν ο εν λόγω "πλέον ματωμένος" δήμος έχει κάτι λιγότερο από 15.000 κατοίκους, το να τον αξιολογώ με το συγκεκριμένο D-rate είναι σαν να λέω εγώ, ο Yanko, ότι στην πενταμελή μας οικογένεια, ο δείκτη συνέχεια..

Εθνική θησαυροθηρία ή κριτική αρχαιολογία;

Όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι η συνύφανση της οραματικής θησαυροθηρίας με το εθνικό πεπρωμένο, με την εθνικά φορτισμένη μακεδονική γη, με την πανίσχυρη μυθ-ιστορία του Αλεξάνδρου και με τις α συνέχεια..

Κ. Κούνεβα: Άλλο πράγμα να υποψιάζεσαι ότι σε αγαπάνε κι άλλο να το διαπιστώνεις

Γιατί οι ψηφοφόροι δεν εξέλεξαν μόνο το Ζαγοράκη αλλά και την πρώτη αλλοεθνή ευρωβουλευτίνα της χώρας συνέχεια..

Η παραδειγματική τιμωρία μιας επίορκης

Μόλις εντόπισε μία επίορκη δημόσια λειτουργό να παραμένει ανενόχλητη στη θέση της, παρά την τελεσίδικη καταδίκη της από τη Δικαιοσύνη, με μία αστραπιαία κίνηση την απομάκρυνε από τη θέση της στο δημό συνέχεια..

Γιατί ο Γιάννης Μώραλης Θα Βγει Δήμαρχος Πειραιά Με Ποσοστό Τουλάχιστον 300%

Ο βαψομαλλιάς πασοκόσαυρος Μίχας φρόντισε να κάνει σαφές το οπαδιλίκι της φάσης όχι μόνο καθίζοντας τον Μώραλη εκ δεξιών του, αλλά φέρνοντας στο τραπέζι και τον Ρουμάνο πορτιέρη του κλαμπ «Βαρελάδικο συνέχεια..

Σταθάκης: μόλις το 5% θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως επαχθές χρέος

Και το debtocracy? Το 70% του ομολογιακού χρέους που διαγράφηκε; Η ΕΛΕ; Όλα για ένα 5%; Τι θα πει ο σύντροφος Κορέα; συνέχεια..

Καταρρίπτει τον μύθο της σπάταλης ΕΡΤ το Spiegel

"Επίσης, το προσωπικό της ΕΡΤ φαίνεται πολύ λιγότερο: στη Βαυαρική Ραδιοφωνία απασχολούνται 3.350 μόνιμοι υπάλληλοι και γύρω στους 1.500 συνεργάτες, δηλαδή ένα σύνολο περίπου 5.000 εργαζομένων έναντι συνέχεια..

The real tragedy of Greece's Public Broadcaster / LOL Greece

Perhaps Samaras sees this as some kind of Thatcher moment, a Mother of All Battles against entrenched interests. Whatever the financial or ideological case for binning the public broadcaster (and I a συνέχεια..

Πόσο θα πληρώνατε για το Τρίτο Πρόγραμμα; - Γ. Φαρμάκης

Το επιχείρημα ότι η δημόσια τηλεόραση δεν πρέπει να υπάρχει γιατί στην τηλεοπτική «αγορά» (και ειδικά όσον αφορά τον πολιτισμό και την ενημέρωση) πρέπει να αποφασίζει μόνο ο ανταγωνισμός της τηλεθέασ συνέχεια..

Οι φράουλες ανήκουν σε αυτόν που τις μαζεύει | Techie Chan

Το spin λίγο πολύ είναι πως οι αράπηδες είναι κι αυτοί εργαζόμενοι, όπως και οι μισοί έλληνες (γιατί οι άλλοι μισοί είναι άνεργοι) και πως και οι αράπηδες είναι θύματα εκμετάλλευσης σαν τους υπόλοιπο συνέχεια..

Lessons Maggie Taught Me

Christopher Hill, perhaps England's greatest living historian, pointed out to me in the summer of 1988 that Thatcher had quarreled with the monarchy, the House of Lords, the Church of England, the In συνέχεια..

ΦΩΤΗΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ποίηση τεσσαρακονταετής

Δεν κάναμε εμείς για μαχητές.

Πονούσαν τα μάτια μας

απ’ τη σκόνη των δρόμων.

Η πτώση της Τροίας μάς βάραινε.

Ποιος αφελής μας έστειλε σ’ αυτό το πέρασμα συνέχεια..

Ερμηνείες α λα ελληνικά;

Κι όσο κι αν η Ιταλία είναι μεσογειακή χώρα, όπως η Ελλάδα, όσο κι αν η συγκυρία της κρίσης αφορά και τις δύο χώρες, οι όποιες προσπάθειες ταύτισής τους είναι εντελώς άστοχες. συνέχεια..