Rodia / Νέα

Για τους δύο εργαζόμενους αστυνομικούς.. (SOFISTIS)

Αλήθεια, είναι πολύ εύκολο και πολύ της μόδας θα έλεγα, να μισεί κανείς τους «μπάτσους» ισοπεδωτικά και αδιακρίτως.. Έτσι παρέχει στον ασήμαντο και ρηχό εαυτό του τζάμπα πιστοποιητικά επαναστατικότητ συνέχεια..

Βλακεία στο MAXIMUM σε κανάλι για μικρά παιδιά (VonManavis-YouTube)

Ψώφια βατράχια, λιμός, πανούκλες, κατάρες, ακρίδες, καταποντισμοί για όλα τα παιδάκια. Δεν ήθελα να βάλω effects γιατί σκέτο έχει πιο πολύ γέλιο. συνέχεια..

Ο Νταν Ντένετ και τα επικίνδυνα μιμίδια (Διαγόρας ο Μήλιος)

Ενδιαφέρον βίντεο σε 28 γλώσσες, με τη γλαφυρή παρουσίαση του χαρισματικού Νταν Ντένετ. Επίσης, υπάρχει στο ποστ πλήρης απομαγνητοφώνηση. Καιρός να μάθουμε για τα μιμίδια. συνέχεια..

Αλλο ιδιωτ,αλλο idiot (O KAIROS)

Η ΗΘΙΚΗ, που καλλιέργησε εδώ και δεκαετίες αυτό το δήθεν κοινοβουλευτικό έκτρωμα, που λυμαίνεται τη χώρα, δεν είναι η ανάγκη και η υποχρέωση για υπηρεσία στον πολίτη. Αλλά στον εαυτό. συνέχεια..

Το Πείραμα του Stanley Milgram & Το "Πείραμα της Φυλακής" (Mogadishu)

Οι εθελοντές πληρώθηκαν από 4 δολάρια για την συμμετοχή τους και ήταν ηλικίας μεταξύ 20 και 50 ετών, διαφόρων επαγγελμάτων και διάφορου μορφωτικού επιπέδου. συνέχεια..

Ένας μεγάλος πατριώτης (πιτσιρίκος)

Είναι τραγικό να σκοτώνει ο αδελφός τον αδελφό. Αν στον ελληνικό εμφύλιο είχαν συμμετάσχει μόνο μισθοφόροι, δεν θα είχε χυθεί ελληνικό αίμα και ο ελληνικός λαός θα προχωρούσε αδελφωμένος, χωρίς να φέ συνέχεια..

Κάντο όπως οι αγριόχηνες… (EcoLeft)

Κάντο όπως οι χήνες. Ειδικότερα σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Συλλογικά, δημιουργικά, ενθαρρυντικά, υπεύθυνα, αλληλέγγυα. συνέχεια..

Ανοιχτή επιστολή στο Διονύση Σαββόπουλο (Calor Glocal)

Επειδή, λοιπόν, ο κύριος Σαββόπουλος γνωρίζει ότι η έννοια της συλλογικής ευθύνης ήταν ένα από τα καλύτερα εργαλεία των ναζί και δεν μπορεί να μπαίνει στο στόμα ενός καλλιτέχνη, ας ξεκινήσει το θεάρε συνέχεια..

Στη Χάγη,για εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας, ο Καντάφι (Ανταποκριτής)

απαγόρευση, εφεξής, πώλησης οπλισμού προς τη Λιβύη, απαγόρευση ταξιδιών στο εξωτερικό, δέσμευση περιουσιακών τους στοιχείων στο εξωτερικό κορυφαίων αξιωματούχων του λιβυκού σημερινού καθεστώτος συνέχεια..

Ανακοίνωση για την διαχείριση των απορριμμάτων (Πολίτες εν δράσει)

Συγκεκριμένες προτάσεις:
1. ΠΡΟΛΗΨΗ- Μείωση του όγκου,
2. ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ- οικιακή κομποστοποίηση,
3. ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ-Διαλογή των απορριμμάτων στην πηγή,
4. ΑΛΛΗ ΑΝΑΚΤΗΣΗ- μονάδες κομποστοποίησης συνέχεια..

Σύγχρονες μορφές μαντείας (Sraosha)

PINομαντεία: σου στέλνει η τράπεζα PIN. Εφαρμόζεις όλες τις αριθμομαντικές και λεξαριθμικές μεθόδους που ξέρεις. Επειδή ο PIN είναι (ψευδο)τυχαίος, σίγουρα κάποια "ανώτερη δύναμη" θα μιλάει μέσα από συνέχεια..

Άθενς μπάι νάιτ (Γιάννης Βαρβάκης)

Φίλε φαρμακοποιέ, σου απευθύνομαι έτσι γιατί κι εσύ με είχες αποκαλέσει φίλο παλιότερα. Οπότε, παλιόφιλε, σου γράφω για να το μάθεις από μένα: στο εξής, φιλάρα, τραβήξου μόνος σου. συνέχεια..

Απίστευτες, Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ε-Σ αποκαλύψεις για το «χρέος» (Κ.Καββαθάς)

Τελικά, μήπως τα στοιχεία αυτά δείχνουν ότι η παγκόσμια οικονομία δεν είναι παρά μία τεράστια φούσκα και το χρήμα είναι ηλεκτρονικό, ψεύτικο ή τυπωμένο στα άδυτα των πολυεθνικών τραπεζών μόνο και μόν συνέχεια..