Vagelford / Δημοφιλή

Η απάτη με τους «εξοικονομητές» ενέργειας | physics4u

Φαντάζομαι ότι όλο και κάπου θα έχετε πετύχει την τηλεπώληση τέτοιων συσκευών... συνέχεια..

Zougla online - ΑΤΙΑ πάνω από την Πάρνηθα και 2 αυγά Τουρκίας

"Περίεργες λάμψεις φάνηκαν σήμερα το απόγευμα, στις 19:30, πάνω από τον αττικό ουρανό και συγκεκριμένα πάνω από την Πάρνηθα.

Σύμφωνα με τις φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστης στη zougla.gr, εμ συνέχεια..

Θερμό επεισόδιο με Αλογοσκούφη σε διάλεξη στο LSE (v4.ethnos.gr)

Γιώργος Αλογοσκούφης: «οι υπουργοί Οικονομικών (στην Ελλάδα προφανώς) είναι οι τελευταίοι που πρέπει να κατηγορούνται» συνέχεια..

Fear the homeopathic bomb (Respectful Insolence)

The world has been placed on a heightened security alert following reports that New Age terrorists have harnessed the power of homeopathy for evil. 'Homeopathic weapons represent a major threat to wo συνέχεια..

ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ: Τα τοπ της εβδομάδας (ZAPHOD)

H δήλωση της εβδομάδας, H δήλωση της εβδομάδας vol 2, Ο Zaphod της εβδομάδας, Ο Zaphod της εβδομάδας νο 2, Φιλόλογος της εβδομάδας, "Χουντικός" της εβδομάδας, Το καλύτερο παιδί της εβδομάδας, Wanna b συνέχεια..

Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι (ουγκ)

Έλληνας γεννιέσαι. Για να αποκτήσει κάποιος την ιδιότητα του Έλληνα δηλαδή, θα πρέπει να γεννηθεί τέτοιος. Και ποια είναι η προϋπόθεση να γεννηθεί τέτοιος; Μα φυσικά, να έχει γεννηθεί από Έλληνες γον συνέχεια..

Αμετανόητη η Εκκλησία για τη δολοφονία της Υπατίας « Ροΐδη Εμμονές

…ενώ o δρ. Γιώργος Μεταλληνός αναδιφεί στις χριστιανικές (!) επιστολές της.
(Με αφορμή την ταινία “Agora”)... συνέχεια..

Βάφτισαν μια πανάκριβη μέθοδο με την εμπορική ονομασία ενός μηχανήματος

Με το όνομα ενός πανάκριβου ρομποτικού μηχανήματος, του CyberΚnife, «κυκλοφορεί» την τελευταία τριετία στην Ελλάδα η ιατρική μέθοδος στερεοτακτικής ακτινοθεραπείας. Με την εφαρμογή αυτής της μεθόδου συνέχεια..

Πολιτική με θεωρίες συνωμοσίας από τον Γ. Καρατζαφέρη | Ελευθεροτυπία

Ακόμη και εθνικιστικό παραλήρημα θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν οι δηλώσεις του προέδρου του ΛΑΟΣ στη συνδιάσκεψη που πραγματοποίησε το κόμμα του για το μεταναστευτικό. «Όταν ο τόπος μας έχτιζε Παρθε συνέχεια..

Αθωώθηκε η Στέλλα Πρωτονοταρίου

Ο εισαγγελέας πρότεινε την απαλλαγή τους, τονίζοντας: "Δυστυχώς καλούμαι να υποστηρίξω ένα κατηγορητήριο το οποίο δεν υποστηρίζεται από πραγματικά περιστατικά. Δεν διακρίνω την ελάχιστη ένδειξη μη νο συνέχεια..

Γυμνοσάλιαγκας Φωτοσυνθέτει...

Το έρπον πλάσμα μάλλον «έκλεψε» από φύκια που κάποτε έφαγε, τα γονίδια που του δίνουν την ικανότητα παραγωγής χλωροφύλλης, η οποία αποτελεί αποκλειστικό προνόμιο των φυτών. Έτσι, ο συγκεκριμένος γυμν συνέχεια..

Δανέζης και LHC (yet anotherblog)

Σοβαρολογώντας, ελπίζω να μην πιστεύει κανείς οτι η παγκόσμια κοινότητα ξοδεύει 4δις δολλάρια για να διαλευκάνει το αν η θεωρία του Μεγάλου Βασιλείου ή αυτή του Λευκίππου είναι η πιο σωστή! συνέχεια..

Η ηθική της επιστήμης (Του ΚΩΣΤΑ ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ)

Από τεχνολογική άποψη τα σχετικά με το πείραμα στο CERN είναι αναμφισβήτητα ένα τεράστιο κατόρθωμα. Δικαιολογεί, όμως, το κατόρθωμα αυτό, τις υπερβολές που συνοδεύουν το πείραμα; συνέχεια..

Viral και εξαπάτηση. Που το όριο; (Tsimitakis)

Η διαφήμιση στο διαδίκτυο παίρνει μορφές που σε κάποιες περιπτώσεις περνούν τη λεπτή γραμμή της εξαπάτησης. Ψεύτικα blogs που προσποιούνται ότι είναι αντικειμενικά ενώ στην πραγματικότητα προωθούν συ συνέχεια..