Vega / Ψηφισμένα

κι έβγαλε τη χρυσή / NIEMANDSROSE

Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια με έναν κακό γονιό, που μας βασάνιζε, άρρωστο, με έναν ξένο γονιό, παραδομένο και ανήμπορο, άρρωστο, με έναν παιδί γεμάτο μίσος και βία, άρρωστο, και με κάποια θύματα, συνέχεια..

Εκλογές, μια στιγμή της κρίσης / Ξυδάκης

Κατά τούτο, είναι μάταιες, και μάλλον θλιβερές, οι προσπάθειες του εγχώριου πολιτικού συστήματος να πείσει το εκλογικό σώμα ότι τάχα έχει λύσεις για την κρίση, ή ότι προσδοκά ανάκαμψη σε εύλογο χρόνο συνέχεια..

Ξυλοδαρμός από την ομάδα ΔΙΑΣ

Ξυλοδαρμός άοπλου, μη-αντιστεκόμενου και από κάποιο σημείο και μετά συλληφθέντα ανθρώπου από ένα μάτσο οπλισμένους νταήδες.

Τραβηγμένο από μπαλκόνι. συνέχεια..

Γιατί λείπω (Βαρουφάκης)

Πριν τον παρατηρήσω, καθισμένος στον υπολογιστή μου κι έτοιμος να γράψω το άρθρο της εβδομάδας για το protagon, σκόπευα να σας γράψω άλλο ένα άρθρο για την Κρίση, συγκεκριμένα για το συνέδριο στο Βερ συνέχεια..

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ: Μια σημείωση για τα κλαρίνα του μνημονίου

Και δεν μιλάμε για διακινητές απλών κοινότοπων αντιφάσεων αλλά και της σχεδόν προσωποποιημένης αποστροφής προς τον λαό: Για όλους αυτούς ο μνημονιακός λόγος έχει πάρει νιτσεϊκές διαστάσεις: οι αυτοκτ συνέχεια..

Παίζοντας με τις λέξεις/ Mετωνυμίες, μεταφορές, ειρωνείες, επανανοηματοδοτήσεις __ Βυτίο

Σε κάθε δελτίο ειδήσεων δεν προωθείται απλώς και μόνο η μια ή η άλλη πολιτική, αλλά ξεσκίζεται η ίδια η σημασία των λέξεων και των εννοιών. Μεταξύ 8 και 9 το βράδυ ή κατά την ανάγνωση δηλώσεων αρκετώ συνέχεια..

Το να εκτιμάς τον Κουρή στα χρόνια της χρεοκοπίας. Από τον Στάθη Τσαγκαρουσιάνο

... είναι ο καθαρόαιμος εφευρέτης του αυριανισμού, του χαμερπέστερου είδους δημοσιογραφίας που γράφτηκε ποτέ σε ελληνική γλώσσα -υπαίτιος για την καταρράκωση των αξιότερων Ελλήνων που εμφανίστηκαν σ συνέχεια..

Rakasha / άτιτλο

Χωρίς τα ελάχιστα δυνατά προαπαιτούμενα της επιχειρηματικής δραστηριότητας, χωρίς βασικά εταιρικά εργαλεία, χωρίς γνώση της αγοράς, χωρίς εκτίμηση της πιθανής απήχησης, χωρίς μελλοντική προοπτική, χω συνέχεια..

ρόμπα

Φοράς μια ρόμπα εμπριμέ με τέσσερα κουμπιά, γιακαδάκι και δυο πιέτες, το πολύ. Τραβάς και τα μισά μαλλιά πίσω. Λίγο κραγιόν, το πολύ. συνέχεια..

Ποίηση Ρεφενέ (Τσαλαπετεινός)

“Ελάτε την Τετάρτη” τους είπα “αλλά να έχετε μαζί σας ένα ποίημα. Οποιοδήποτε ποίημα ή απόσπασμα.” συνέχεια..

Lenin Reloaded: Μια υπόθεση εργασίας για το ελληνικό κράτος

Το πρώτο κοινωνικό αίτημα που αναπήδησε, ενω διαρκούσε ακόμα η επανάσταση, ήταν η διανομή των εθνικών γαιών στους ακτήμονες αγρότες. Η διανομή των εδαφών αποτέλεσε ίσως το μείζον ζήτημα της ελληνικής συνέχεια..

Τα χιόνια του Κιλιμάντζαρο | Antonis Liakos

Η καταγγελία της γραφειοκρατίας συμπαρέσυρε την έννοια και τις αντιλήψεις για το ρόλο του κράτους, τη συλλογικότητα, την έννοια δημόσιο αγαθό· η καταγγελία της διαφθοράς την οποιαδήποτε ανάμειξη της συνέχεια..