ad1951 / Όλα

Όμορφα και αμεσοδημοκρατικά « Ratio Vincit

«Αφ’ ενός έχουμε την πλειοψηφική απόφαση μιας Γενικής Συνέλευσης για κατάληψη. Εντάξει. Πλειοψηφία όμως υπάρχει κι από κάτω, στους φοιτητές του μαθήματος – και μάλιστα ομόφωνη. Πλειοψηφία υπάρχει και συνέχεια..

FT.com/ - Economists, it’s time for the lawyers/ Alan Beattie

Got an economy that needs fixing? Hire a lawyer. That, disgruntled economists darkly mutter, is an emerging trend. ... Some economists will concede that the credibility of the discipline has taken a συνέχεια..

FT.com -- A sorry end to too fleeting a Greek dream /Mark Mazower

Greece has cut and run from its foreign obligations before – at the height of the interwar depression in 1932... The turn inward is no longer really possible because Greeks have grown as used as ever συνέχεια..

Δάνεια με λογικό επιτόκιο -- επικός Μίκης Θεοδωράκης

Σημείωσε επίσης ότι οι πρώτες κινήσεις αυτής της επαναστατικής κυβέρνησης θα είναι να κηρύξει απεχθή τα τρία τέταρτα των δεσμεύσεων έναντι της τρόικας, να αναζητήσει «δάνεια με λογικό επιτόκιο από άλ συνέχεια..

Ερμιππος: -Δραχμή. Ένα ουράνιο δώρο για το πολιτικό σύστημα.

Οι θιασώτες της αισιόδοξης αυτής της άποψης, όμως, ξεχνούν ότι το πρόβλημα της χώρας είναι περισσότερο πολιτικό και δευτερευόντως και ως εξ' αυτού μόνον οικονομικό. Υπό την έννοια αυτή η δραχμή, και συνέχεια..

TA NEA On-line - Δικαστές ή βουλευτές - Στ. Τσακυράκης

Πού βασίζονται νοµικά οι αξιώσεις των πρώην βουλευτών; ∆εν βασίζονται σε κάποια ρητή διάταξη νόµου που τους δίνει αυξήσεις και µάλιστα αναδροµικά, αλλά σε µια ερµηνεία του Συντάγµατος που υποτίθεται συνέχεια..

Κίνημα των 10: ο δεκάλογος του ελευθεριακού λιτοδίαιτου - Τέο Ρόμβος

Και επειδή στην οικονομική κρίση δεν έχω τίποτε να χάσω, όπως δεν είχα και τίποτε να κερδίσω πριν, όταν έρεε ο πακτωλός των επιδοτήσεων και των δανεικών χρημάτων, δεν φοβάμαι την ίδια την κρίση αλλά συνέχεια..

Κίνημα των 10: Ριζικές αλλαγές στα σχολεία - Αννα Φραγκουδάκη

Αξιο να συζητηθεί σοβαρά -- παρόλο που δεν συμφωνώ με όλα (ούτε με τον γλωσσικό τύπο "απόχτηση"). συνέχεια..

ΤΟ ΒΗΜΑ - Οι συντεχνίες και το δημόσιο συμφέρον - Γερ. Μοσχονάς

Γιατί κάποιος καθηγητής λυκείου να συμπαρασταθεί στους απεργούς της ΕΘΕΛ ή, αύριο, της ΔΕΗ όταν ο μισθός του, έπειτα από 20 χρόνια προϋπηρεσίας, είναι το ένα δεύτερο ή το ένα τρίτο του μισθού των «ρε συνέχεια..

ΤΟ ΒΗΜΑ - Ο μάνατζερ που φέρνει κέρδη στα τρένα

Eταιρεία «Πρόοδος», την οποία είχαν συστήσει συνδικαλιστές του ΠαΣοΚ με διευθυντικές θέσεις στον ΟΣΕ το 1995. Το σύστημα με το οποίο δούλευε η εταιρεία ήταν απλό: όταν ένας πελάτης ενδιαφερόταν για μ συνέχεια..

Αναδιάρθρωση χρέους: Γιατί όχι τώρα / Μ. Ξαφά

Η συζήτηση για αναδιάρθρωση χρέους είναι επομένως πρώιμη για την Ελλάδα σήμερα που το σύνολο των τόκων πληρώνεται με δανεικά. Οι δανειστές δεν πρόκειται να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων α συνέχεια..

Κωλοχώρα « in digital

Και τώρα ρωτάω. Βρείτε μου ένα λόγο να μην κάνω την επόμενη επιχείρηση μου στην Κύπρο. συνέχεια..

Συζήτηση μ' ένα καφετζή - Στο δίχτυ - nikan

Ο Α. εγκατέλειψε μια δουλειά που απέδιδε στον ίδιο κι έφερνε συνάλλαγμα στη χώρα για χάρη μιας δραστηριότητας εξαρτημένης από πληθυσμιακές ομάδες που δεν παράγουν. Εγκατέλειψε δηλαδή ένα εμπορεύσιμο συνέχεια..

Η απατηλή λάμψη της ψευδοεπιστήμης/ Αρ. Χατζής

Είναι παλιότερο, αλλά επίκαιρο, όπως φούντωσε πάλι η μπουρδολογία για τη γένεση του χρέους. συνέχεια..