aspa / Ψηφισμένα

Νίκος Δήμου: Ο Χρυσούς Μεσαίων

Όπου οι μητροπολίτες δικαιούνται να υβρίζουν όποιον θέλουν, να υποκινούν μίσος και διώξεις, χωρίς να λογοδοτούν στην δικαιοσύνη. (Όσες μηνύσεις και αγωγές έγιναν, πήγαν αμέσως στο αρχείο). Αλλά όπου, συνέχεια..

Νέος εκλογικός νόμος, ριζική τομή με το παρελθόν [Ραγκούσης / AV]

Mονοεδρικές περιφέρειες χωρίς σταυρό προτίμησης με σύστημα απλής αναλογικής // "δεν ειναι πλέον ένα πιστοποιητικό αριστερής οπτικής αλλά ένα μέσον υπέρβασης της πολιτικής και θεσμικής μας υπανάπτυξης συνέχεια..

Αγωγή Κατσανέβα - Βικιπαίδεια:Αγορά

Με γραπτή σημείωση στην τελευταία σελίδα της αγωγής ο Θεόδωρος Κατσανέβας απευθύνεται προς την ΕΛΛΑΚ ζητώντας τους να προσέλθουν στις 24 Σεπτεμβρίου 2013 στο δικηγορικό γραφείο του πληρεξουσίου του γ συνέχεια..

Καταργούν τις τηλεοπτικές άδειες και χαρίζουν τις συχνότητες στα κανάλια

Σε ολοκληρωτικό σβήσιμο της τηλεοπτικής διαπλοκής 23 χρόνων προχωρά η κυβέρνηση με το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών που κατατέθηκε στη Βουλή. Με το άρθρο 43, μέσα σε έξι γραμμές περνάει η συνέχεια..

kathimerini.gr | Η δύναμη του ενικού [Θεοδωρόπουλος]

"αυτή η επιτηδευμένη οικειότητα [...] μετέτρεψε [...] τη δημόσια σκηνή της χώρας σε ένα είδος καρουσέλ όπου όλα μπλέκονται με την ελαφρότητα της άνεσης που παρέχει η δωρεάν αυταρέσκεια" συνέχεια..

Η Ελλάδα μπροστά στον υποβιβασμό: ένα κεντροαριστερό μανιφέστο

«[Η Τρόικα] πίστεψε ότι η δημοσιονομική εξισορρόπηση θα πίεζε τις ελληνικές κυβερνήσεις να πλήξουν το μεγάλο απόθεμα φοροδοτικής ικανότητας –τη μάζα της φοροδιαφυγής και της φοροαποφυγής–, ή την κρατ συνέχεια..

Προφυλακιστέος ο Νίκος Μιχαλολιάκος μετά την απολογία του

Η απόφαση ελήφθη με σύμφωνη γώμη ανακριτή και εισαγγελέα, λίγο πριν από τις 4:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης. Προφυλακιστέος κρίθηκε και ο πυρηνάρχης της Νίκαιας Γιώργος Πατέλης. συνέχεια..

Η βία δεν έχει άκρα | Τσακυράκης

Το δράμα της μεταπολιτευτικής δημοκρατίας μας είναι η ανοχή πρακτικών επιβολής και βίας και συχνά η ιδεολογική δικαιολόγησή τους. συνέχεια..

Τα νέα της Καλαμάτας | Κασιματης (Καθημερινη)

Διότι όλοι, άλλος περισσότερο και άλλος λιγότερο, είμαστε Καλαματιανοί στο πνεύμα και τη νοοτροπία, καθόσον η σύγχρονη Ελλάδα είναι δημιούργημα του ένδοξου Πελοποννησιακού Πολιτισμού και πρώτη των Πε συνέχεια..

Μάνος Ματσαγγάνης: Η ανεργία και ο ΣΥΡΙΖΑ

Γενικά: τίποτε μεμπτό, αλλά επίσης τίποτε καινούριο ή ριζοσπαστικό. Τίποτε τόσο διαφορετικό που να εξηγεί την ακραία πόλωση της πολιτικής ζωής. Και κυρίως: τίποτε που να δημιουργεί προσδοκίες αισθητή συνέχεια..