bibliothekarios / Ψηφισμένα

Εσύ κι ο γρύλος

Τρι-τρι, τρι-τρι, τρι-τρι . Μυστικοί πράκτορες εισέβαλαν στη Μέση Γη των σχεδίων, των διαγραμμάτων και των αναφορών. Μελτέμια-κομιστές θυμαρίσιων ανασών και μελωμένων σύκων. συνέχεια..

Ένα βαγόνι γεμάτο νεκρούς

Τι συμβαίνει; Υπάρχει κάποιος άνθρωπος εδώ μέσα ή έχετε πεθάνει όλοι ρε σεις; συνέχεια..

stolen car

Οι φίλοι μου κι εγώ ουρές σε γραφεία ψυχιάτρων δίνουμε εξετάσεις στο DSM, μαθαίνουμε λέξεις τροπικές όπως αλπραζολάμη, βρωμαζεπάνη, ταρταρική ζοπικλόνη και μαζεύουμε χαρτάκια με συνταγές φαρμάκων που συνέχεια..

Μετά είκοσι έτη

Λίγα χρόνια αργότερα μαθεύτηκε ότι οι οροθετικές πόρνες είχαν σταλεί στην Αμυγδαλέζα. Κανείς δεν ήξερε τι γινόταν εκεί μέσα, ή στα άλλα στρατόπεδα. Η χώρα είχε αρχίσει να ξεβρωμίζει, και μάλιστα με π συνέχεια..

Διαπόμπευσις / Τσαλαπετεινός

Μαστιζόμενοι και λιθοβολούμενοι περιφέροντο ανά τας οδούς, των κηρύκων διαλλαλούντων την αιτίαν της περιαγωγής και συνιστώντων εις τον λαόν να φοβήται τους νόμους και ν` απέχει αδίκων πράξεων ή να πρ συνέχεια..

Κανένα πρόβλημα

Δυσκολεύομαι να σου περιγράψω πόσο άβολα νιώθω όταν η πουτάνα είναι πουτάνα, και ο πελάτης είναι, απλώς, πελάτης. Πουτάνες είναι οι αλήτισσες γυναίκες, οι κακές, αυτές που δεν έχουν ψυχή, καρδιά, οι συνέχεια..

Η διαπόμπευση ως κοινωνική προσφορά, ο εκφασισμός ως επένδυση

"Και φτάνουμε στο σημείο όπου παγιώνεται άλλη μια μέθοδος εκφασισμού της Ελληνικής κοινωνίας, με τη δημοσίευση στοιχείων οροθετικών ιερόδουλων να θεωρείται πια η ενδεδειγμένη αντίδραση του κρατικού μ συνέχεια..

Βαστίλλη: γκιλοτίνες και παντεσπάνια

Διόλου τυχαίες οι Αμυγδαλέζες και οι οροθετικές έξι μέρες πριν τις εκλογές. Το σύστημα παίζει τα τελευταία του χαρτιά. Και με μερικά κομμάτια της κοινωνίας έχει δουλέψει αρκετά καλά τόσες δεκαετίες, συνέχεια..

*[άτιτλο]

Η Ελλάδα είναι μια καντίνα καταμεσής του Αιγαίου που καθώς νυχτώνει παίζει από το ραδιόφωνο Μητροπάνο και Σωτηρία Μπέλλου. Βάλε δυο ούζα και μην αφήσεις κανένα καργιόλη να σου χαλάσει αυτή τη σιωπή. συνέχεια..

"μα εγώ σαν τ' αηδονάκι παίζω με το θάνατο"

Μετά από λίγο στο ρεφρέν, ο μοναδικός χορευτής, σε αυτό το ανείπωτα πονεμένο, το διπλό “σ` αναζητώ”, άρχιζε τις στροφές, άπλωναν κι άλλο τα χέρια του, γύριζε δερβίσης με κλειστά τα μάτια, γύριζε χάνο συνέχεια..

Φρέαρ (gasireu)

Ορμητικά κλειστές οι πόρτες που χτυπάς, στην ευλαβική υστερία που σούρνεται στα πατώματα, για λίγο αγάπη, για ένα πουκάμισο αδειανό, για λίγο πούτσο ακόμα.

συνέχεια..

Το πουκάμισο το θαλασσί

Εντάξει, υπάρχουν και τα άλλα. Που βγαίνεις στο μπαλκόνι να προλάβεις να με δεις πριν χτυπήσω το κουδούνι και πάλι όταν φεύγω κρεμιέσαι απ΄τα κάγκελα και μου κουνάς το χέρι ώσπου να χαθώ στη γωνία, κ συνέχεια..

Η ασφάλεια της συντεταγμένης συντριβής

Δικαίωμά σου όμως παύει να είναι να ενοχληθείς μετεκλογικά για οτιδήποτε επιβληθεί ως μέτρο. Θα τους έχεις πει εσύ ο ίδιος ότι για τα επόμενα τέσσερα χρόνια έχουν κάθε δικαίωμα να το επιβάλλουν. Και συνέχεια..

Οι προετοιμασίες για το εντυπωσιακό Πάσχα του Λεωνιδίου

Το Πάσχα πλησιάζει και οι προετοιμασίες για το ξεχωριστό αναστάσιμο έθιμο του Λεωνιδίου,
την ανύψωση των αερόστατων, βρίσκονται στην κορύφωσή τους.
Μικροί και μεγάλοι σε δράση για να κατασκευαστούν συνέχεια..