dytistonniptiron / Σχολιασμένα

Ευρωπαϊκή Πορεία, Έκσο οι Ξένι, Αγοράζω Χρυσό I Derveniotis

//Αλλά τι κάθομαι και σου λέω. Σε ακούω στο ταξί, σε βλέπω στο περίπτερο, σε διαβάζω στα σόσιαλ μήντια: το πρόβλημά σου είναι ότι μια κατηγορία εργαζομένων,( δεν εχει σημασία ποιά, αρκεί να είναι μία συνέχεια..

Η σπουδαιότερη τρολιά της εβδομάδας!| ΜΙΚΡΟΠΡΑΓΜΑΤΑ | LiFO

Η είδηση τελείωνε ως εξής: «Είμαι πολύ τυχερός», μας τόνισε ο πρίγκηπας με ένα πονηρό χαμόγελο, «που κάνω αυτό το project σε καιρούς κρίσης γιατί έτσι πετυχαίνω πολύ καλές συνεργασίες σε ιδιαίτερα χα συνέχεια..

Θέμα "Αεροψεκασμοί άγνωστης προέλευσης" [pdf]

"Εντάσσονται οι ψεκασμοί στο πρόγραμμα της λεγόμενης «Γεωμηχανικής», [...] της τεχνικής παρέμβασης στη φύση για τον έλεγχο των κλιματολογικών συνθηκών;" [via συνέχεια..

Του κανενός το ρόδο: ζήσε τον εφιάλτη σου

Διαβάζεται μαζί με αυτό: http://news247.gr/eidiseis/koinonia/eglima/katapelths_o_iatrodikasths_egklhmatikh_paramelhsh_toy_vrefoys_apo_th_lero.2098968.html.

Νυν υπέρ πάντων ο αντιμνημονιακός αγών. συνέχεια..

Mε δημοψήφισμα το εντός ή εκτός της Βρετανίας στην ΕΕ το 2017

Ο Ντέιβιντ Κάμερον υποσχέθηκε ότι αν κερδίσουν οι Συντηρητικοί στις εκλογές του 2015, τότε ως το τέλος του 2017, οι πολίτες της χώρας θα κληθούν να αποφασίσουν με δημοψήφισμα, το εντός ή εκτός της Βρ συνέχεια..

Έκθεση ελέχγου για τη “νομιμότητα των προσλήψεων του προσωπικού” στο μετρό

Και αυτό:

"τις 17 Ιανουαρίου από τους 1.300 εργαζόμενους, απέργησαν οι 430, ενώ 790, περισσότεροι δηλαδή από τους μισούς, δήλωσαν ρεπό ή άδεια την ημέρα της 24ωρης απεργίας, επομένως πληρώθηκαν κα συνέχεια..

O Mεγάλος Ηλίθιος / Old Boy

Πριν δυο χρόνια είχα γράψει αυτό εδώ το κείμενο, το οποίο σήμερα γνώρισε μια ανέλπιστη νέα ζωή, καθώς το αντέγραψαν σχεδόν κατά λέξη εδώ (είναι ολόιδιο, με την εξαίρεση της αρχής των δύο κειμένων και συνέχεια..

Drang nach Norden/Ιφικράτης Αμυράς

"Δραστική μείωση των γερμανικών γεννήσεων με εντατικά προγράμματα οικογενειακού προγραμματισμού, επιδότηση αμβλώσεων των γερμανίδων, θεσμοθέτηση της ομοφυλοφιλίας ως κοινωνικό πρότυπο, υποχρεωτική στ συνέχεια..

Ὁ ποιητὴς κύριοι περισσεύει | Του George Le Nonce

Ἡ μοναδικὴ δυνατὴ στράτευση γιὰ τὴν ποίηση παραμένει ἡ στράτευση στὸ στρατόπεδο τῆς ἀνθρώπινης ἀξιοπρέπειας, ὅπως ὁ ἄλλος μεγάλος μας ποιητής (ὄχι ὲπαναστάτης, ὄχι κομμουνιστής, ἀλλὰ ὁπωσδήποτε ποιητ συνέχεια..

πιτσιρίκος | Η ιστορία της οικογένειας του «έντιμου» Κύριου Παντελή Κ.

Η ιστορία και τα γεγονότα ανήκουν στον κύκλο μιας άθλιας κοινωνικής πραγματικότητας και θα ήταν μία συνηθισμένη μετακατοχική ιστορία της οικογένειας ενός μαυραγορίτη, εάν ο Κύριος Παντελής Κ δεν ήταν συνέχεια..

Το μπαρ «Στάλιν» στο Χαλάνδρι

Η οπτική που δεν βρίσκει τίποτα παράδοξο στην ύπαρξη ενός επιτυχημένου μπαρ με το όνομα του υπεύθυνου για τους θανάτους εκατομμύριων ανθρώπων στο κέντρο του Χαλανδρίου συνέχεια..

Η Νέα Ελευθεροτυπία: Το Review - θοδωρής γεωργακόπουλος

Η "Ελευθεροτυπία" είναι ένα αντικείμενο που μπορεί να περιγραφεί ως "πακέτο από χαρτιά". Είναι 32 μεγάλα φύλλα χαρτιού (μεγέθους όσο περίπου 4 iPad), διπλωμένα στη μέση. συνέχεια..