e-lawyer / Σχολιασμένα

Προσχωρούν την Παρασκευή στη Ν.Δ. ο Μ. Βορίδης και ο Αδ. Γεωργιάδης

"Ο κ. Σαμαράς επιδιώκει με αυτές τις μετεγγραφές να κερδίσει το σκληρό δεξιό ακροατήριο και να εξουδετερώσει την όποια δυναμική μπορεί να αναπτύξει το νέο αντιμνημονιακό εκ δεξιών της Ν.Δ. κόμμα που συνέχεια..

Ο καλός στρατιώτης του Μνημονίου Παπαδήμος

Όσοι καλόπιστοι πολίτες είχαν χειροκροτήσει την πρωθυπουργοποίηση του Παπαδήμου βιώνουν επώδυνα την προσγείωση στην πραγματικότητα. συνέχεια..

Φεκ. 2611 σελίδα 102 (ποσοστά αναπηρίας)

- Φετιχισμός ΠΑ: 20-30%
- Παρενδυτικός φετιχισμός ΠΑ: 20-30%
- Επιδειξιομανία ΠΑ: 20-30%
-Hδονοβλεψία ΠΑ: 20-30%
-*Παιδοφιλία* ΠΑ: 20-30%
-Σαδομαζοχισμός ΠΑ: 20-30% συνέχεια..

Η ελευθερία στο Πειθαρχικό

Έγινε και αυτό. Ο δημοσιογράφος Πάσχος Μανδραβέλης ενεκλήθη από συνδικαλιστές απεργούς της ΕΡΤ για τις απόψεις του, τις οποίες δημοσίευσε στην εφημερίδα όπου εργάζεται, και το Πειθαρχικό της Ένωσης Σ συνέχεια..

Αγωγή Πάγκαλου κατά εφημερίδας για αυτό το πρωτοσέλιδο

Αγωγή ύψους 2 εκατ. ευρώ, κατέθεσε σε βάρος της εφημερίδας "Παρασκευή & 13" ο Θόδωρος Πάγκαλος. Ζητάει 1 εκατ. ευρώ από τον Αιμίλιο Λιάτσο και το ίδιο ποσό από το Σπύρο Σουρμελίδη, για ένα φωτομοντάζ συνέχεια..

Αποβολή 1,5 μήνα μετά, για τη μούντζα (Ελευθεροτυπία)

Βράδυ Παρασκευής, ενάμιση μήνα μετά, η ελληνική εκπαίδευση έκανε το καθήκον της: τιμώρησε με μία μέρα αποβολή τον 16χρονο μαθητή του 3ου Εσπερινού ΕΠΑΛ Λάρισας, ο οποίος κατά τη διάρκεια της παρέλαση συνέχεια..

ΟΟΣΑ: Η Ελλάδα δεν μεταρρυθμίζεται με τίποτα | Deutsche Welle

«Μόνον δύο φορές το χρόνο για μερικές ώρες ελέγχονται από την κυβέρνηση τα υψηλόβαθμα στελέχη των υπουργείων. ‘Η κυβέρνηση δεν έχει ούτε την εξουσία, αλλά ούτε τις κατάλληλες μεθόδους για να αναγκάσε συνέχεια..

Στη Βουλή το νομοσχέδιο κατά του ρατσισμού και της ξενοφοβίας ENET

Κατατέθηκε σήμερα στη Βουλή το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για την καταπολέμηση εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας. Στο νομοσχέδιο προβλέπονται υψηλέ συνέχεια..

Κορίτσια, μπορείτε και πιο χαμηλά.

Και αφού ξεφτιλιστήκαμε εντελώς, μας είπαν να γυρίσουμε με τα οπίσθιά μας προς το μέρος τους και να σκύψουμε με τις παλάμες πιάνοντας το έδαφος!... Προφανώς να εξετάσουν αν έχουμε σκολίωση. Πέρασε ο συνέχεια..

Περί της αντισυνταγματικότητας του ειδικού τέλους ακινήτων « αναΜορφωση (AA)

"όλα όσα προβάλλονται τώρα κατά του ειδικού τέλους, όλα όμως, ίσχυαν και ισχύουν επί δεκαετίες για το τέλος της ΕΡΤ, τα δημοτικά τέλη και ό,τι άλλο πιθανό και απίθανο εισπράττεται μέσω ΔΕΗ

Πού ήτα συνέχεια..

Περί γραφικότητας

Το εκσυγχρονιστικό αφήγημα τι ακριβώς πρέσβευε; Ότι η απληστία ήταν κακό πράγμα; Ο τότε αρχηγός και Πρωθυπουργός σου τι στάση είχε κρατήσει απέναντι στην μαζική είσοδο των πολιτών στο χρηματιστήριο; συνέχεια..

Στην πραγματικότητα δεν υπήρξε σοβαρή αντίσταση κατά της χούντας.

Δεν πήγα ποτέ στο Πολυτεχνείο, ούτε μέσα ούτε έξω, ούτε τότε ούτε αργότερα. Δεν πήρα ποτέ μέρος στις προσκοπικές τελετές και τις ηλίθιες πορείες κατά την ημέρα της «επετείου του Πολυτεχνείου» τούτο τ συνέχεια..

Η Σύνθεση-Old Boy

Κι όλες οι δημοσιογραφικές δυνάμεις του φωτός, όλοι εκείνοι που μας τραγουδούσαν και μας τραγουδούν το φως του εκσυγχρονισμού και της διαρθρωτικής μας αλλαγής, αναγκάζονται να βάλουν τον εστετισμό το συνέχεια..