ebosub / Ψηφισμένα

E-Lawyer: Αρχή Προστασίας Δεδομένων: δεν καταλάβε τι είναι το StreetView

Η Αρχή προφανώς δεν έχει αντιληφθεί ότι σκοπός της υπηρεσίας δεν είναι η συλλογή προσωπικών δεδομένων, αλλά η δημιουργία χρήσιμου εργαλείου ψηφιακής περιήγησης στην πόλη, με τη σημασία που έχει αυτό συνέχεια..

Ψάχνετε πληροφορίες για γεγονότα της στιγμής στο Google; Ατυχήσατε!

Ψάχνετε πληροφορίες γιατί, τώρα αυτή την στιγμή, δεν λειτουργεί το GMail σας; Τώρα που μιλάμε γιατι δεν μπορείτε να μπείτε στο Youtube; Ξεχάστε το Google ή Yahoo Search! συνέχεια..

Χαλβάς πολίτικος

Φτιάξτε το χαλβά αυτό που θα τους ξετρελάνει όλους. Μια τέλεια συνταγή απο αυτό το εξαιρετικό site για γλυκά συνέχεια..

Παίζουν τα-πάντα-όλα τα video στα Windows 7 (Tech Spot)

Σε συνέχεια των ποστ σχετικά με τα νέα Windows 7, σήμερα θα ασχοληθούμε με το Windows Media Foundation. συνέχεια..

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ απο TWITTER για ΠΟΔΗΛΑΤΑ (R.M.)

Αυτομπάζζ, αλλά θέλω να δείτε πόσο χρήσιμο είναι το twitter, καθώς και να συζητηθεί η συνύπαρξη ποδηλάτων και Μετρό! συνέχεια..

Μια ξένη στο προεδρείο της Βουλής (Αυγή)

αν η πολιτεία συνεχίσει να αντιμετωπίζει τα παιδιά των μεταναστών με ημίμετρα και αδιαφορία, η σημερινή πρόεδρος της Βουλής των Εφήβων θα είναι σε δυο χρόνια απλώς μια μετανάστρια. Όπως χιλιάδες άλλο συνέχεια..

Επαναχρησιμοποιηση πληροφοριών δημοσιου τομέα (Information Law)

H Επιτροπή της ΕΕ εξέδωσε στις 7 Μαίου 2009 ανακοίνωση σχετικά με την επανεξέταση της οδηγίας 2003/98 για την επαναχρησιμοποίηση των πληροφοριών του δημοσίου τομέα (COM(2009) 212 τελικό).Στην Ανακοίνωσή της η Επιτροπή αναφέρει ότι η αξία της κοινοτικής αγοράς ΠΔΤ εκτιμάται σε 27 δισεκατομμύρια ευρώ, είναι δηλαδή τετραπλάσια της κοινοτικής αγοράς για τις υπηρεσίες περιαγωγής κινητών. συνέχεια..

Το αυτί του Βαν Γκογκ: ο Πολ Γκογκέν και το Σύμφωνο της Σιωπής

Ο Βίνσεντ βαν Γκογκ είναι διάσημος εκτός από το καλλιτεχνικό του έργο, για το κομμένο του αυτί που όπως πιστεύαμε μέχρι σήμερα τό είχε κόψει μόνος του, πάνω στην τρέλα του. συνέχεια..

Νέες Βελτιώσεις στο Facebook

Συνεχίζονται οι μικρές αλλά σημαντικές βελτιώσεις στο Facebook με σκοπό να καταστήσουν το site πιο φιλικό για όλους τους χρήστες. συνέχεια..

Νομοσχέδιο στις ΗΠΑ καταργεί την visa στους Έλληνες

Νομοσχέδιο που κατατέθηκε στο Αμερικανικό Κογκρέσσο, αν εγκριθεί, καταργεί τη βίζα στους Έλληνες που επισκέπτονται τις ΗΠΑ για μικρό χρονικό διάστημα. συνέχεια..

Η τροπολογία αποσύρθηκε, μια σύντομη αποτίμηση » NYLON

Τι συνέβαλε για να αποσυρθεί η τροπολογία για το 2%; (μπαζ και στα σχόλια -- δεν είναι μονοσήμαντη η απάντηση) συνέχεια..

Οι ιδιωτικές τηλεοράσεις θα πληρώνουν τα έξοδα της κρατικής... (PRESS-GR.blogspot.com)

...όχι στην Ελλάδα, αλλά στην Ισπανία!.Του Ανδρέα Παπαγεωργόπουλουhttp://ellinas-xoris-ellada.blogspot.com/Μεγαλεία! Αυτά συμβαίνουν δίπλα μας, την ώρα που εμείς πληρώνουμε από το στέρημά μας όλο και περισσότερα. συνέχεια..

Ίδρυση "Ηθικής Τράπεζας": μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική πρόταση

Διαδίδεται σιγά-σιγά και στην Ελλάδα η ιδέα της ίδρυσης μιας εναλλακτικής "Ηθικής Τράπεζας" κατά τα πρότυπα της "Banca Etica" που ιδρύθηκε στην Πάντοβα της Ιταλίας και γνωρίζει μεγάλη επιτυχία - κι α συνέχεια..