ermippos / Όλα

Θησαυροί σε κίνδυνο (Στ. Τζίμας - ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ)

Ίσως θα μπορούσαμε να ζητήσουμε από την Ε.Ε. τα κονδύλια που είναι απαραίτητα για την προστασία του (και ευρωπαϊκού) αγιορείτικου πολιτισμού. Και το γεγονός ότι θα εξασφαλισθεί μια απασχόληση υψηλής συνέχεια..

Ένα σχόλιο του polyvotis

Ωραία τα λέει όπως πάντα ο Αρίστος, αλλά στο «δια ταύτα» νομίζω ότι πάσχει από την ίδια καταδικασμένη ατολμία που επί δεκαετίες έκανε πολλούς υγιώς σκεπτόμενους ψηφοφόρους να μετεωρίζονται μεταξύ ΠΑΣ συνέχεια..

Μ. Καραμπέρης: «Αν βγάλω τα βίντεο, θα εξαφανιστεί η Βουλή...»

Η τελευταία ελπίδα για να σωθεί η χώρα στα τίμια χέρια του Καραμπέρη! Και τον κρατάνε φυλακή οι αλήτες!!! συνέχεια..

Ξυδάκης - Πολιτική Χρεοκοπία

Οποιαδήποτε άρα ελπίδα ανάκαμψης προϋποθέτει την εξαφάνιση αυτών των προσώπων από τη σκηνή ... ... η σιδηρά, καίτοι ταπεινωτική, παρέμβαση του ξένου παράγοντος μπορεί να συμβάλει προς τούτο, στο μέτ συνέχεια..

Ηλία Μαγκλίνη - Το κόστος το ξέρουμε, την αξία όχι

Σύμφωνα με τον Judt, ο «υλιστικός και εγωκεντρικός χαρακτήρας της σύγχρονης ζωής δεν είναι κάτι εγγενές της ανθρώπινης κατάστασης. ....Μερικές φορές, καθώς διαβάζεις τις σκέψεις του Judt, έχεις την α συνέχεια..

Κασιμάτης - Ο Ελληνισμός ενώπιον του ιστορικού πεπρωμένου του

Πέρα από τα αστεία, πάντως, το γεγονός είναι ότι, ώς τώρα, κάθε εκδοχή του χειρότερου σεναρίου για τη χώρα έχει επαληθευτεί. Σκαλοπάτι το σκαλοπάτι κατεβαίνουμε διαρκώς, ώσπου να βρεθούμε και εκτός τ συνέχεια..

Δημιουργία Ξανά - Κάποιοι από εμάς

Διότι ο μετασχηματισμός των κομματικών μηχανισμών είναι εξ ορισμού αδύνατος. συνέχεια..

(ΧΡΟΝΗ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΟΥ) Η ανάγκη για έναν επιτακτικό δημόσιο διάλογο

Το ελληνικό πολιτικό σύστημα αποτελεί προσβολή για την ίδια τη δημοκρατία και τις αρχές της αξιοπρέπειας και της δικαιοσύνης. Κανένα σχέδιο οικονομικής αναμόρφωσης δεν μπορεί να πετύχει δίχως ουσιαστ συνέχεια..

Ο κύριος Λοβέρδος λοιπόν. Ο υπουργός Υγείας, παρακαλώ ...

Είναι βέβαιο ότι ο κύριος Λοβέρδος θα πληρώσει βαρύ πολιτικό τίμημα, όπως και άλλοι σαν αυτόν, αρχομανείς, οχλολοίδοροι, ανεπαρκείς κοινωνικά, κυνικοί, αμοραλιστές. συνέχεια..

ΝΕΑ - ΤΡΙΤΗ ΑΠΟΨΗ Τέλος το έλλειμμα σε μια νύχτα...

Οι επιλογές είναι δύο: (Η εξής μία δηλαδή θέλει να πει ο άνθρωπος) α) ... ... (β) η ειλικρινής συνεργασία με τους εταίρους και ο ανελέητος πόλεμος κατά του πελατειακού κράτους και της διαφθοράς - να συνέχεια..

Αγαπημένος Πάσχος - «Προβοκάτορες», «ασφαλίτες» και άλλοι μύθοι

Ο κόσμος καίγεται και ο αγαπημένος Πάσχος, -που δεν πήρε ακόμη χαμπάρι ότι οι εργοδότες του χρεοκόπησαν-, μας εξηγεί τα στραβοπατήματα της παλαβής αριστεράς. συνέχεια..

Εφ. Μακεδονία - Αλλάζει το σκηνικό η προφυλάκιση Λεμούσια

Απίστευτα πράγματα!!! Ειδικά το μέρος με τους διορισμούς. "Δώριζαν" ακίνητα στον Γ.Γ. του Παπαγεωργόπουλου για να βάλουν τα παιδιά τους υπαλλήλους στον Δήμο Θεσσαλονίκης. συνέχεια..

Ν. Ξυδάκης - Ασυμμετρία, αδικία

Η απότομη πτώση βιοτικού επιπέδου θα συνεπιφέρει απρόβλεπτες μεταβολές στη συμπεριφορά των μαζών, ιστορικά δυσβάστακτες, εφόσον δεν κατανεμηθούν αναλογικά τα βάρη και δεν αποδοθεί δικαιοσύνη — έστω, συνέχεια..