ermippos / Δημοφιλή

Μ. Καραμπέρης: «Αν βγάλω τα βίντεο, θα εξαφανιστεί η Βουλή...»

Η τελευταία ελπίδα για να σωθεί η χώρα στα τίμια χέρια του Καραμπέρη! Και τον κρατάνε φυλακή οι αλήτες!!! συνέχεια..

Ξυδάκης - Πολιτική Χρεοκοπία

Οποιαδήποτε άρα ελπίδα ανάκαμψης προϋποθέτει την εξαφάνιση αυτών των προσώπων από τη σκηνή ... ... η σιδηρά, καίτοι ταπεινωτική, παρέμβαση του ξένου παράγοντος μπορεί να συμβάλει προς τούτο, στο μέτ συνέχεια..

Δημιουργία Ξανά - Κάποιοι από εμάς

Διότι ο μετασχηματισμός των κομματικών μηχανισμών είναι εξ ορισμού αδύνατος. συνέχεια..

Ο κύριος Λοβέρδος λοιπόν. Ο υπουργός Υγείας, παρακαλώ ...

Είναι βέβαιο ότι ο κύριος Λοβέρδος θα πληρώσει βαρύ πολιτικό τίμημα, όπως και άλλοι σαν αυτόν, αρχομανείς, οχλολοίδοροι, ανεπαρκείς κοινωνικά, κυνικοί, αμοραλιστές. συνέχεια..

Εφ. Μακεδονία - Αλλάζει το σκηνικό η προφυλάκιση Λεμούσια

Απίστευτα πράγματα!!! Ειδικά το μέρος με τους διορισμούς. "Δώριζαν" ακίνητα στον Γ.Γ. του Παπαγεωργόπουλου για να βάλουν τα παιδιά τους υπαλλήλους στον Δήμο Θεσσαλονίκης. συνέχεια..

Ν. Ξυδάκης - Ασυμμετρία, αδικία

Η απότομη πτώση βιοτικού επιπέδου θα συνεπιφέρει απρόβλεπτες μεταβολές στη συμπεριφορά των μαζών, ιστορικά δυσβάστακτες, εφόσον δεν κατανεμηθούν αναλογικά τα βάρη και δεν αποδοθεί δικαιοσύνη — έστω, συνέχεια..

Süddeutsche Zeitung - Ο Schäuble ζητά επίσημα αναδιάρθωση του Ελληνικού χρέους

Η Süddeutsche Zeitung αποκαλύπτει επιστολή του Γερμανού υπουργού οικονομικών προς τους συναδέλφους του της Ευρωζώνης, την Επιτροπή, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Σ συνέχεια..

Το στρατηγικό «κόλπο» της Νέας Δημοκρατίας και του Αντώνη Σαμαρά | Defence-point.gr

Φαίνεται, ότι στη σκέψη των επιτελών της Νέας Δημοκρατίας επικρατεί μια βασική παραδοχή, …… ότι η Ευρωζώνη ΔΕΝ έχει τη δυνατότητα να αντέξει πιθανή ελληνική χρεοκοπία, ….. στο τέλος δεν έχουν την επι συνέχεια..

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ - Η καλή παιδεία πληρώνεται

Ενας φοιτητής σε περιφερειακό ΤΕΙ κόστιζε 42.000 ευρώ, πολύ περισσότερο από έναν φοιτητή στο Χάρβαρντ, όπου το μέσο κόστος ανά φοιτητή είναι 32.000. συνέχεια..

Ρογήρος - Περί ηθικολογίας και ιστορικού μεγαλείου

Το βασικό κίνητρο δεν είναι φυσικά κάποια ιδεολογία συναδέλφωσης των λαών (εντελώς άγνωστη κατά την Αρχαιότητα… και όχι μόνο) αλλά ο πολιτικός ρεαλισμός συνέχεια..

xasodikis: Μια ακραιφνώς Ελληνική ιστορία

... γιατί είμαστε ανίκανοι να βάλουμε προτεραιότητες, να σκεφτούμε μακροπρόθεσμα, να αναγνωρίσουμε τις ανάγκες μας, τη χάσαμε γιατί πιανόμαστε εύκολα από την πρώτη μαξιμαλιστική μαλακία που θα ξεστομ συνέχεια..

(Ξυδάκης) Με δικαιοσύνη, για επανεκκίνηση

Το πολιτικό σύστημα αδυνατεί να διαπραγματευτεί τους όρους επιβίωσης της χώρας,αδυνατεί να εμφυσήσει μια αίσθηση δικαιοσύνης στους πολίτες, και φυσικά αδυνατεί να γεννήσει ιδέες και να απελευθερώσει συνέχεια..