ermippos / Νέα

Θησαυροί σε κίνδυνο (Στ. Τζίμας - ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ)

Ίσως θα μπορούσαμε να ζητήσουμε από την Ε.Ε. τα κονδύλια που είναι απαραίτητα για την προστασία του (και ευρωπαϊκού) αγιορείτικου πολιτισμού. Και το γεγονός ότι θα εξασφαλισθεί μια απασχόληση υψηλής συνέχεια..

Ένα σχόλιο του polyvotis

Ωραία τα λέει όπως πάντα ο Αρίστος, αλλά στο «δια ταύτα» νομίζω ότι πάσχει από την ίδια καταδικασμένη ατολμία που επί δεκαετίες έκανε πολλούς υγιώς σκεπτόμενους ψηφοφόρους να μετεωρίζονται μεταξύ ΠΑΣ συνέχεια..

Ηλία Μαγκλίνη - Το κόστος το ξέρουμε, την αξία όχι

Σύμφωνα με τον Judt, ο «υλιστικός και εγωκεντρικός χαρακτήρας της σύγχρονης ζωής δεν είναι κάτι εγγενές της ανθρώπινης κατάστασης. ....Μερικές φορές, καθώς διαβάζεις τις σκέψεις του Judt, έχεις την α συνέχεια..

Κασιμάτης - Ο Ελληνισμός ενώπιον του ιστορικού πεπρωμένου του

Πέρα από τα αστεία, πάντως, το γεγονός είναι ότι, ώς τώρα, κάθε εκδοχή του χειρότερου σεναρίου για τη χώρα έχει επαληθευτεί. Σκαλοπάτι το σκαλοπάτι κατεβαίνουμε διαρκώς, ώσπου να βρεθούμε και εκτός τ συνέχεια..

(ΧΡΟΝΗ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΟΥ) Η ανάγκη για έναν επιτακτικό δημόσιο διάλογο

Το ελληνικό πολιτικό σύστημα αποτελεί προσβολή για την ίδια τη δημοκρατία και τις αρχές της αξιοπρέπειας και της δικαιοσύνης. Κανένα σχέδιο οικονομικής αναμόρφωσης δεν μπορεί να πετύχει δίχως ουσιαστ συνέχεια..

ΝΕΑ - ΤΡΙΤΗ ΑΠΟΨΗ Τέλος το έλλειμμα σε μια νύχτα...

Οι επιλογές είναι δύο: (Η εξής μία δηλαδή θέλει να πει ο άνθρωπος) α) ... ... (β) η ειλικρινής συνεργασία με τους εταίρους και ο ανελέητος πόλεμος κατά του πελατειακού κράτους και της διαφθοράς - να συνέχεια..

Αγαπημένος Πάσχος - «Προβοκάτορες», «ασφαλίτες» και άλλοι μύθοι

Ο κόσμος καίγεται και ο αγαπημένος Πάσχος, -που δεν πήρε ακόμη χαμπάρι ότι οι εργοδότες του χρεοκόπησαν-, μας εξηγεί τα στραβοπατήματα της παλαβής αριστεράς. συνέχεια..

Süddeutsche Zeitung - Τελευταία ανάσα για την Αθήνα

Από την Christiane Schlötzer. Με ελάχιστες λέξεις, ένα από τα καλύτερα άρθρα που έχουν γραφτεί για την Ελλάδα. Από μια δημοσιογράφο που όχι μόνον αγαπάει ιδιαίτερα την χώρα μας αλλά επιπλέον την ξέρε συνέχεια..

Αντιρρητικοί λόγοι Αγίων

Με τον οξύ και διεισδυτικό αντιρρητικό του λόγο, ο Πατήρ και Δεσπότης ημών Άνιθος ο Ισαπόστολος, απαντά για λογαριασμό ημών, του ποιμνίου του, στους κακόβουλους επικριτές μας και αποδεικνύει με ακλόν συνέχεια..

Λυπηθείτε τον κ. Σαμαρά. Έλεος! Μην του αρνείσθε άλλο την χαρά της προσφοράς.

Μαράζωσε που δεν τον παίζουν τα άλλα αγόρια και έχει αρχίσει να τα χάνει. Και ο Σαμαράς εκεί, πείσμα. Στύλωσε τα πόδια και αρνείται να του δώσει έστω και την πιο μικρή θεσούλα. συνέχεια..

Κυβέρνηση προσωπικοτήτων

... ... Στην πρόσφατη κρίση η κυβέρνηση έδειξε ανικανότητα και η αντιπολίτευση ανευθυνότητα (και δεν έχω καμιά αμφιβολία ότι κι αν οι ρόλοι ήταν αντεστραμμένοι, το αποτέλεσμα θα ήταν το ίδιο). ... .. συνέχεια..

Όνος λεοντήν ενδυσάμενος (Αθ. Οικονομόπουλος - ΕΤ)

Αλλο πράγμα ο στρατηγός που αυτοκτονεί γιατί έχασε την μάχη και άλλο ο δειλός που δεν έχει το κουράγιο να αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις των πράξεων του. Ο Ζαχόπουλος ανήκει στην δεύτερη κατηγορία ... συνέχεια..