greekgaylolita / Όλα

Κουρασμένοι στο Κέντρο της πόλης

Ο Παπανδρέου μόλις δήλωσε στην τηλεόραση ότι θα κάνει το παν για να υπερασπιστεί την ασφάλεια του πολίτη. Ας μη κάνει το παν, θα αρκούσαν και τα ελάχιστα! Ούτε ποτέ προσπάθησε, ούτε μπορεί, ούτε ασχο συνέχεια..

Beware of Greeks Bearing Bonds-Vanity Fair

I am told 50 times if I am told once that what Greeks care about is “justice” and what really boils the Greek blood is the feeling of unfairness. Obviously this distinguishes them from no human being συνέχεια..

Ένας άδειος τόπος χωρίς ενδοχώρα- Τεχνηέντως

Τίποτε από όλα όσα ξέρουμε δεν θα είναι το ίδιο, έχουμε όμως μια βασική καταστατική ευθύνη που, όπως το τόξο του Φιλοκτήτη, μπορούμε να την χειριστούμε με βάση την ελεύθερή μας βούληση. Ενδεχομένως τ συνέχεια..

Γκαγκά ού λαλάα-Thas

Εγω προτεινω εκτροπη υπο τον thas.
(να παει να τρομοκρατηθει ο Μιχαλα ο Χρυσοχογκαγκα. αμε;-) συνέχεια..

Το 2007 κι εμείς- Πάνος Θεοδωρίδης

Στη θέση των παλαιών ονομάτων βάλτε σημερινά, σε άλλη κλίμακα και θα καταλάβετε ότι το σύστημα «τρελάθηκε το αφεντικό και μοιράζει λεφτά και τώρα που τα πήρατε δώστε τα πίσω, κανάγιες» ήταν αυτό που συνέχεια..

Ντισιλούζιονμεντ (το τέλος των ψευδαισθήσεων*)- raresteak

Η Τζούλια άγγιξε το Πραγματικό και άφησε τις υπόλοιπες πουτάνες να βαυκαλίζονται στο Συμβολικό.Η Τζούλια είναι πια η ντελεζιανή σχιζοφρένεια του καπιταλισμού. Η λακανική πουτάνα.The Julia statistics= συνέχεια..

Things to Stop Bitching About in 2010 - Page 1 - The Daily Beast

" Newspapers are dying because of the Internet. Investigative journalism is finished!"
What a load of Spam! American newspapers are dying mostly because they were so dull for so long a whole generat συνέχεια..

David Foster Wallace | Enet Διάλογοι

Στη συνέχεια, έχοντας πάρει πολύ καλή φόρα, ο λόγος του Wallace, που θέλει ούτε λίγο ούτε πολύ να μας απαλλάξει από τον εγωισμό μας, τρέχει και εξετάζει το κατά πόσο αυτή η επιλογή αυτο-ρύθμισης των συνέχεια..

from zero to blogger: 10 blogs for the ’00s « φηλινγκ/μινεσοτα

Απεταξάμην το troktiko? Απεταξάμην!
Απεταξάμην το zougla.gr? Απεταξάμην!
Απεταξάμην το fimotro? Απεταξάμην!

(για να θυμούνται οι παλιοι και να μαθαίνουνοι νεότεροι;-) συνέχεια..

Radical Desire: Τι επιθυμεί ο Δεκέμβρης;

Αυτό που δεν έχετε το θάρρος να πείτε για την ένοχη ολότητα της μεταπολιτευτικής δημοκρατίας μας, κυρίες και κύριοι της ενδόξου αριστεράς του παρελθόντος, αυτό που όμως γνωρίζουν στο πετσί τους όσοι συνέχεια..

Arianna Huffington: Journalism 2009: Desperate Metaphors, Desperate Revenue Models, And The Desperat

So it's time for traditional media companies to stop whining and face the fact that far too many of them, lulled by a lack of competition and years of pretax profits of 20 percent or more, put cash f συνέχεια..

Τα κουρέλια δεν αξίζουν σε κανέναν -Οι Δρόμοι Ζωής στο radiobubble

H Tίνα Σταύρου, εθελόντρια των Δρόμων Ζωής, μας μιλάει για το έργο της οργάνωσης που στηρίζει κοινωνικά αποκλεισμένα παιδιά και εφήβους, κυρίως Μουσουλμάνους της Θράκης, παρέχοντάς τους ενισχυτική δι συνέχεια..

Radical Desire: Έξι συν μία θέσεις για την πληροφόρηση

Το πεδίο της άγνοιας μεγαλώνει με γεωμετρική πρόοδο σε μια κοινωνία όπου η ισχύς στηρίζεται στην φρενήρη αύξηση των πεδίων γνώσης. Εξέλαβε λοιπόν ως δεδομένη την άγνοιά σου. Δεν υπάρχει "υποκείμενο π συνέχεια..