jim_hellas / Όλα

Αλλάξτε κανάλι! (Σκέφτομαι, ... άρα υπάρχω.)

Αν βλέπατε στην τηλεόραση σχεδόν αποκλειστικά τα ίδια και τα ίδια στελέχη από την καπνοβιομηχανία να μιλάνε για την θεραπεία του καρκίνου... συνέχεια..

Η 'παραίτηση' του Προέδρου της Δημοκρατίας (E-Lawyer)

Η καθιέρωση της 28ης Οκτωβρίου ως ημέρας εθνικής γιορτής οφείλεται κατά κύριο λόγο στην απόφαση του Κωνσταντίνου Τσάτσου, καθηγητή φιλοσοφίας δικαίου στην Νομική Αθήνας, ο οποίος το 1941 ανάρτησε στον πίνακα ανακοινώσεων στην οδό Σίνα ένα σημείωμά του, κατά το οποίο "την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου κωλύομαι να διδάξω". συνέχεια..

Ένας Αρκάς στο Χαλάνδρι… (MediaBlog.gr)

  Τέλος εποχής και για τον Αρκά. Τον παρέδωσε η Μάνια στο ΕΘΝΟΣ βυθίζοντας την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ακόμη πιο βαθιά στην εσωστρέφεια…. συνέχεια..

Leisure Suit Larry HD Remake! (Wiggler)

Μετά την εμπορική επιτυχία των Monkey Island 1 & 2, λογικό είναι να ακολουθήσουν remakes και από άλλα κλασικά adventures. συνέχεια..

Ξεκινά η ΟΤΕ TV (MediaBlog.gr)

Ξεκίνησε η διαφημιστική καμπάνια για το OTE TV που θα παρέχεται μέσω δορυφόρου και iptv σε όλη την Ελλάδα, σε τιμές έκπληξη από 14,9€/μήνα και με 8 κανάλια HD δωρεάν. συνέχεια..

Chrome Remote Desktop, πρόσβαση σε οποιονδήποτε υπολογιστή έχει Chrome browser! ((title unknown))

Η Google κυκλοφόρησε ένα πολύ χρήσιμο extension για τον browser Google Chrome, το οποίο σας δίνει για πρώτη φορά τη δυνατότητα να έχετε πρόσβαση σε απομακρυνσμένο υπολογιστή μέσω του Chrome! Το Google Remote Desktop είναι διαθέσιμο σε έκδοση beta και επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται αρχεία ή να έχουν πρόσβαση σε οποιονδήποτε υπολογιστή διαθέτει εγκατεστημένο τον Chrome browser (Windows, Mac, Linux ή Chromebook), αρκεί να έχουν κάνει ταυτοποίηση με τον σχετικό κωδικό (ζητείται μόνο μια φορά). συνέχεια..

Γραφειοκρατία… (blog.adamopoulos.net)

…γιατί μπορείς να ξεφύγεις από τη βαρύτητα της γης αλλά όχι από τη γραφειοκρατία της.   (via reddit) συνέχεια..

Πώς θα αμείβονται οι ηλεγραφιάδες; (Οι λέξεις έχουν τη δική τους ιστορία)

  Το ερώτημα αυτό το ανέδειξε τις προάλλες ένα σχόλιο του αγαπητού φίλου Aerosol, που έγινε στη συζήτηση για τη διακοπή της συνεργασίας του Γ. συνέχεια..

ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ (MLP BLO-G-SPOT)

Πειραιάς 1890 - Πειραιάς 2011Πόσο πολύ μπορεί να αλλάξει μια πόλη μέσα σε 120 χρόνια; Η απάντηση επί της οθόνης σας χωρίς πολλά σχόλια...Στην παραπάνω σύνθεση / αντιπαραβολή του "Πειραιά του χθες και του σήμερα", παρουσιάζουμε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία των αδερφών Ρωμαΐδη, η οποία τοποθετείται χρονικά περί το 1890, τραβηγμένη από ένα από τα υψηλότερα σημεία του ερημικού - τότε - λόφου της Καστέλλας και περιλαμβάνει μεγάλο τμήμα του φυσικού λιμένα της Ζέας (Πασαλιμάνι), τον όρμο της Φρεαττύδας, την ακατοίκητη σχεδόν Καλλίπολη και το σχεδόν έρημο Χατζηκυριάκειο καθώς και την περιοχή της πλατείας Αλεξάνδρας. συνέχεια..

ΨΩΜΙΑΔΗΣ GATE (ΚΩΣΤΑΣ Δ. ΚΑΒΒΑΘΑΣ)

Αποκαλυπτικό Από το “Κουτί της Πανδώρας” Δημοσιευμένο στις 23 Σεπ 2011 Του έδωσαν αναστολή ενώ είχε καταδίκες Αίτηση διδακτορικής διατριβής είχε κάνει ο ανακριτής στον δικηγόρο του Ψωμιάδη Σε σκάνδαλο που συγκλονίζει την Δικαιοσύνη, εξελίσσεται το «Ψωμιάδης gate», με την μη προφυλάκισή του. συνέχεια..

Χριστιανοί/κομμουνιστές: βίοι παράλληλοι (Μπουκάλια στο πέλαγος)

Διαβάζοντας το άρθρο “Ελλάς Ελλήνων χριστιανοκομμουνιστών” της Σώτης Τριανταφύλλου στο τελευταίο Book Press, μου προξένησε εντύπωση ότι τα περισσότερα σχόλια ήταν αρνητικά και κυρίως ειρωνικά-υβριστικά. συνέχεια..

Ντοκουμέντο φρικτού βασανισμού ανθρώπου από τους μπράβους του Μάκη Ψωμιάδη (Παραπολιτική)

Τη σαπίλα του ελληνικού Ποδοσφαίρου λίγο-πολύ όλη την γνωρίζαμε κι ας μην μπορούσαμε να την περιγράψουμε με την ακρίβεια των διαλόγων που κυκλοφόρησαν μετά την επιχείρηση-σκούπα της ελληνικής Δικαιοσύνης. συνέχεια..

Δες τις χορδές της κιθάρας να πάλλονται! (blog.adamopoulos.net)

Οι αισθητήρες CMOS (όπως αυτός του iPhone) τραβάνε φωτογραφίες και βίντεο με τη μέθοδο του Rolling Shutter. συνέχεια..