kallimaxos / Νέα

Μια Ελληνίδα με ψυχή!‏

Εδώ και 12 χρόνια στήνει τραπεζάκι κάτω από την Ακρόπολη και μαζεύει υπογραφές από ξένους τουρίστες για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα. Μέχρι σήμερα έχει συγκεντρώσει 35.000 υπογραφές. συνέχεια..

Εθνική Δεξιά, Φιλελευθερισμός και Δημοκρατία

Αποδεικνύεται ότι ο Φιλελευθερισμός βρίσκεται εγγύτερα στην Αριστερά απ' ό,τι στην Δεξιά. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι αντιμάχεται πλέον ανοικτά το δημοκρατικό δικαίωμα του κοινωνικού σώματος... συνέχεια..

ΝΑΙ! Είμαστε Έλληνες.

Ιδού η τελευταία φράση του Ζαρατούστρα του Νίτσε: "Έτσι μίλησε ο Ζαρατούστρας κ' εγκατέλειψε τη σπηλιά του λάμποντας και δυνατός, σαν ένας πρωινός ήλιος, που έρχεται από σκοτεινά βουνά". συνέχεια..

Κατάλευκο Παλάτι

Φαντασθήτε ότι έχετε Πλούτο Θεού… Τί παλάτι θα ηθέλατε; Κλείσετε τα μάτια σας καί ονειρευτήτε… συνέχεια..

Στο δημόσιο σχολείο έστειλε τα παιδιά του ο Καραμανλής

Το σωστό να λέγεται: Εύγε στον Καραμανλή. Στο υποβαθμισμένο δημόσιο σχολείο έγραψε και τα δικά του παιδιά. συνέχεια..

Τέσσερεις αναπάντεχες ιστορίες απο το Περιβόλι της Παναγίας

Πηγαίντε δείτε τα από κοντά.Πιστέψτε στα ίδια σας τα μάτια και όχι στη χειραγωγούμενη ενημέρωση.Ίσως τότε καταλάβετε ποιοι και γιατί πολεμούν με τόση λύσσα το Άγιο Όρος... συνέχεια..

Η ξεχασμένη Λειτουργία στην Αγία Σοφία το 1919

Ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο για την εκπλήρωση του πιο μεγάλου Ελληνικού ονείρου...
Κάποτε μου μίλησε ο πάππους μου για ένα Κρητικό παπά, συνέχεια..

Ριζοσπαστική Δεξιά: η απάντηση στην νεοταξική Αριστερά

Κυκλοφόρησε το βιβλίο του Χρήστου Χαρίτου. Οι «Ελληνικές Γραμμές» παρουσιάζουν τώρα την εισαγωγή του κ. Χαρίτου και κατόπιν θα παρουσιάσουμε τον πρόλογο του Μάκη Βορίδη και του Χρίστου Γούδη. συνέχεια..

Ο πρωθυπουργός στο Λονδίνο για να εγκαινιάσει την έκθεση "Byzantium 330-1453"

Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας πηγαίνει στο Λονδίνο για να εγκαινιάσει την έκθεση "Byzantium 330-1453". Ο κύριος Καρκαγιάννης της Καθημερινής ούτε λίγο ούτε πολύ μας λέει ότι το ταξίδι στο Λονδίνο είναι συνέχεια..

Βατοπαιδινά και «δημοσιογράφοι»

Μόλις πριν λίγες μέρες συνειδητοποίησα ότι με ενοχλεί όταν ανακαλύπτω κάτι που λέει ένας δημοσιογράφος και που εγώ συμφωνώ με αυτό... συνέχεια..

ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ (Τ)ΣΥΡΙΖΑ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΙΜΙΑ

Κατηγορούν την πορεία για τα Ίμια ως εθνικιστική και φασιστική οι ΑΡΧΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΔΡΟΝΙΑ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ συνέχεια..

Συκοφαντίες του νεοταξικού δαλεκόμενου παρακράτους κατά του Ευσταθίου

ΟΤΑΝ ο Πρετεντέρης, ο Κουναλάκης και οι λοιποί φωταδιστές, καθώς και τα Ιερατεία των ΜΜΕ προπαγανδίζουν αφηνιασμένα τον Ιερώνυμο Θηβών, τότε τα πράγματα γίνονται ΟΛΟΚΑΘΑΡΑ, για όποιον θέλει να σκεφτε συνέχεια..

ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ

Με την γνωστή και δοκιμασμένη παρακρατική μέθοδο της αντισυγκέντρωσης, το αριστερό παρακράτος, για μία ακόμη φορά επιχειρεί να κινητοποιήσει μία μάζα τραμπούκων συνέχεια..

Καταγγελία βανδαλισμών στο Ηράκλειο

Καταγγέλλουμε στην Ηρακλειώτικη κοινωνία και όχι μόνον τους γνωστούς-αγνώστους, με την ταμπέλα «αναρχικοί-αντιεξουσιαστές», τα κόκκινα φασιστοειδή με την μαύρη μπογιά και τα καδρόνια συνέχεια..

Μπόμπυ Φίσερ: Ο "βασιλιάς" έγινε Ματ

Σκάκι στον παράδεισο παίζει πια με τον Θεό ο μεγάλος Μπόμπυ Φίσερ. Ο σκακιστής που έλαμψε σαν αστραπή, ο άνθρωπος που συγκρούστηκε με δύο αυτοκρατορίες στην σειρά, ΕΣΣΔ και ΗΠΑ, και έφυγε νικητής. συνέχεια..