maikaek / Όλα

Συνέδριο με θέμα Μικρασιατικός Ελληνισμός παρελθόν παρόν και μέλλον

Ειδικά σήμερα που το πρόβλημα του ρατσισμού γιγαντώνεται καλό είναι να θυμηθούμε το παρελθόν. Ένα συνέδριο με θέμα «Μικρασιατικός Ελληνισμός: Παρελθόν, Παρόν & Μέλλον», η συνεύρεση των απανταχού απο συνέχεια..

No smoking? No cars !

Σκεπτόμενος τον αντικαπνιστικό νόμο και τη βίαιη καταπάτηση του δικαιώματος μου να ξεκουράζομαι και να ηρεμώ σε ένα "καφέ" ή σε κάποιο μπαράκι..... Το σκεπτικό είναι ήδη έτοιμο από τους αντικαπνιστέ συνέχεια..

Τί είναι δημοκρατία; (αναρωτιέμαι και γω καμιά φορά)

Το ερώτημα τέθηκε σε έναν αριθμό ακτιβιστών και πολιτικών αναλυτών από δεκαοχτώ πόλεις του κόσμου, που μετέχουν στην μεγάλη έκθεση του ΕΜΣΤ.
Το ερώτημα ανιχνεύει διαφορετικές προσεγγίσεις στο πώς θ συνέχεια..

Πετρελαιοκηλίδα απειλεί τη παραλία του Μύρτου

Το φορτηγό πλοίο «ΚΡΙΣΤΙΝ» με σημαία Τόγκο βυθίστηκε ανοιχτά της Κεφαλλονιάς. Το ναυάγιο εντόπισε ένας ερασιτέχνης ψαράς. Ο Μύρτος του οποίου η παραλία, κινδυνεύει από την μήκους 2 τετραγωνικών Km πε συνέχεια..

Πήραν το μήνυμα;

Είχα υποτιμήσει τους συμπατριώτες μου μα τελικά ένα ποσοστό 45% έστω και αργά ξύπνησε και δεν συμμετέχει στο παιχνίδι τους, δε μασάει τον ταραμά τους. Αν φτάσει το 75-80% υπάρχει και περίπτωση να βγο συνέχεια..

Ακτιβιστές ελευθερώνουν Μινκ

Ακτιβιστές οικολόγοι ελευθέρωσαν χιλιάδες γουνοφόρα ζώα από εκτροφεία. Ανάληψη ευθύνης με προκήρυξη.. συνέχεια..

Πολίτες vs super markets

Πρωτότυπη διαμαρτυρία για τις παράλογες αυξήσεις των τιμών στα super markets. συνέχεια..

προφήτης ο Σουρής η πάντα έτσι ήταν;

Ποιός είδε κράτος λιγοστό
σ’ όλη τη γη μοναδικό,
εκατό να εξοδεύει
και πενήντα να μαζεύει;
.......
κι ενώ αυτοί σε κλέβουνε
τον κλέφτη να γυρεύουνε; συνέχεια..

Τελευταίο οχυρό της αλήθειας τα blogs

Οι τράπεζες και τα δημόσια κτίρια κοντά στη βουλή ήταν σίγουρο πως θα δεχθούν επίθεση. Δε σας φαίνεται παράξενο που η Μαρφίν, η νομαρχία κ.α λειτουργούσαν; συνέχεια..

Παγκόσμια μέρα κατά του ρατσισμού και της ξενοφοβίας

Ένα επεισόδιο στη Νότια Αφρική που στοίχισε τη ζωή 70 ανθρώπων στις 21 Μαρτίου 1960, στάθηκε αφορμή.ώστε ο ΟΗΕ να καθιερώσει τη μέρα αυτή ως παγκόσμια μέρα κατά του ρατσισμού...
συνέχεια..

Εγκαίνια έκθεσης "τηλεσκόπια της ψυχής"

Με αφορμή την ολοκλήρωση του έτους Αστρονομίας και την 400στή επέτειο από την πρώτη παρατήρηση του ουρανού με τηλεσκόπιο, η SxS Fine Art Coordinators εγκαινιάζει στις 25 Ιανουαρίου την εικαστική έκθε συνέχεια..

Gabriel Garcia Marquez.λίγο πριν το τέλος

Gabriel Garcia Marquez. Ο μεγάλος αυτός Κολομβιανός συγγραφέας αποσύρθηκε από τη δημόσια ζωή, παλεύοντας με την επάρατο νόσο.
Νιώθοντας ότι το τέλος πλησιάζει έγραψε μια επιστολή για να αποχαιρετίσε συνέχεια..

Google - UNESCO συνεργάζονται

Συμφωνία Google - UNESCO για να ανεβάσουν στο Διαδίκτυο τα φυσικά και αρχιτεκτονικά μνημεία της παγκόσμιας κληρονομιάς. συνέχεια..

Δικάζουν 12χρονο γιατι έφαγε κλεμμένο σοκολατάκι

Δικάζεται σήμερα στην Αυστραλία ένας 12χρονος Αβορίγινας για κλεπταποδοχή. Ο λόγος; Δέχθηκε σοκολατάκι σε σχήμα βατράχου μηδαμινής αξίας, το οποίο του πρόσφερε φίλος του. Το σοκολατάκι είχε κλαπεί απ συνέχεια..

20 χρόνια μετά από την πτώση του τείχους

Λεπτομέρειες για την ανέγερση, τη δομή και την πτώση του τοίχους του Βερολίνου θα δείτε σε τρία βίντεο-ντοκιμαντέρ παρακάτω.
Το τείχος χτίστηκε με εντολή της ηγεσίας του Ενιαίου Σοσιαλιστικού Κόμματ συνέχεια..