maikaek / Ψηφισμένα

Συνέδριο με θέμα Μικρασιατικός Ελληνισμός παρελθόν παρόν και μέλλον

Ειδικά σήμερα που το πρόβλημα του ρατσισμού γιγαντώνεται καλό είναι να θυμηθούμε το παρελθόν. Ένα συνέδριο με θέμα «Μικρασιατικός Ελληνισμός: Παρελθόν, Παρόν & Μέλλον», η συνεύρεση των απανταχού απο συνέχεια..

[Oldboy στην Καθημερινή] - Άλκης Ρήγος, Αυγή

Στην Αυγή της 18ης Ιανουαρίου, δημοσιεύονται αποσπάσματα από το κείμενο ενός «blogger old boy», όπως υπογράφει, που έκρινε ενδιαφέρον να δημοσιεύσει η ...έγκριτη Καθημερινή. συνέχεια..

Τα σχόλια δεν είναι φόρουμ. Άνοιξε δικό σου blog επιτέλους (digital-era)

Αγαπητοί φορουμτζήδες, διαδηλωτές, σπάμερς κλπ.Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι το να ανοίξεις blog είναι υπόθεση 5 λεπτών και ΔΩΡΕΑΝ. συνέχεια..

No smoking? No cars !

Σκεπτόμενος τον αντικαπνιστικό νόμο και τη βίαιη καταπάτηση του δικαιώματος μου να ξεκουράζομαι και να ηρεμώ σε ένα "καφέ" ή σε κάποιο μπαράκι..... Το σκεπτικό είναι ήδη έτοιμο από τους αντικαπνιστέ συνέχεια..

Με ποια κριτήρια, δίνονται κρατικές διαφημίσεις, στο ιντερνετ;

ο ΟΠΑΠ και το Ταχ. Ταμιευτήριο να στείλουν – ή να αναρτήσουν δημόσια – λίστα με τα sites και blogs που έχουν δώσει διαφήμιση καθώς και τις αντίστοιχες συμβάσεις (συνεργάζονται με εταιρία ή τα διαχει συνέχεια..

Η καταστολή της ενημέρωσης

Η πολιτική ηγεσία της ΕΛΑΣ και οι θεσμικοί εκπρόσωποι των δημοσιογράφων θεωρούν πως το πρόβλημα είναι ότι τσαλακώθηκε το κύρος των αρχών ασφαλείας και των μέσων ενημέρωσης. Κάνουν λάθος. Το πρόβλημα συνέχεια..

Τί είναι δημοκρατία; (αναρωτιέμαι και γω καμιά φορά)

Το ερώτημα τέθηκε σε έναν αριθμό ακτιβιστών και πολιτικών αναλυτών από δεκαοχτώ πόλεις του κόσμου, που μετέχουν στην μεγάλη έκθεση του ΕΜΣΤ.
Το ερώτημα ανιχνεύει διαφορετικές προσεγγίσεις στο πώς θ συνέχεια..

Το ιρλανδικό μοντέλο θέλει ο Αλογοσκούφης (2006)

Τώρα που οι Ιρλανδοί θα πληρώνουν και το οξυγόνο που αναπνέουν, ας μην ξεχνάμε κάποια πεφωτισμένα ελληνικά μυαλά. Που θαύμαζαν το χρεοκοπημένο μοντέλο. Αλλά απέτυχαν ακόμα και να το αντιγράψουν. συνέχεια..

Φόβος για (τα) πάντα | Ελευθεροτυπία

- «Δεν είναι προτιμότερη η ανεμελιά της φτώχειας, παρά ο φόβος που ζείτε τώρα;»
- «Δεν έχετε ιδέα πόσο τρομακτική είναι η φτώχεια, κύριε». συνέχεια..

Στο υπόγειο τζαμί, εν ώρα προσευχής, στην Αθήνα

[...]«Τώρα στέλνουν τις γυναίκες τους να με βρίζουν», λέει ο κ. Ελγαντούρ. «Είσαι π...», φωνάζουν. ««Βρε κορίτσια», τους λέω για να τους καλοπιάσω, «έχω 8 παιδιά!» Μέχρι και οι αστυνομικοί γελάνε καμ συνέχεια..

Πετρελαιοκηλίδα απειλεί τη παραλία του Μύρτου

Το φορτηγό πλοίο «ΚΡΙΣΤΙΝ» με σημαία Τόγκο βυθίστηκε ανοιχτά της Κεφαλλονιάς. Το ναυάγιο εντόπισε ένας ερασιτέχνης ψαράς. Ο Μύρτος του οποίου η παραλία, κινδυνεύει από την μήκους 2 τετραγωνικών Km πε συνέχεια..

Eπαναστατική βραδιά… (Σ.Χ.Σ.)

Αφιερωμένη στον επίσης πολύπαθο Ιρλανδικό λαό στον οποίον σήμερα πέρασαν την ίδια ταφόπλακα με μας. Ζωστείτε… μουσικές και… ρίχτε! (η καλη μερα απο το πρωί φαινεται, φοβερα βιντεα) συνέχεια..