nicholas / Δημοφιλή

Στις 15/2/13 αστεροειδής 50 μέτρων θα περάσει 27680 χλμ μακρυά

Jan. 28, 2013: Talk about a close shave. On Feb. 15th an asteroid about half the size of a football field will fly past Earth only 17,200 miles above our planet's surface. There's no danger of a col συνέχεια..

Στημένη η φωτιά στα Sprider

Νόμιζα ότι πλέον αυτά γίνονται μόνο σε ταινίες...

Συμβουλές προς ναυτιλομένους: Αφήστε τα κινητά στο σπίτι. συνέχεια..

Google's interactive 100,000 Stars lets you spin round the galaxy

Warning: Scientific accuracy is not guaranteed. Please do not use this visualization for interstellar navigation.

You're seeing the actual density and location of 100,000 stars in this v συνέχεια..

Η αγωγή του Βαρδή Βαρδινογιάννη για άρθρο του JUNGLE-Report

Σήμερα λάβαμε από τη google το ακόλουθο e-mail, στο οποίο μας ενημερώνει ότι λόγω μιας δικαστικής απόφασης αφαιρέθηκε μια ανάρτηση από το JUNGLE-Report:ο Βαρδής Βαρδινογιάννης είχε στείλει στις 12/6/ συνέχεια..

bad pharma

Goldacre also documents the manipulation of public perception, showing how clever PR stunts create "diseases" out of thin air, and shows how campaigns to spread awareness of "diseases" like Female Se συνέχεια..

Φινλανδία: Έτοιμη η ιντερνετική «Εκκλησία του Δήμου»

Εγκρίθηκε η online πλατφόρμα όπου κάθε πολίτης θα μπορεί να προτείνει νέα νομοσχέδια τα οποία, αν συγκεντρώσουν 50.000 υπογραφές, θα εισαχθούν υποχρεωτικά για συζήτηση στη Βουλή.
συνέχεια..

H ντροπή του Ελληνικού Τουρισμού

Ενοοείται πως σε αυτό το μαγαζί το οποίο είναι και βραβευμένο πανάθεμά του, δεν ξαναπατήσαμε μέχρι το τέλος των διακοπών μας. Όμως δεν νομίζω να συγκινηθεί πολυ ο ιδιοκτήτης - ο οποίος είναι ο μόνος συνέχεια..

Ο Βύρων πήρε το όπλο του

Κανονικά, μετά την κατηγορηματική δήλωση των αρμοδιότερων επιστημόνων που διαθέτει η χώρα, δηλαδή των 140 γλωσσολόγων, αλλά και ξεχωριστά του καθηγητή Γ. Μπαμπινιώτη και του καθηγητή Γ. Καζάζη (προέδ συνέχεια..

destroying a building with nothing but light

Βλέποντας το σκεφτόμουν ότι ίσως θα μπορούσε να γίνει κάιτ παρόμοιο πχ με την Ακρόπολη.
όνειρα θερινής νυκτός θα μου πεις... συνέχεια..

τα κόκκινα φανάρια

τι μπορεί να συμβεί όταν παραβιάζονται οι κόκκινοι σηματοδότες; συνέχεια..

Μαθητές με πλαστά χαρτιά δυσλεξίας

Υπάλληλοι δύο νοσοκομείων κατηγορούνται για την έκδοση τουλάχιστον 121 ψευδών ιατρικών πιστοποιητικών από τον Οκτώβριο του 2011 μέχρι σήμερα. Για τις «υπηρεσίες» τους ζητούσαν από 300 έως 900 ευρώ. Υ συνέχεια..

Οι αλήτες της ντόπιας ελίτ

Στο ύψος μεταξύ των φαναριών του Κολεγίου και της γέφυρας «Σίδερα Χαλανδρίου» μαύρο τζιπ AUDI Q7 με πινακίδες του πριγκιπάτου του Μονακό, και ενώ έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, έκανε επικίνδυνη προσπέ συνέχεια..

Η Εφορία και η ΓΓΠΣ θα έχουν πρόσβαση στα ΠΑΝΤΑ

Η κυβέρνηση Παπαδήμου σε συμφωνία με την τρόικα προχωρεί στο άνοιγμα των λογαριασμών όλων των Ελλήνων. Χθες το υπουργείο Οικονομικών ζήτησε να του παραδοθούν όλα τα ηλεκτρονικά αρχεία των τραπεζών, συνέχεια..