omadeon / Ψηφισμένα

Παραδίδουν άνευ όρων τα σκουπίδια στον εργολάβο

Ετοιμη να συμμορφωθεί με τις υποδείξεις των εργολάβων, χωρίς... πολυφωνίες και πολλές πολλές κουβέντες, εμφανίζεται η κυβέρνηση στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων. Οι τρόποι διαχείρισης των σκ συνέχεια..

Οι τραπεζίτες ζητούν υψηλότερα επιτόκια, νέα κίνητρα και Αγγλικό δίκαιο για τα ομόλογα του PSI

Αν η κυβέρνηση Παπαδήμου συνεχίσει την πολιτική Παπανδρέου και παραχωρήσει το ελληνικό δίκαιο των ομολόγων αποδεχόμενη έτσι την αλλαγή του σε αγγλικό τότε στην περίπτωση που η χώρα δεν αντέξει τα μέτ συνέχεια..

Στη Μέκκα της τεχνολογίας "απαγορεύονται" οι υπολογιστές

Στο σχολείο στο οποίο φοιτούν τα παιδιά των εργαζομένων στην Google, την Apple, την Yahoo και άλλων τεχνολογικών κολοσσών, δεν υπάρχει ούτε ένας υπολογιστής, ούτε μια οθόνη. συνέχεια..

Wikileaks: Οι ελληνικές τράπεζες κερδίζουν απ' τα ελληνικά ομόλογα με carry trade

Στο άρθρο με τίτλο: "Και όμως η Ελλάδα αντλεί το 50% των δανείων της από τις αγορές με καταστροφικά επιτόκια 'χάρη' στο Μνημόνιο"
είχε αποκαλυφθεί άλλη μία από τις κρυφές πλευρές της κρίσης. Αξίζει συνέχεια..

Colpo grosso με την Ελλάδα και το ευρώ - Ciaoant1

Οι οπαδοί των συμφωνιών, που επιχειρείται να συναφθούν υπό συνθήκες εκβιασμού, από Βουλή εκλεγείσα σε τελείως διαφορετικές συνθήκες, και θα δεσμεύσουν για πάντα την Ελλάδα, υποστηρίζουν ότι δεν μπορο συνέχεια..

Happy Few - Η κοινωνία τού κορπορατισμού : John Ralston Saul «Πολιτισμός χωρίς συνείδηση»

Η διαμόρφωση ενός "πολιτισμού χωρίς συνείδηση", ενός πολιτισμού που αποστρέφεται την αυτογνωσία και ταυτόχρονα οδηγεί τον πολίτη στην παθητικότητα, οφείλεται λοιπόν στο σφετερισμό τής διακυβέρνησης α συνέχεια..

Craig Murray - The Day Democracy Died in Europe

In Europe, today is one of those symbolic days as the former Vice President of the European Central Bank is imposed on the Greeks by the Germans as their Prime Minister, and as former EU Commissioner συνέχεια..

Ποιος φοβάται τη δραχμή;

Για το μέσο Ελληνα, εκεί που έχουμε φτάσει, το δίλημμα δεν είναι πλέον ευρώ ή δραχμή, αλλά επιβίωση ή ολοκληρωτικός θάνατος. συνέχεια..

Έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ το Νοέμβριο "βλέπει" think tank

Πιθανότητα 65% εκδήλωσης τραπεζικής κρίσης μεταξύ 23ης και 26ης Νοεμβρίου, μετά την χρεοκοπία της Ελλάδας και μιας μαζικής απόσυρσης καταθέσεων από τη Ιταλία, «βλέπει» το think tank Exclusive Analysi συνέχεια..

Τροπολογία εργολάβων

Ευεργετική για μεγαλοεργολάβους τροπολογία σε νόμο του υπουργείου Περιβάλλοντος, με τη διαδικασία του «ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε», πρόλαβαν και ψήφισαν στη Βουλή, την ώρα που κατά τα άλλα διαφων συνέχεια..

pasok.gr: Συνέντευξη Μ. Δαμανάκη

Δεν περιμένεις από τον κεντρικό τραπεζίτη να σου υποδείξει τις πολιτικές ενέργειες που πρέπει να κάνει ένα σοσιαλιστικό κόμμα. [...] Και εν πάση περιπτώσει θέλω να πω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο συνέχεια..

Νέες καταγγελίες για τον υπολογισμό του ελλείμματος

Μεταξύ άλλων, το ενεργητικό του ΟΣΕ μπήκε στο ΑΕΠ με αξίες '70 και το παθητικό με τρέχουσες. Ακολουθήθηκε μια μέθοδος που μείωνε το ΑΕΠ της χώρας και αύξανε το έλλειμμα. συνέχεια..

«Με απόφαση του προέδρου η αναθεώρηση του ελλείμματος»

Ο Κώστας Σκορδάς, ο οποίος υπέβαλε το υπόμνημά του στην επιτροπή της Βουλής χθες το μεσημέρι, περιγράφει σαφέστατα τον τρόπο με τον οποίον ο πρόεδρος της Αρχής αγνοούσε συστηματικά τα μέλη του Δ.Σ. κ συνέχεια..