oneinchman / Ψηφισμένα

Καταδίκη τῆς βίας ἀπὸ ὅπου καὶ ἂν προέρχεται. Ἢ περίπου. - George Le Nonce

Στὸ ἴδιο τσουβάλι λοιπὸν τὸ γιαούρτωμα πολιτικῶν καὶ λάιφστάιλ συγγραφέων μὲ τὴ ναζιστικὴ βία, διότι ἡ βία εἶναι βία, καὶ εἶναι καταδικαστέα ἀπὸ ὅπου καὶ ἂν προέρχεται! συνέχεια..

Αν όχι στον πρώτο, τότε σε κανέναν (ΑΑ / αναΜορφωση)

Περί μπόνους των 50 εδρών, ή πώς με την ανασύστασή του ως ενιαίο κόμμα, ο ΣΥΡΙΖΑ εκμηδένισε την πιθανότητα ντε φάκτο εφαρμογής της απλής αναλογικής στις εκλογές της 17/6. συνέχεια..

It’s payback time punks | a/man/called/…

Το δικαίωμα να πεθάνεις με την ελάχιστη δυνατή αξιοπρέπεια έχει ανασταλεί επ’ αόριστον. Θα πεθάνεις με πίκρα ατελείωτη που θα γίνει διπλή γιατί δεν θα κατορθώσεις πεθαίνοντας να σώσεις από τον αναλφα συνέχεια..

ἤμασταν πάντα σὲ ἀντίπαλα στρατόπεδα - George Le Nonce

Τὸ στρατόπεδο τῆς κ. Μπακογιάννη, εἴτε στὴν ἀκροδεξιά, εἴτε στὴν ἁπλῶς δεξιἀ, εἴτε στὴ ντορολίμπεραλ ἐκδοχή του, δὲν ἀνέχθηκε ποτὲ τὴν ἐλευθερία τῆς ἄποψης, τὴν ἀνθρωπιά, τὴν ἀξιοπρέπεια - καὶ μὲ τὸ συνέχεια..

Τηλέμαχος Ζαγρέας: Μπαρμπαλιάμτσος (YouTube)

Το λόγο έχει ο Ζευς, όχι άλλο έντεχνο
(αφιερωμένο σε Ashmedai, plagal, RAM, κ. Δύτη, ξέρω γω ποιοι άλλοι είναι αντι-έντεχνοι; alberich, ίσως; dpant;) συνέχεια..

Και ο θεός την 9η μέρα ήθελε να μοιράσει 18δις στους πιστούς του* | Techie Chan

Τα πράγματα είναι απλά, πολύ απλά. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα τις επόμενες μέρες χρέος ύψους περίπου 10% του ΑΕΠ θα προστεθεί στις πλάτες όλων μας. Αυτό το χρέος θα πάει στις τσέπες των τραπεζών με τ συνέχεια..

In a body: Τι υπερασπίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ (και μάλλον δεν το γνωρίζει)

Συμπερασματικά, μόνος αυτή την ώρα ο ΣΥΡΙΖΑ, απέναντι σ' όλο το ευρωπαϊκό πολιτικό σύστημα, υπερασπίζεται την Ευρωπαϊκή προοπτική και τη Δημοκρατία. Υπερασπίζεται τη σημασία του πολιτικού συστήματος. συνέχεια..

Old Boy: Βγήκαν τα ψάρια στη στεριά

Γιατί υπάρχει μια διαχωριστική γραμμή: ανάμεσα σε πολιτικές κινήσεις, στις οποίες αν τελικά προβεί ένα κόμμα οφείλεις να το κατακεραυνώνεις (όπως η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) και σε πολιτικές θέσει συνέχεια..

V for VALIS: Don't Feed The Trolls

Είμαι ίσως ο μόνος που δε βλέπει την άνοδο της ΧΑ ως κάτι το αποκλειστικά αρνητικό. Δημιουργεί προβληματισμό. Και να μην υπήρχε η Χρυσή Αυγή, θα έπρεπε να την εφεύρουμε για να συγκρατήσουμε την υπερβ συνέχεια..

Η διπλανή πόρτα // vita moderna

Φαντάζομαι αυτόν τον περίφημο φιλήσυχο πολίτη (...) Πράγματι ο άνθρωπος αυτός δεν μοιάζει με εξωγήινο ή τέρας, είναι όμως ο τύπος πολίτη που ψήφισε συσπειρωμένος γύρω από την αλήθεια του με τρόπο τυχ συνέχεια..

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ: Μετεκλογικό σχόλιο

Το βασικό που θέλει ο κόσμος, βλέπω εγώ, είναι μια πολιτική ηγεσία που γνωρίζει ότι η κατάσταση στη χώρα έχει φτάσει στο μη-περαιτέρω, στην απελπισία για τους πολίτες της και συζητά με αυτό ως βιωμέν συνέχεια..

Συμπεράσματα των εκλογών 1. (ή Techie for president*)

Προσωπικά δηλώνω γεμάτος συγκίνηση πως έφαγα ακόμα μια ημέρα κυνηγώντας ανεμόμυλους, αλλά μην τολμήσει κανείς να έρθει να μου πει πως θα μας πετάξουν έξω από το ευρώ χωρίς να έχει βρει κανένα σοβαρό συνέχεια..