ppetoumenos / Νέα

Ποιος είπε ότι η ΠΕΣΙΝΕ έχει πεθάνει; Ζει και βασιλεύει - Η Αυγή online

Ιστορικό της αιώνιας προικοδότησης της "Αλουμίνιο της Ελλάδος" από τους φόρους μας, με τελευταίο κόλπο τις μονάδες παραγωγής ηλ. ενέργειας από φυσικό αέριο που βαφτίστηκαν ΑΠΕ. συνέχεια..

Οικολόγοι Πράσινοι - Επίδομα χωρίς αποδέκτες

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών εξέδωσε υπουργική απόφαση, σύμφωνα με την οποία όσοι γονείς με παιδιά στην υποχρεωτική βαθμίδα εκπαίδευσης έχουν (πραγματικό ή τεκμαρτό) ετήσιο εισόδημα έως 3000 ευ συνέχεια..

JUNGLE-Report: Η ξένια ΕΡΤ

"Στη χώρα όπου ο κυβερνητικός παραλογισμός έφτασε στο σημείο να χρησιμοποιεί το "Ξένιος Ζεύς" ως ονομασία για το κρατικό ανθρωποκυνηγητό των ξένων -με το σκουρόμετρο στο χέρι- δεν θα μπορούσε παρά κα συνέχεια..

Ενάντια στην κυρίαρχη αφήγηση περί ελληνικής κρίσης - Red NoteBook

"Mε την έναρξη της διαδικασίας ένταξης της Ελλάδας στον μηχανισμό στήριξης ΕΕ-ΕΚΤ-ΔΝΤ μέσω της υπογραφής του μνημονίου, άρχισαν να κάνουν την εμφάνιση τους διάφορα ερμηνευτικά σχήματα σχετικά με την συνέχεια..

Why monti needs to speak truth to power - Iskra.gr (Αναδημ. από FT)

Ο Wolfgang Münchau "προτείνει" στον Monti να απειλήσει με έξοδο της Ιταλίας από την Ευρωζώνη, αν δεν συμφωνήσει η σύνοδος κορυφής σε κάποιο είδος δημοσιονομικής ένωσης

Πρωτότυπο άρθρο στους FT συνέχεια..

It all began with a strange Email | O Βαρουφάκης στην Valve

Ο Βαρουφάκης economist-in-residence για τις εικονικές οικονομίες των παιχνιδιών της Valve συνέχεια..

Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών: Σοβαρή συνταγματική παράλειψη η μη δημοσίευση της απογραφής

"Σύμφωνα με το άρθρο 54 παρ. 2 του Συντάγματος, «[ο] αριθμός των βουλευτών κάθε εκλογικής περιφέρειας ορίζεται με προεδρικό διάταγμα, με βάση το νόμιμο πληθυσμό της περιφέρειας που προκύπτει, σύμφωνα συνέχεια..

in.gr - «Αδελφικοί οι δεσμοί μας με την ΑΔΕΔΥ, παρά τη δυσαρέσκεια» υπενθυμίζει ο Ευ.Βενιζέλος

"ο κ. Βενιζέλος επισήμανε ότι ο δημοσιοϋπαλληλικός κόσμος έχει στενούς και αδελφικούς δεσμούς με το ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι και παραμένουν..." συνέχεια..

Financial Times: Τι πρέπει να πει ο Ολάντ στη Γερμανία - Η Αυγή online

"Η τελευταία ευκαιρία να επέλθει η απαραίτητη αλλαγή είναι στα χέρια του Φρανσουά Ολάντ, του νεοεκλεγέντα προέδρου της Γαλλίας..." συνέχεια..

FB Group: "ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΣΜΟΣ ( think tank group)"

Το βρήκα όταν οννεδίτες φίλοι άρχισαν να κάνουν like. Απολαύστε την λατρεία των νεοδημοκρατών προς τον εθνάρχη αλλά και τον Jr. συνέχεια..

Paul Krugman - Εύκολες, άχρηστες οικονομικές θεωρίες

"Πολλοί επιμένουν, με ύφος περισπούδαστο, ότι τα προβλήματα της οικονομίας είναι «διαρθρωτικά», ότι δεν μπορούν να λυθούν γρήγορα. Πρέπει να επικεντρωθούμε στο μακροχρόνιο επίπεδο, λένε... συνέχεια..

Ο Dallara καλεί Γερμανία και εταίρους να αλλάξουν το Μνημόνιο της Ελλάδας

"...πρέπει να εξισορροπηθεί η εξίσωση ανάπτυξης-λιτότητας και να μεγαλώσει το μονοπάτι της δημοσιονομικής προσαρμογής σε πολλές χώρες . Αυτό μπορεί να χρειαστεί περισσότερα κονδύλια για τα επόμενα χρ συνέχεια..