tdelim / Όλα

Μποϊκοτάζ στους φούρνους του trafficking.

Μετά από δημοσιεύματα που έβγαλαν στη φόρα υποθέσεις εξαναγκαστικής πορνείας και trafficking των αδελφών Γιαννακόπουλων, ομάδες αναρχικών και ακτιβιστών άρχισαν να πετούν φυλλάδια μέσα στα κεντρικά κ συνέχεια..

Dear parents, you are being lied to.

Amazing. Just amazing.

''In light of recent outbreaks of measles and other vaccine preventable illnesses, and the refusal of anti-vaccination advocates to acknowledge the problem, I thought it wa συνέχεια..

My Big Fat Greek Minister

It wasn't too difficult picking out the Fat Bastard in the crowd of Russian models, craven moochers and media mavens. Besides, Fat Bastard and I were both desperate for coffee and heading for the sam συνέχεια..

Εκτός Πανελλαδικών αλλοδαποί μαθητές χωρίς άδεια παραμονής

!!!?!!! "Η απαγόρευση ισχύει και για όσα παιδιά μεταναστών έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα και έχουν φοιτήσει σε ελληνικό σχολείο" συνέχεια..

Που γαμάνε οι 8000 πρόσφυγες της #manolada ?

Στην ερώτησή μου σε τι κατάσταση είναι οι γυναίκες μου απάντησε ότι δεν είναι όμορφες και ότι τις έχουν κλεισμένες – κλειδωμένες σε δωμάτια και ότι δεν βγαίνουν ποτέ έξω. Μου είπε ότι δεν μιλούν ποτέ συνέχεια..

Απραξία

Για πρώτη φορά σε τρία εκατομμύρια χρόνια, για πρώτη φορά στην ιστορία ύπαρξης του ανθρώπου στο σημερινό σκαλοπάτι εξέλιξής του, οι τιμές του διοξειδίου του άνθρακα έφτασαν τα 400:1.000.000, ή 0,4% τ συνέχεια..

Ελληνική ανακάλυψη

Ανακάλυψα λοιπόν ένα κοινό σημείο σε όλους αυτούς τους ανθρώπους, και στις εταιρείες γιά τις οποίες δούλευαν: Ήταν οι πρώτοι. Οι καλύτεροι. ΟΙ διάνοιες. Οι ιδιοφυίες. Όλοι ανεξαιρέτως.
Συγκλονιστικ συνέχεια..

Παύθηκε η διευθύντρια του Νοσοκομείου Τρίπολης μετά την έφοδο χρυσαυγιτών

Παύθηκε από τα καθήκοντα της η διευθύντρια του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης, Ελένη Σιουρούνη.
Την περασμένη Τετάρτη η διευθύντρια είχε επιτρέψει σε μέλη της Χρυσης Αυγής να μπουν στο νοσοκομείο συνέχεια..

Επιστολη επί ματαίω

Πετεφρής προς Παυλίνα: "Αυτά δεν σας τα γράφω, κυρία, ινα πιστωθεί το συχνάκις ρηθέν πως υπήρξαμε φίνα παιδιά μιάς φίνας εποχής. Όχι, κυρία. Ένα μάτσο σκατά υπήρξαμε, σε βίαια χρόνια, και το ξέρουμε συνέχεια..

Περι αιθαλομίχλης...

Εγώ δεν συγχωρώ κάποιον που καιεί σε ανοιχτό χώρο, ότι του περισσεύει επειδή βαριέται να ανακυκλώσει ή να τα διαθέσει στα ΧΥΤΑ. Δεν πρέπει να συγχωρούμε αυτόν που καίει έπιπλα, βερνικωμένα ξύλα και ό συνέχεια..

Παραιτήθηκε το ΔΣ του ΕΚΕΒΙ και η Επιτροπή για τη Φιλαναγνωσία

Ο υπουργός Πολιτισμού Κώστας Τζαβάρας μετά την αρθρογραφία του Βήματος (Λώρη Κέζα, Βήμαgazino, 9.12.2012 και Λ. Κουζέλη 19/11/2012 και 27/11/2012 ζήτησε την παραίτησή όλων των μελών του Δ.Σ. του ΕΚΕ συνέχεια..

H θεραπεία ανοιχτού κώδικα

Ο Σαλβατόρε Ιακονέζι έχει καρκίνο στον εγκέφαλο. Έφτιαξε μια ιστοσελίδα όπου ανέρτησε όλο το ιστορικό του, τις εξετάσεις και τις διαγνώσεις που του έχουν γίνει ως τώρα, κι ονόμασε το σχέδιό του Η ope συνέχεια..

Χρυσή ζύμη

- Μου είπε η θεία μου ότι της είπαν για μια γυναίκα από την επαρχία που νοίκιαζε ένα διαμέρισμα στην Κυψέλη σε έναν Αλβανό και αυτός της χρώσταγε επτά νοίκια και έρχεται αυτή στην Αθήνα, πάει του χτυ συνέχεια..

ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ

Αλλά και να το ήξερε δεν θα μπορούσε να φανταστεί πως ο Κόλλιας θα ήταν ο πρωθυπουργός γιατί την μέρα που έγινε η δικτατορία αυτός που ακουγόταν από το ραδιόφωνο ως πρωθυπουργός ήταν κάποιος παντελώς συνέχεια..