thas / Σχολιασμένα

Η σημαντική ώρα | Κ. Παπαγιώργης

Ο Γιανναράς έχει συλλάβει συνολικά τη νεοελληνική κοινωνία ως εκφαυλισμένη ολότητα η οποία, ό,τι κι αν κάνει, βυθίζεται στον εαυτό της, τροφοδοτώντας το συμπέρασμα ότι στο νεοελληνικό κρατίδιο από πο συνέχεια..

Η Σημασία Του Να Είσαι Βασάνης (ΤΟ ΜΕΓΑ ΛΑΪΚΟ)

Το λαϊκό τραγούδι, ίσως αυτό εν τέλει σημαίνει "λαϊκό", νοηματοδοτείται και από τους ακροατές του συνέχεια..

Παγκόσμιος εξευτελισμός για τα Ελληνικά media και Δημοσιογράφους

"Το ρεπορτάζ είναι πραγματικός εξευτελισμός και σοκάρει με την εικόνα των ελληνικών μίντια που προβάλλει προς τα έξω.
Ο παρουσιαστής αναρωτιέται ευθύς εξαρχής αν τα ΜΜΕ της χώρας που έδωσε στον κόσμ συνέχεια..

Πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας θέλει η Τρόικα

Την άρση της προστασίας των πολιτών που αδυνατούν να αποπληρώσουν τις δόσεις των στεγαστικών δανείων, επιδιώκει η Τρόικα με στόχο την εσωτερική υποτίμηση. συνέχεια..

Edito 385

Γιατί πάμε σε εκλογές; Γιατί έπρεπε ο Α. Σαμαράς να γίνει πρωθυπουργός. συνέχεια..

Η αισθητική της ήττας (βλέμμα)

"Η Ελλάδα του είναι μια χώρα μυθική που κείτεται στις στάχτες της ήττας και της διάψευσης, βουλιάζει στην απώλεια, είναι μια χώρα ήττας και πικρού αναστοχασμού." συνέχεια..

Τα κουσούρια του (Δανίκας - Τα Νέα)

"Στα γυρίσματα για τον «Μεγαλέξαντρο» πάνω στα βουνά και τα χιόνια το συνεργείο τρέμει από το κρύο και από την πείνα. Η τροφοδοσία της παραγωγής, που την είχε αναλάβει η Φοίβη, μέλλουσα κυρία Αγγελοπ συνέχεια..

Κορίτσια, μπορείτε και πιο χαμηλά.

Και αφού ξεφτιλιστήκαμε εντελώς, μας είπαν να γυρίσουμε με τα οπίσθιά μας προς το μέρος τους και να σκύψουμε με τις παλάμες πιάνοντας το έδαφος!... Προφανώς να εξετάσουν αν έχουμε σκολίωση. Πέρασε ο συνέχεια..

Αγαπητέ Αγανακτισμένε Που Απεργείς Και Φωνάζεις: Φταις

την «επόμενη μέρα», όπως κι αν θα είναι αυτή, εμείς θα την υποδεχτούμε με τα ίδια μυαλά που είχαμε πριν, χωρίς να έχουμε διδαχτεί τίποτα.
Και γι’ αυτό δεν φταίει κανείς άλλος. συνέχεια..

Τα βιβλία του Γυμνασίου και οι "διαβολές" σε βάρος της Σαπφώς

"Οι αθηναίοι...απέδωσαν στην ποιήτρια περιπαθή έρωτα με πολλούς ποιητές, αλλά και με μαθήτριές της. Ωστόσο, οι διαβολές που διατυπώθηκαν για τη Σαπφώ δε φαίνεται να ανταποκρίνονται στην αλήθεια." συνέχεια..

ou ming

κανείς δεν ξέρει πόσα κοίταξες, τα αστέρια ποτέ κανένας δεν τα μέτρησε - αφήνεις κάτω το μολύβι σου, βάζεις στην άκρη τους αριθμούς. Εκεί θα αναβοσβήνουν πάντα και θα αναβοσβήνουν πάντα για όλους, γι συνέχεια..

ΧΟΙΡΟΒΟΣΚΟΣ: Μιστεριόσο

Κάποιοι δεν μεγαλώσαμε με τραγικούς, κλασσική παιδεία, ή τον Παπαδιαμάντη στο προσκεφάλι μας. Μεγαλώσαμε παίζοντας σε μια πλατεία, ακούγοντας δίσκους σχεδόν κάθε βράδυ και τραγουδώντας ό,τι ακούγαμε συνέχεια..